Duitsland: Arabische clans leveren massaal gevecht in de rechtszaal

Een strafrechtelijk proces in Essen eindigde vrijdag met een massale vechtpartij in de rechtszaal. De politie en de rechterlijke macht waren gewaarschuwd, omdat het proces ging over gewelddadige misdaden van jonge Arabische mannen wier familie een vete uitvecht – helaas niet op het Arabisch schiereiland, waar ze thuishoren, maar in het Ruhrgebied.

Nadat het oordeel was uitgesproken, vlogen de toeschouwers elkaar in de haren. Zelfs een massale aanwezigheid van de politie in de rechtszaal weerhield hen er niet van hun minachting voor de Duitse rechtsstaat, die zij als zwak beschouwden, te uiten.

Backup:

“Ik ben al heel lang verslaggever, maar ik heb nog nooit gezien wat ik tijdens dit proces heb meegemaakt. Rellen en schreeuwen, geen teken van respect voor het Duitse rechtssysteem.”

“Respect voor het Duitse rechtssysteem…” – Waarom? Waar zou die vandaan moeten komen?

Wordt een van de relschoppers gedeporteerd? Natuurlijk niet! Krijgen de betrokken familieclans het bevel het land te verlaten? Dit is niet eens mogelijk in Merkel-Duitsland! Wat concluderen de Arabieren hieruit? De Duitse staat gedraagt zich voor hen als een stier zonder hoorns, die permanent in de zachte delen kan worden geschopt zonder te reageren.

De strafzaak ging over geweldsdelicten. De verdachten, 16 tot 21 jaar oud, zijn veroordeeld en gaan voor één tot drie jaar de jeugdgevangenis in. Ze hadden een Arabier van een vijandelijke familie naar een schoolplein gelokt, hem daar in een hinderlaag gelokt en hem brutaal in elkaar geslagen. Tijdens deze mishandeling hebben ze het gebeuren met een mobiele telefoon op video vastgelegd, die een heel mooi kliknummer op YouTube bereikte.

Niets bijzonders dus in een land waar elk jaar zo’n 100.000 autochtone Duitsers zover cultureel verrijkt zijn dat ze emigreren.

Website van de bron!

 
Afbeeldingsresultaat voor Arabische clans
480 × 360

© Fenixx

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zaterdag 04 april 2020

Jouw account

Nieuws updates RSS

Laatste reacties....

‘VS denkt serieus aan verplichte geïmplanteerde microchip om corona crisis op te lossen’
04 april 2020
Ik ga liever dood dan zo een chip te nemen never n...
In 4 weken tijd meer Nederlanders dood door corona dan in heel 2018 aan griep
02 april 2020
Als je even de informatie had gelezen, dan had je ...

Zoek in nieuwsberichten