file Israël: Infecties van gevaccineerde personen zelfs na de derde dosis

09 aug 2021 19:52 #1
TV: 14 Israëli's die een derde injectie kregen, zijn later besmet met COVID-19
Beperkte gegevens niet genoeg om conclusies te trekken over de effectiviteit van booster; ministers zeiden te vechten over mogelijke afsluiting, beperkingsvrijstelling voor sjoels
Bij veertien Israëli's is COVID-19 vastgesteld, ondanks dat ze zijn ingeënt met een derde COVID-19-vaccindosis, volgens gegevens van het ministerie van Volksgezondheid die zondag door Channel 12 News zijn gerapporteerd.

Volgens het netwerk zijn twee van degenen die besmet waren na het ontvangen van de booster-injectie, in het ziekenhuis opgenomen.

Het was niet meteen duidelijk of de 14 het virus opliepen voor of na het krijgen van de booster. Dergelijke sporadische gevallen zouden voor medische functionarissen niet voldoende zijn om conclusies te trekken over de algemene effectiviteit van de derde dosis bij het bestrijden van de Delta-variant van de ziekte.

Elf van de 14 gevallen waren ouder dan 60 en de overige drie waren immuungecompromitteerde personen onder de 60, aldus het netwerk. De twee die in het ziekenhuis werden opgenomen waren ouder dan 60.

Ongeveer 420.000 Israëli's hebben tot nu toe een derde booster-injectie gekregen, in een actie die vorige week begon.

www.timeso...th-covid-19/
Mods: Lexie026RonaldGEERTVB

Favorieten

  • Geen berichten om weer te geven.

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers