COVID-“vaccins” eisen nu in Europa 135 doden per dag. Bericht van de WHO

14 aug 2021 01:44 #1
COVID-“vaccins” eisen nu in Europa 135 doden per dag. Bericht van de WHO.  Als er dierproeven worden gedaan en de resultaten zijn niet goed, dan worden de testen gestopt. De “vaccins” mochten sowieso al niet op zwangere ratten worden getest. Blijkbaar zijn we zuiniger op ratten dan op onze eigen menselijke soort, want er wordt helemaal niets gestopt.

Mensen genoeg…..  Uit Science Files:  “Sinds 14 juli zijn er nog eens 73.362 meldingen van bijwerkingen na vaccinatie met COVID-19-vaccins bijgekomen. Dit brengt het totaal aantal meldingen op 1.490.915. Vorige week was er sprake van een voortzetting van de stijging van het sterftecijfer die zich de week daarvoor had voorgedaan.

Momenteel zijn er 135 sterfgevallen per dag na de COVID-19 vaccinatie, een aanzienlijke stijging in vergelijking met de 72 en 98 sterfgevallen van de vorige weken. Het hogere sterftecijfer komt ook tot uiting in de standaardisering naar 100.000 meldingen, met 669 sterfgevallen per 100.000 meldingen, een stijging van 33 ten opzichte van de vorige week.”  Om de volledige omvang van de catastrofe te illustreren, willen wij twee statistieken uit het hol van de leeuw voorleggen: de databank van de WHO. De gegeven staan in schril contrast met de “serieuze en betrouwbare mainstream media”:  In 4 maanden tijd is het aantal vaccindoden gestegen met 310%.

Het aantal meldingen van bijwerkingen in diezelfde periode van 350.000 naar 1.490.915. Ook bij de WHO moet men weten dat minimaal 90% van de gevallen niet wordt gemeld. Bovendien is een schouwarts snel geneigd naar “onderliggend lijden” in combinatie met ouderdom te zoeken.  Ook in Nederland is er al sprake van een ramp in wording. De Buitenparlementaire Onderzoekscommissie 2020 verschijnt vandaag op het Ministerie van VWS om te praten over “schorsing” van de vaccinaties naar aanleiding van hun bevindingen dat er al meer dan 1.000 doden in Nederland zijn te betreuren. 

bpoc2020.n...gustus-2021/ 

Daarmee is vast komen te staan dat de kans om aan de injectie te overlijden al vele malen groter is dan aan COVID-19, SARS-CoV-2 of de gewone seizoensgriep.  Iedereen die zich vrijwillig in laat spuiten moet de Euthanasiewetgeving nog maar eens grondig doornemen.   

herstelder...ression=true
Mods: Lexie026RonaldGEERTVB

Favorieten

  • Geen berichten om weer te geven.

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers