file Start van een initiatief om de status van corona-immuniteit vast te stellen

28 aug 2021 12:53 #1
Andrea Drescher, geboren in 1961, heeft jarenlang als Duits staatsburger in Opper-Oostenrijk gewoond. Ze is managementconsultant, computerwetenschapper, zelfvoorzienend, vredesactiviste, schrijver en vertaler voor alternatieve mediaprojecten en een fervent antifascist sinds haar jeugd.

tkp.at/202...taetsstatus/
28 aug 2021 17:29 #2
Mijn Duits is niet zo heel goed. ?
28 aug 2021 23:29 #3
Mijn Duits is ook zeer matig.... Maar na een stuk of wat BaCo's gaat het stukken beter! 
van: Frederiek
28 aug 2021 23:53 #4
De meeste browsere kan je vertaalextentie ophalen, ik doe dat ook zo.
In Opera en Vivaldi gebruik ik edge translate, vind ik de makkelijkste.
Is gewoon google translate.
chrome.goo...ppambideimao

Even de google vertaling er bij.
Zij durft gewoon zeggen dat heel wat gewoon niet klopt.

Start van een initiatief om de status van corona-immuniteit vast te stellen
pfmgezondheid 27. augustus 2021 8 minuten
dr. med. Elke Austenat slaat twee vliegen in één klap. Enerzijds wil ze de immuniteitsstatus gebruiken om te controleren hoeveel mensen al immuniteit hebben bereikt. Hiermee wil ze duidelijk maken of de huidige massale vaccinatiecampagne überhaupt wel nodig is. Aan de andere kant wil ze ervoor zorgen dat mensen niet bang zijn.
Gastauteur Andrea Drescher leidde het interview

Er wordt aangenomen dat heel veel mensen al door Corona zijn gegaan - dat wil zeggen, ze waren "symptomenvrij" in Nieuwspraak. Deze mensen weten niet dat hun immuunsysteem voldoende was om de ziekte te weerstaan. Dergelijke kennis zou echter de angst voor de ziekte wegnemen, die in grote delen van de bevolking emotioneel wordt gelijkgesteld met de zwarte pest.

dr. med. Elke Austenat is specialist in interne geneeskunde en werkte tot 1980 in de diabetologie als afdelingshoofd, senior en plaatsvervangend hoofdgeneesheer. Na haar politieke gevangenschap in de DDR tot 1982 was ze aangesteld als medisch directeur en eigenaar van het Austenat Diabetes Instituut Berlijn met 100 medewerkers en behandeling van 20.000 patiënten met diabetes/jaar van 1984 tot 2007, sinds 2007 werkt ze als internationaal adviseur op het gebied van diabetes mellitus en publicist. Ze ontving de Johann Gottlieb Fichte-prijs van de Humboldt-universiteit in Berlijn, de hoogste wetenschappelijke onderscheiding, was docent bij de Kaiser Friedrich Foundation Berlin, de Vereniging van Duitse Internisten, het Staatsinstituut voor Arbeidsgeneeskunde Berlijn,is hier te vinden , en Dr. Austenate honderden verschillende medische studies tijdens haar professionele carrière.

U hebt het burgerinitiatief Evidenz der Vernunft opgericht, wat is het doel van dit initiatief?
Mijn doel is om mensen duidelijk te maken dat ze niet bang hoeven te zijn. Met andere woorden. Voor de meeste mensen is Covid-19 niet dodelijker dan eerdere corona-virussen, die we al meer dan 50 jaar kennen. Toen de pandemie in maart 2020 werd uitgeroepen, waren er nauwelijks doden. Op dat moment was ik, zoals de meeste mensen, doodsbang. Vanwege mijn professionele verleden dacht ik meteen aan biologische wapens, omdat ik experts in de VS en in Moskou had ontmoet en zeer diepgaande uitwisselingen met hen had over microben als wapen. Dit ging over pro-insuline en een gerichte aanval op diabetici. Dus in maart begreep ik de zeer vroege aankondiging van de pandemie - ik was zelf bang.

Dat veranderde toen. Waarom?
In juni gold het voor mij niet meer en ben ik intensief met het probleem omgegaan. Het werd al snel duidelijk dat zowel het sterftecijfer van de gevallen als het sterftecijfer van de infectie erg laag waren en alleen een zeer specifieke groep mensen troffen. Het doel was om een ​​vaccinatie af te dwingen waarvan op basis van eerdere wetenschappelijke studies in principe bekend was dat deze onvoldoende effectief was en veel bijwerkingen had.

Deze exclusieve focus op vaccinatie leek mij niet logisch. Als het risico bestaat dat we allemaal aan een virus overlijden, waarom dan niet tegelijkertijd op zoek gaan naar behandelingen, d.w.z. alternatieven voor vaccinatie? Er zijn veel behandelingen denkbaar, maar deze zijn nog nooit op grote schaal onderzocht.

Wat kunnen we doen zodat de virussen ons niet dramatisch in gevaar brengen?
Er zijn veel dingen die gedaan kunnen worden om de immuniteit van de algemene bevolking te verhogen: bewegen, een gezonde voeding, stressvermindering en natuurlijk verdere maatregelen zoals ozon/UV-therapie, CDL, ivermectine, vitamine D, vitamine C. Als ik immuun ben , Ik kan niet besmet worden of anderen besmetten. Het toverwoord is immuniteit, die moet worden bereikt.

De aanleiding voor uw initiatief?
Ja. Ik vermoed dat de immuniteit veel hoger is dan je denkt. Daarnaast kan een stille viering ervoor zorgen dat de nodige immuniteit in de samenleving ontstaat.

Wat is het?
Het stille feesten of stille besmetting is een immuunbescherming die onopgemerkt is ontstaan ​​na het asymptomatische verloop van een infectie. Het lichaam gaat met de ziekte om zonder symptomen te ontwikkelen en creëert daarbij zijn eigen immuunreacties. De immuunbescherming die wordt bereikt door een stille viering komt overeen met de immunisatie die men ook door vaccinatie wil bereiken. Het lichaam ontwikkelt ook afweermechanismen als gevolg van een stille viering. Het is bekend dat de ziekenhuizen of intensive care-bedden nooit overbelast waren, zoals we weten. Volgens het federale ministerie van Volksgezondheid lag het jaargemiddelde van de bedbezetting op de intensive care door coronapatiënten net onder de 4% .

De publieke perceptie is of was totaal anders. Er was sprake van triage, het selecteren van patiënten die vanwege een gebrek aan capaciteiten niet behandeld konden worden. Dat is natuurlijk schrikken. De echte cijfers laten daarentegen zien dat er absoluut geen basis is om mensen hun burgerrechten te ontnemen, om de basiswet te overtreden en om mensen die niet willen worden gevaccineerd tot plagen van het volk te verklaren.

Vermoedt u dat grote delen van de bevolking al ingeënt zijn waardoor vaccinatie niet absoluut noodzakelijk is?
Rechts. Als de meerderheid van de mensen immuun is - of het nu gaat om stille vieringen, een mild ziekteverloop of vaccinatie, is er geen reden voor angst of paniek. Dit kan de veiligheid van mensen herstellen - en dat heeft ook een positief effect op het immuunsysteem.

Grootschalige onderzoeken naar de immuniteit van antilichamen en/of T-cellen zijn nodig om te bewijzen dat veel mensen "immuun" zijn voor dit virus en zijn mutaties.

U wilt de immuniteitsstatus van de samenleving bepalen, is dit een studie?
jaïn. In de vorm waarin ik het geheel heb neergezet, is het een studie. Ik heb het ontworpen, ben medewerker en hoofd van de studie in één persoon, en ik doe ook zelf de evaluaties. Als individu kan ik natuurlijk niet zoveel bereiken.

Ik begon het initiatief ongeveer twee maanden geleden en bouwde een website . Het STIKO-advies zegt ja, als er antistoffen worden gedetecteerd, ben je veilig. Dat kennen we bijvoorbeeld van de mazelenvaccinatie, daarom doen we titerbepalingen en vermijden zo boostervaccinaties. Men kan het medische bewijs niet negeren - zelfs als dat misschien een naïeve gedachte is in de wereld van vandaag.

Verschillende evaluaties zijn van belang en deze worden allemaal gegeven op basis van de vragen. Het kan worden geanalyseerd op basis van geslacht, regio, leeftijd, eerdere ziekten of beroepsgroep. Natuurlijk wordt ook de coronastatus - gevaccineerd, niet gevaccineerd, symptomen - en de verschillende soorten antistoffen opgevraagd, zodat echt heel gedifferentieerde evaluaties mogelijk zijn.

Ik hoop dat meer artsen en wetenschappers zullen helpen en dat we tot een groot representatief onderzoek en evaluatie komen.

Niemand kan immuniteit opheffen, en politici en de wetenschappers die hen adviseren hebben het er voortdurend over - in verband met vaccinatie. Zelfs de Duitse Ethische Raad verklaart: "Als in de toekomst bekend wordt dat een bepaalde concentratie van bepaalde antilichamen voldoende bescherming biedt tegen hernieuwde ziekte door Covid-19 en de infectie van andere mensen, zou een overeenkomstige detectie van antilichamen geschikt kunnen zijn als basis voor een mogelijk immuniteitscertificaat."

Als we op basis van de immuniteitsstatus kunnen aantonen dat de ziekte lang niet zo gevaarlijk is als gesuggereerd, moeten de maatregelen voorbij en kan de angstige bevolking zich weer ontspannen.

Hoe groot moet het onderzoek zijn om voor de helft representatief te zijn?
Voor een representatieve pilot waaruit kan worden geëxtrapoleerd, zijn 1.400 deelnemers voldoende. Maar om de angst van mensen echt weg te nemen en te voorkomen dat de resultaten onder het tapijt worden geveegd, zouden het er enkele duizenden moeten zijn. Maar dat kan ik niet meer alleen.

Loopt u geen risico op nep met uw vragenlijst? Het kan anoniem worden ingevuld.
Ik doe steekproefsgewijs controles, bel of schrijf de deelnemers of neem contact op met de laboratoria om de echtheid te controleren.

Wat komt u als diabetesdeskundige in aanmerking voor zo'n onderzoek?
In de eerste plaats mijn aanleg voor wetenschappelijk werk en bijbehorende langdurige ervaring, waarvoor ik werd erkend door de Humboldt University. Ik heb honderden onderzoeken geleid - waaronder internationale - en meer dan 500 wetenschappelijke artikelen gepubliceerd. Bovendien heb ik diepgaande klinische expertise met meer dan 20.000 patiënten die elk jaar in mijn kliniek worden behandeld. Diabetes is ook een risicofactor voor Covid - als het diabetische metabolisme slecht onder controle is, is men vatbaar voor allerlei dingen, waaronder natuurlijk microben en ontstekingen. Ik heb geen diepgaande expertise op het gebied van coronavirussen, maar de studie gaat over de fundamentele kwestie van immuniteit. U hoeft hiervoor geen Covid-expert te zijn.

Hoe financier je het allemaal?
Dat is de achilleshiel. Ik werk zelf gratis en heb de website zelf gefinancierd. Ik kan natuurlijk een beheersbaar aantal vragenlijsten evalueren met alleen Excel, maar we werken tegen de tijd - ik heb ondersteuning nodig. Het zou mooi zijn als er sponsors zijn die de ontwikkeling van een dashboard kunnen financieren. Dit zou ons in staat stellen om de resultaten op de website altijd up-to-date te presenteren, zodat mensen kunnen zien waar we zijn met immuniteit, gevaccineerd of niet-gevaccineerd. Artsen of wetenschappers die helpen bij de evaluatie zouden ook nuttig zijn.

Daarnaast is steun voor de financiering van de testen erg belangrijk. Voor veel mensen zijn deze tests gewoon te duur, elk laboratorium en elke arts wil er geld aan verdienen. In principe is het mogelijk om de test via de zorgverzekeraars af te handelen, maar de meeste artsen schrikken ervan. Sommigen weigeren ook antilichaamtests uit te voeren omdat ze bang zijn voor represailles. U kunt zien wat er gebeurt met kritische artsen.

Hoe denkt u de resultaten openbaar te maken?
Natuurlijk zou het mijn wens zijn om peer-reviewed documentatie te publiceren. Maar dat kost tijd die we niet hebben. Mijn doel is om een ​​preprint te doen, oftewel een voorlopige publicatie. Dit is een wetenschappelijke publicatie die beschikbaar wordt gesteld aan het (specialistische) publiek. Maar dat kost ook enkele duizenden euro's, die hebben we nog niet.

Ik publiceer op sociale media en hoop journalisten te vinden die mij of ons zullen steunen als de resultaten beschikbaar zijn. Maar de eerste stap is nu om het onderzoek op te zetten en er zoveel mogelijk deelnemers voor te krijgen.

Bedankt voor je inzet!
Andrea Drescher, geboren in 1961, heeft jarenlang als Duits staatsburger in Opper-Oostenrijk gewoond. Ze is managementconsultant, computerwetenschapper, zelfvoorzienend, vredesactiviste, schrijver en vertaler voor alternatieve mediaprojecten en sinds haar jeugd een fervent antifascist.

Gastposts weerspiegelen altijd de mening van de auteur, niet de mijne. Maar ik vind het leuk om het te publiceren om een ​​meer divers beeld te geven. De lezers van deze blog kunnen ook hun eigen beeld vormen.
van: Frederiek
29 aug 2021 20:43 #5
Kijk,dat is nuttige info. ❤️?
Mods: Lexie026RonaldGEERTVB

Favorieten

  • Geen berichten om weer te geven.

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers