Arts Elke de Klerk: ‘Ik vrees voor de gezondheid van mensen die de injecties nemen’

23 aug 2021 13:47 #1
We zien dat er een plan ligt om een bepaalde kant op te gaan, richting controle, een controlestaat, dictatuur. Maar daar hoeven wij echt helemaal niet in mee te gaan. Dat zegt arts Elke de Klerk bij Café Weltschmerz. Wat ik zie als oorzaak van dat dit zo ver gaat, is dat wij onze rechten niet goed kennen. Mensen denken dat ze van alles moeten, aldus De Klerk.

De overheid manipuleert en beïnvloedt mensen en de publieke opinie met als gevolg dat er sprake is van een soort omkering van de moraal. Om ‘het goed te doen’ moet iedereen zichzelf laten prikken met een experimentele injectie, want als je dat niet doet ben je ‘immoreel bezig’, legt ze uit. “Op die manier speelt men dit spel.”

Deze injectie is een experiment en geen vaccinatie, benadrukt de arts.

Derde Wereldoorlog
Je zou kunnen stellen dat op dit moment de Derde Wereldoorlog bezig is. “Maar een oorlog is geen oorlog als je er niet aan meedoet,” zegt De Klerk. “Het is de kunst om te zeggen: ik doe niet mee aan het geweld en aan de verdeling. De verdeling is de basis voor het conflict.”

Door de divide and conquer zouden ze straks als er misschien mensen ziek worden of er veel mensen zullen sterven als gevolg mogelijk van het experiment, kunnen zeggen: we duiden de groep die tegen het experiment is of die tegen het vaccineren is aan als zondebok, zegt ze.

“Er zijn ongeveer twee miljoen mensen in Nederland die bereid zijn de orders te volgen. En dat is het allergevaarlijkste in een oorlog, dat is altijd het gevaarlijkste geweest, dat is waarom een Tweede Wereldoorlog heeft kunnen gebeuren,” waarschuwt De Klerk.

Afleidingsmanoeuvre
Deze hele ‘coronacrisis’ is volgens de arts een afleidingsmanoeuvre. “Het is een hele grote leugen die ze om ons heen hebben willen bouwen. Als je een hele grote leugen bouwt, dan zitten daar ook heel veel leugens aan vast.”

“Als je kijkt naar hoe aanmatigend en denigrerend de media en de politiek omgaan met burgers – ik vind dat daar heel veel misleiding en leugens zijn. Ik vind het crimineel als je tegen een hele groep mensen – en dat zijn er miljoenen – niet de waarheid gaat zeggen,” vervolgt ze. “Het gekke is: mensen pikken het.”

Dat is nogal een uitspraak die ik doe, maar ik wil ‘m toch doen
Over de mensen die precies doen wat de overheid van hen verlangt, zegt De Klerk: “Het is een zichzelf uitdunnende groep – er wordt gesproken over fertiliteitsproblemen als de experimentele injecties genomen zijn. Daar maak ik me ernstig zorgen over. Die groep gaat niet veel verder komen. Helaas. Dat is nogal een uitspraak die ik doe, maar ik wil ‘m toch doen.”

“Ik vrees daarvoor. Ik vrees voor de gezondheid van de mensen die de injecties nemen.”

odysee.com...:4?src=embed
23 aug 2021 14:43 #2
Vieze spelletjes
Mods: Lexie026RonaldGEERTVB

Favorieten

  • Geen berichten om weer te geven.

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Forum updates

  • Geen berichten om weer te geven.

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers