Advocaat luidt noodklok over sterfgevallen na prik

13 aug 2021 17:49 #1
Advocaat luidt noodklok over sterfgevallen na prik: ‘Deze geluiden moeten naar buiten komen’

Advocaat Niels Vanaken heeft een videoboodschap opgenomen omdat hij vindt dat ‘de situatie dermate ernstig is dat deze geluiden naar buiten moeten komen’. Hij doelt op de situatie rond de coronavaccinaties.

Vanaken zegt bijna dagelijks persoonlijke berichten te krijgen van mensen die hebben ervaren dat er binnen hun familie of vriendenkring overlijdens en ernstige bijwerkingen optreden na de vaccinatie.

De advocaat leest in onderstaande video een aantal passages voor uit de berichten om een beeld te geven.

Monique schreef bijvoorbeeld: “Op 4 juli schreef ik in mijn Telegramgroepen over de dood van een vriend van mijn kinderen. Hij heeft maandag 28 juni zijn prik van Janssen gehad. Was gelijk daarna niet lekker en zei dat ook tegen zijn vrienden. Hij heeft dinsdagavond zijn vader gebeld dat hij zich echt niet goed voelde, waarop zijn vader zei: kom naar huis dan. Vervolgens hebben zijn ouders en vrienden bijna negen uur geen contact kunnen krijgen en vond zijn vader hem woensdagochtend 30 juni half op de bank, half op de grond, overleden.” Volgens artsen lag het niet aan de prik.Nichtje dood in bed gevonden
Pano schreef: “Mijn moeder is gestorven na tweemaal Moderna-injectie te hebben gehad. Na de tweede injectie viel mijn moeder elke keer om. Bij de derde val werd ze opgenomen. In het ziekenhuis is ze overleden, twee tot drie weken na de opname.

Liesbeth: “Onze dochter van 25 krijgt op 11 juli haar eerste Pfizer-prik en is de andere ochtend, 12 juli, niet meer in staat om rechtop te staan. Bij haar is een ontstoken hartzakje vastgesteld.”

Leonie: “Mijn nichtje is gisteren dood in bed gevonden. Ze was gevaccineerd met het Janssen-vaccin. Ik heb dat steeds geprobeerd tegen te houden. Het is nu drie maanden geleden, maar ze houden het op zelfmoord. Ik weet niet of er nog obductie wordt gedaan.”

Klein percentage bereikt het Lareb
Hanneke: “Op 3 maart jongstleden is mijn moeder vier dagen na de tweede vaccinatie op een vreselijke manier overleden. Ze kreeg een zware hersenbloeding en heeft 30 uur een doodsstrijd gevoerd.”

Advocaat Vanaken wijst erop dat er inmiddels al zo’n 1200 berichten over overlijdens zijn binnengekomen. Dat zijn er veel meer dan gemeld bij het Bijwerkingencentrum Lareb. “Dat toont al aan dat eigenlijk maar een klein percentage werkelijk het Lareb bereikt.” Hij zei dat naar schatting twee tot drie procent van de gevallen bij het Lareb komt.

Ik vind dat dit zo snel mogelijk moet stoppen
De advocaat pleit ervoor om het vaccinatiebeleid stil te leggen tot er onderzoek is gedaan naar de vaccins. “Wij hebben het vermoeden dat er bepaalde toxische stoffen in de vaccins zitten die niet op de officiële bijsluiter vermeld staan.”

Vanaken heeft contact gezocht met De Telegraaf, Hart van Nederland en andere media, maar kreeg geen enkele reactie. “Men gaat er niet op in. Men reageert niet eens.”

“Ik vind dat dit zo snel mogelijk moet stoppen. Dit heeft niets meer te maken met de publieke gezondheid,” besluit de advocaat.

Haakman
14 aug 2021 00:50 #2
Die gaan via de mainstream nooit naar buiten komen natuurlijk
Mods: Lexie026RonaldGEERTVB

Inloggen

Favorieten

  • Geen berichten om weer te geven.

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers