file ‘Schokkende en alarmerende’ covidcijfers uit Israël

20 sept 2021 07:24 #1
Kim Iversen behandelde in haar show ‘schokkende en alarmerende’ coronacijfers uit Israël. De vaccinatiegraad in het land is zeer hoog en in februari had een meerderheid van de Israëliërs al minstens één prik gehaald.

Toen de zomer aanbrak, was de immuniteit afgenomen en schoot het aantal coronagevallen de hoogte in. Na verloop van tijd kwamen er steeds meer volledig gevaccineerde mensen in het ziekenhuis terecht.Ook de sterfte loopt verder op
Op den duur was de meerderheid van de patiënten in het ziekenhuis en op de IC, en de meerderheid van de mensen die stierven aan corona volledig gevaccineerd. Het vaccin voorkomt dus ook niet dat mensen ernstig ziek worden.

Israël besloot vervolgens om een derde dosis aan te bieden, een booster. In eerste instantie liep het aantal nieuwe gevallen, ziekenhuisopnames en overlijdens iets terug. Daar kwam snel verandering in. Deze week werden recordaantallen nieuwe ‘besmettingen’ geregistreerd. Ook de sterfte loopt verder op.

Dit is vrij alarmerend
“Dit is vrij alarmerend,” zei Iversen. Ondertussen maakt Israël zich op om een vierde dosis toe te dienen. Ze vraagt zich af of Israël het vaccineren stillegt als blijkt dat de cijfers ook na de vierde prik blijven stijgen of vol inzet op een vijfde, zesde of misschien zelfs zevende dosis.

bron
20 sept 2021 17:54 - 20 sept 2021 17:57 #2
Bijna 8% test er ook positief.
De overlijdens blijven niet uit, en volgen in de orde van 25 per dag, als alles correct geregistreerd word.
Nu gaan ze noodtoelating van pfizer vragen voor kinderen vanaf 5 jaar.
www.timeso...cy-approval/
Het FDA is tegen de booster, Israël doet voort.
www.timeso...b-to-israel/
23 sept 2021 18:20 #3
?
Mods: Lexie026RonaldGEERTVB

Favorieten

  • Geen berichten om weer te geven.

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers