Coronavaccincontract met ‘wurgslang’ Pfizer gelekt: dit staat er in

27 juli 2021 16:23 #1
Vaccinmaker Pfizer probeert uit alle macht te voorkomen dat de contracten die zij met landen heeft afgesloten voor de levering van coronavaccins openbaar worden gemaakt. Twitteraar Ehden heeft de hand weten te leggen op zo’n vaccincontract. Er is een goede reden dat Pfizer ze verborgen wil houden, zegt hij.

Allereerst gaat het contract niet alleen over het vaccin tegen corona en mutaties van het virus, maar ook over ‘elk apparaat of product dat gebruikt wordt om het effect van het vaccin te versterken’.

Het vaccincontract, dat in dit geval is afgesloten met Albanië, maakt ook duidelijk waarom de autoriteiten de aanval openden op middelen als ivermectine en hydroxychloroquine. Het contract kan namelijk niet worden ontbonden als er een medicijn wordt ontdekt voor de behandeling van corona.

Langetermijneffecten en effectiviteit onbekend
Het product kan niet worden geretourneerd. Je moet Pfizer betalen voor de doses die je hebt besteld, ongeacht hoeveel je er gebruikt. De lokale wet- en regelgeving is ondergeschikt aan het contract.

Over de langetermijneffecten en effectiviteit: de koper erkent dat de langetermijneffecten en effectiviteit van het vaccin op dit moment onbekend zijn en dat het vaccin mogelijk bijwerkingen veroorzaakt die op dit moment onbekend zijn.

De koper dient Pfizer te beschermen tegen aansprakelijkheid. Het vaccincontract moet bovendien 10 jaar lang geheim worden gehouden.

Kan de bearer token (consumer) niet vinden

Gouden randvoorwaarden
Huisarts Els van Veen zegt over het vaccincontract: “Het zijn gouden randvoorwaarden! Voor Pfizer dan. Heel vreemde ‘pandemie’. Waarom zijn de media en Tweede Kamer tot nu toe niet kritisch? Welk belang hebben ze?”

“Als de mensen in de Nederlandse regering en ambtenarij zich al zó hebben laten beetnemen door een kruimeldief als Sywert, zouden zij dan ooit partij zijn geweest tegen zo’n wurgslang als Pfizer? Ik denk dat Hugo de Jonge dit contract niet eens heeft gelezen, to be honest,” reageert FVD-leider Thierry Baudet.

www.ninefo...staat-er-in/
 
van: Sharelog
27 juli 2021 17:34 #2
Aanpakken die handel
Mods: Lexie026RonaldGEERTVB

Favorieten

  • Geen berichten om weer te geven.

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers