Ziekenhuizen vrezen griepgolf: ‘Minder immuniteit door mondkapjes en anderhalve meter’

12 sept 2021 08:44 #1
Neeeee, ze menen het!!!!! Nou als de mainstream het al zegt!

Ziekenhuizen vrezen voor de komst van de griep dit najaar. Door alle coronamaatregelen konden influenza de laatste tijd niet rondgaan en is de immuniteit laag. Dit zou wederom leiden tot extra druk op de zorg.

De afgelopen maanden hielden Nederlanders zich aan de maatregelen om het coronavirus tegen te gaan. Maar dat kan betekenen dat straks de griep om de hoek komt kijken. Door de komst van het coronavirus belandde de griep op de achtergrond. Afgelopen winter werden amper gevallen met de griep geregistreerd. Dat schrijft het Algemeen Dagblad vandaag.

Kan de bearer token (consumer) niet vinden

Ziekenhuizen vrezen voor griepgolf en druk op de zorg

Ziekenhuizen zijn bang dat de griep nog een inhaalslag gaat maken. En deze winter door de lage immuniteit veel mensen ziek maakt. Yvonne van der Weele is woordvoerder van het Admiraal de Ruyterziekenhuis in Goes en stelt vragen over de afstandsregels van de afgelopen tijd. „Zou de afstand die wij nu van elkaar nemen, influenza remmen? Of zou het feit dat wij al ruim anderhalf jaar afstand nemen van elkaar, zorgen dat ons immuunsysteem juist zwakker is geworden. En influenza meer kans heeft?” Dat zou betekenen dat meer mensen vatbaar zijn voor de griep.

Kan de bearer token (consumer) niet vinden

Ziekenhuizen en zorgmedewerkers roepen al ruime tijd dat de druk op de zorg hoog is. Coronapatiënten die in het ziekenhuis belandden, kwamen bovenop de reguliere zorg. Daardoor werden de afgelopen tijd talloos veel operaties en behandelingen uitgesteld. Omdat Covid-19 voorrang kreeg. Mocht de griep veel mensen ziek maken, neemt de druk op de zorg wederom toe. Ook is de kans dat het personeel ziek wordt bij een griepgolf, groter. De coronamaatregelen van de afgelopen anderhalf jaar waren ook grotendeels om de druk op de zorg te verminderen.

Minder immuniteit voor influenza en vatbaarder voor de griep

Normaliter gaan influenza rond, maar door mondkapjes, anderhalvemeter en quarantaines, is dit amper gebeurd. Maatregelen voorkomen een epidemie, maar een grotere groep wordt ook vatbaarder. Viroloog Adam Meijer van het RIVM legt uit dat het „hard kan gaan” als de griep er eenmaal is. „Na een heftige griep zijn mensen zo’n tien jaar beschermd. De groep die vorig jaar al vatbaar was, zit er nu ook bij.”

www.metron...niteit-griep
15 sept 2021 08:41 - 15 sept 2021 08:46 #2
Een domme uitvlucht.
ga even lezen bij geertvandenbossche.org
In zijn laatste essay van 26 pagina's legt hij nogmaals uit hoe de vaccinatie zorgt voor de varianten van deze door de mens geïnduceerde pandemie.
Het is net voor deze varianten dat ze nu bang zijn.
Ze verbergen dit door nu alles op influenza te steken.Belachelijk, en misdadig deze halve waarheden.
Dit zal morgen nog niet stoppen.
De influenza was er begin dit jaar wel degelijk, maar de pcr geeft positief op influenza ook en al die mensen met een griepje gingen bij ernstigere symptomen aan de ademhaling voor niets.
Op dit vlak moeten de wakkere wappie¨s zich dringend eens grondig inlezen.

www.geertv...he-last-post

Ook zet deze wetenschapper andere wetenschappers op hun plaats daar waar nodig.
van: morgie
15 sept 2021 18:53 #3
Lekker stuk
Mods: Lexie026RonaldGEERTVB

Favorieten

  • Geen berichten om weer te geven.

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Forum updates

  • Geen berichten om weer te geven.

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers