Vaccinexpert Vanden Bossche roept op prikprogramma ‘onmiddellijk stil te leggen’

14 aug 2021 12:43 #1
Geert Vanden Bossche is één van de meest uitgesproken critici van de vaccinatiecampagne tegen corona. Hij zegt dat vaccineren midden in een pandemie kan leiden tot allerlei varianten, waarvan sommige mogelijk moeilijker zijn te bestrijden dan het oorspronkelijke virus.

Vanden Bossche is een expert met een indrukwekkende staat van dienst. Hij studeerde aan de Universiteit Gent en de Universiteit van Hohenheim in Duitsland. Daarnaast werkte hij voor diverse vaccinmakers, te weten GSK Biologicals, Novartis Vaccines en Solvay Biologicals. Ook was hij verbonden aan de Bill & Melinda Gates Foundation en de Global Alliance for Vaccines and Immunization (Gavi).Adaptieve immuunontsnapping
In een nieuw bericht op zijn website zet hij vraagtekens bij het massavaccinatieprogramma tegen corona. Vanden Bossche merkt op dat meerdere experts hebben gewaarschuwd voor de catastrofale impact van een dergelijk programma op de volksgezondheid.

Massavaccinatie midden in een pandemie kan leiden tot adaptieve immuunontsnapping, met als gevolg dat er varianten ontstaan die het vaccin omzeilen, schrijft de vaccindeskundige.

Per direct stilleggen
Dit verklaart waarom het massavaccinatieprogramma van de WHO niet kan leiden tot groepsimmuniteit, voegt hij toe. Hoe meer we vaccineren, hoe meer we het virus dwingen om te muteren.

Vanden Bossche vindt dat er onmiddellijk actie moet worden ondernomen om te voorkomen dat varianten die worden veroorzaakt door immuunontsnapping zich onder de gehele bevolking kunnen verspreiden.

We kunnen dit alleen bereiken door het massavaccinatieprogramma per direct stil te leggen, benadrukt hij. 
van: GEERTVB
15 aug 2021 15:19 #2
de stijgende besmettingen aan het einde van deze zomer heeft hij voorspeld op 5 juli;
We zien de cijfers klimmen.
Supermutant
Nog voordat de zomer voorbij is, zou het coronavirus dus weer kunnen terugkeren, en zou het aantal besmettingen, opnames en sterfgevallen weer kunnen gaan stijgen. Wanneer dat precies zal gebeuren, en over welke aantallen we dan spreken, weet Vanden Bossche niet. “Ik ben een wetenschapper, geen profeet”, zegt hij. Maar op basis van wetenschappelijke inzichten en theorieën durft hij wel enkele voorspellingen te maken.

Die nieuwe virusvarianten zullen aanvankelijk vooral huishouden onder het krimpende segment van de bevolking dat zich niet heeft laten vaccineren. Deze groep zal besmet kunnen worden door zowel gevaccineerden als niet niet-gevaccineerden. Omdat het aantal gevaccineerden groter zal zijn dan het aantal niet-gevaccineerden, zullen gevaccineerden echter de belangrijkste besmettingsbron zijn. In een proces dat bijzonder snel kan verlopen, zo vreest Vanden Bossche, zullen er uiteindelijk varianten ontstaan waartegen vaccins geen enkele bescherming meer zullen bieden. En vanaf dat moment zullen ook gevaccineerden ziek kunnen worden.

Sterker, Vanden Bossche vermoedt dat de supermutanten wel eens heviger huis kunnen houden onder gevaccineerden dan onder niet-gevaccineerden. De antilichamen in het lichaam van de gevaccineerden keren zich tegen het aangeboren immuunsysteem.

overnu.nl/...den-bossche/
van: morgie
Mods: Lexie026RonaldGEERTVB

Favorieten

  • Geen berichten om weer te geven.

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers