Bizar effectieve methode om gegarandeerd af te vallen

Als het gaat om afvallen, dan weet je meestal wel wat je gaat doen. Je gaat naar de huisarts, voedingsdeskundige, diëtiste, personal trainer, op dieet, sportschool, dat soort dingen.

Maar er is misschien iets waar je niet zo snel aan denkt als je wilt afvallen: hypnotherapie.

Hypnotherapie is het therapeutische gebruik van hypnose. Hypnotherapie is een andere weg die mensen inslaan als ze willen afvallen. Meestal doen ze dit, nadat ze ontdekt hebben dat andere pogingen mislukten. Gewone diëten, crash-diëten, rage-diëten, sapkuurtjes, jezelf in het zweet werken in de sportschool, hebben allemaal hetzelfde nadeel. Zodra je ermee stopt komt je overgewicht weer snel terug, zegt Greg Gurniak, een gecertificeerde klinisch en medisch hypnotherapeut uit Ontario, Canada.

“Dit gaat overigens niet over ‘mindcontrol’, of iemand die je gekke dingen laat doen, terwijl je bewusteloos bent. Mindcontrol en geen controle meer hebben over jezelf, of iets tegen je wil doen, zijn de grootste misvattingen over hypnose” zegt Kimberly Friedmutter, hypnotherapeute en auteur van Subsconscious Power.

Het is de manier hoe de entertainmentindustrie hypnose neerzet. Hierdoor krijgen mensen er een vertekend beeld bij. Enkele van dit soort entertainers in Nederland zijn bijvoorbeeld Victor Mids (Victor Middelkoop) en Rasti Rostelli (Roland van den Berg). Leuke entertainment, maar het heeft niets met hypnotherapie te maken.

RESULTATEN

De resultaten die je kunt verwachten wanneer je ervoor kiest om af te vallen met hypnotherapie variëren van 1 to 3 pond per week. Eén van de voordelen is dat je dus geen dieet doet en ook geen honger hebt. Het afvallen gaat eigenlijk vanzelf, omdat je onder andere de snelheid van je vetverbranding ermee verhoogt.

Specialist op het gebied van afvallen met hypnose is internationaal gecertificeerd klinisch ABH/ABNLP Hypnotherapeut Michel Lejeune. Hij ontwikkelde het HypnoSlank systeem, waarbij je met verschillende sessies gemakkelijk afvalt en je streefgewicht bereikt.

De methode is simpel te volgen. Je downloadt alle sessies als mp3-geluidsbestanden en daarna is het een kwestie van het bijgeleverde luisterschema volgen en beginnen te luisteren. Het slagingspercentage ligt vrij hoog, boven de 95%. Dat betekent dat de meeste mensen er baat bij hebben en hun streefgewicht bereiken.

Een extra voordeel is dat je met deze methode geen terugval hebt, zoals met een dieet. Elke kilo die eraf is blijft eraf. Dit komt mede doordat je vetverbrandingssnelheid gecorrigeerd wordt met de sessies. Dit is een permanent effect, waardoor je dus blijvend slank wordt, zonder dieet.

VOORDELEN

Naast dat afvallen en je streefgewicht bereiken het einddoel is, heeft deze methode meerdere positieve neven-effecten. Zo verdwijnen ook de risico’s die overgewicht met zich meebrengen. Denk hierbij aan het risico op diabetes, hart- en vaatziekten, hoog cholesterol, ademhalingsproblemen, gewrichtsproblemen, schildklierproblemen en meer. Je gezondheid gaat er dus ook op vooruit.

KOSTEN

De complete behandelmethode kost 997 euro, een forse investering. Maar als je het vergelijkt met andere methoden, zoals het laten plaatsen van een maagballon, een maagverkleining, of zelfs liposuctie, die enkele duizenden euro’s kosten, dan valt het eigenlijk wel mee. Niet geheel onbelangrijk is te vermelden dat afvallen met hypnotherapie volledig risicoloos is. En dat kan niet gezegd worden van de andere methoden.

AANBIEDING

Overgewicht is een enorm groot probleem waar veel mensen last van hebben. Om zo veel mogelijk mensen in staat te stellen om af te vallen met hypnotherapie, biedt Lejeune dit programma aan tegen een sterk gereduceerd tarief.

Tot 11 november kun je voor slecht eenmalig 147 euro het gehele programma in bezit krijgen en kun je rekenen op professionele hulp en ondersteuning.

Klik hier om het complete programma te bestellen voor slechts 147 euro

Meer informatie over dit programma vind je hier:
https://www.hypnoslank.nl/hypnoslank-programma

 

Vond je dit artikel leuk? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter

© Copyright (c) NineForNews.nl

NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Robin de Boer

Copyright

© www.ninefornews.nl

Jouw account

Updates

Pinned Items
Recent Activities
There are no activities here yet

Zoeken