Meldingen van sterfgevallen na inenting lopen hard op: ‘Wij vinden dit alarmerend’

20 aug 2021 00:10 #1
Bij het vaccinatiemeldpunt van de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie 2020 komen steeds meer meldingen binnen. Inmiddels zijn er 1456 sterfgevallen en 1402 gevallen van ernstige gezondheidsschade gemeld. “Wij vinden dit alarmerend,” zegt de BPOC2020. Op 13 augustus stond de teller nog op 1300 sterfgevallen en 1150 maal ernstige gezondheidsschade.

De commissie heeft Agnes Kant, directrice van Bijwerkingencentrum Lareb, opgeroepen om te komen getuigen in een hoorzitting. Er is inmiddels contact met haar.

In de hoorzitting zal de commissie inzage geven in de cijfers die zijn binnengekomen bij het meldpunt en geeft zij mevrouw Kant de kans uitleg te geven over hoe zij eventuele verbanden zoekt tussen vaccinaties, overlijdensgevallen en gezondheidsschade.

Maximale transparantie
“Wij willen dit in een openbare live gestreamde hoorzitting doen vanwege de transparantie die de BPOC2020 altijd betracht. Mevrouw Kant, wij roepen u op om op de kortst mogelijke termijn te komen verklaren in een hoorzitting van de BPOC2020. Daar kunt u via een live gestreamde hoorzitting aan ieder laten zien hoe het Lareb te werk gaat,” zegt commissievoorzitter Pieter Kuit in een videoboodschap.

“Wij gaan ervan uit dat u deze uitnodiging aanneemt zodat u maximale transparantie aan ieder die de vaccinaties krijgt en nog moet krijgen, kunt betrachten,” voegt hij toe.

Bij het Lareb zijn 509 meldingen van overlijden na coronavaccinatie binnengekomen. Daarnaast zijn er 118.998 meldingen met 622.163 vermoede bijwerkingen.

Kan de bearer token (consumer) niet vinden

 
van: GEERTVB
Mods: Lexie026RonaldGEERTVB

Favorieten

  • Geen berichten om weer te geven.

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Forum updates

  • Geen berichten om weer te geven.

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers