Duitsland: Machete-man slacht op beestachtige wijze zwangere vrouw af – het slachtoffer is onmiddellijk dood

Een “man” heeft zijn zwangere levenspartner in Bremen met een machete vermoord. De vrouw had geen overlevingskans en stierf samen met haar ongeboren kind op de plaats van de misdaad.

Opnieuw eindigde een relatieconflict fataal. In Bremen moest een 41-jarig vrouw ervaren wat er gebeurt als je iemand tegenspreekt die gewapend is met een machete. In de loop van een geschil flipte de 43-jarige “man” uiteindelijk helemaal door. Hij trok de machete en sneed genadeloos de keel van zijn slachtoffer door.

41-jarige beestachtig afgeslacht

We kennen dergelijke verschijnselen alleen van wrede slachtrituelen, zoals die gebruikelijk zijn in de islam en het jodendom. Maar ook als mens kan men in de huidige kleurrijke republiek van Merkel snel het slachtoffer worden van rituele moorden. Hiervoor is het voldoende dat een zwangere vrouw ruzie maakt met de vermoedelijke vader van het overleden kind. In plaats van te praten, liet de 43-jarige dader uiteindelijk de machete voor hem spreken.

Het weerloze slachtoffer stierf op de plaats van het misdrijf, in haar appartement in de woonwijk Blumenthal in Bremen, liggend in een enorme plas bloed. Dus het hielp niet dat de machete moordenaar na zijn misdaad “barmhartigheid” toonde en het alarmnummer belde. Alle hulp kwam te laat voor de zwangere 41-jarige en haar ongeboren baby. In één klap werden in Bremen opnieuw twee mensenlevens ijskoud gedoofd.

Dader vindt chantage uit

Om de dreiging van een levenslange gevangenisstraf af te weren, opende de 43-jarige machete-moordenaar het sprookjesboek reeds voor het laatste proces. Hij beweerde schaamteloos dat het slachtoffer hem had gechanteerd. De vrouw zou geld van hem hebben geëist. Voor het geval hij haar niet betaalde, zou ze hem hebben bedreigd met een abortus. De gewetenloze moordenaar voerde de abortus echter zelf op een praktische manier uit. Het kan dus worden uitgesloten dat het leven van het kind voor hem bijzonder belangrijk was.

Gevangenisstraf voor machete-man is twijfelachtig

Het is echter de vraag of de gewetenloze moordenaar zelfs de binnenkant van een gevangeniscel voor lange tijd zal zien. In het recente verleden zijn er een aantal grote juridische schandalen geweest. Vooral allochtone criminelen werden behandeld met zijden handschoenen. Niet zelden eindigde een wrede moord of een wrede verkrachting voor de migrantendaders niet met een gevangenisstraf maar met een verblijf in een fraaie kliniek. Het valt nog te bezien of de 43-jarige ook dit soort vakantie kan verwachten. Een uitspraak zal later deze week worden gedaan.

Afbeeldingsresultaat voor Machete

Rommel

© Fenixx

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
Woensdag 26 februari 2020