Klokkenluider geeft openhartig interview: ‘Ik heb 32 ouderen zien sterven vlak na Moderna-prik’

16 aug 2021 21:36 #1
Klokkenluider geeft openhartig interview: ‘Ik heb 32 ouderen zien sterven vlak na Moderna-prik’
 
De mensen die werden verplaatst naar corona-afdelingen, hadden geen corona. Dat zei ergotherapeut en klokkenluider Abrien Aguirre, die op drie verschillende corona-afdelingen in Hawaï heeft gewerkt, in een interview met Hawaï Free Speech News.

Ze waren positief getest met de PCR-test, maar de meesten van hen waren asymptomatisch en leden alleen aan hun onderliggende aandoeningen, zei Aguirre tijdens een coronaprotest voor het staatscapitool in Honolulu.

rumble.com...ng-from.html

Daar hoor je niets over in de media
Op één van de afdelingen waar hij werkte, werd het Moderna-vaccin gegeven. “Ik heb 32 ouderen zien sterven vlak nadat ze de Moderna-prik hadden gekregen. Daar hoor je niets over in de media. Dat past niet in het verhaal. Ik heb meer mensen zien sterven door het vaccin dan op de corona-units.”

De klokkenluider zei verder dat medische diagnoses werden aangepast, bijvoorbeeld van een longaandoening naar corona, om meer geld te beuren. In sommige gevallen waren de mensen niet eens positief getest.

Geen enkele reactie
Hij heeft contact gezocht met politici om de fraude aan het licht te brengen, waaronder de gouverneur van Hawaï, maar kreeg geen enkele reactie.

Ouderen die worden binnengebracht, krijgen niet de zorg die ze nodig hebben, benadrukte Aguirre. “Ze worden depressief en willen zelfmoord plegen.”
20 aug 2021 01:38 #2
Niets aan de hand hoor
Mods: Lexie026RonaldGEERTVB

Favorieten

  • Geen berichten om weer te geven.

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers