Verzoek voor hoorzitting over ‘absurde prikbeleid’ geblokkeerd: ‘Ongelooflijk, het is een cult’

29 sept 2021 16:06 - 29 sept 2021 16:07 #1
Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) laat weten dat hij zijn collega’s heeft gevraagd om eindelijk een hoorzitting over het prikbeleid te organiseren met allerlei virologen. “Dus niet alleen de OMT-virologen, maar ook de virologen – en daar zijn er heel veel van – die kritiek hebben op het absurde vaccinatiebeleid,” licht Van Houwelingen toe.

Het doel: het voeren van een discussie, uitgebreid en rustig, in de Tweede Kamer. “Ze zijn er weer allemaal voor gaan liggen,” verzucht het Kamerlid. “Drie maanden geleden was dat al zo en hebben ze het geblokkeerd, en nu weer.”

Kan de bearer token (consumer) niet vinden

Het is vreselijk wat er gebeurd is

“Waarom? Ze zijn bang voor de discussie,” benadrukt Van Houwelingen. “Ze weten namelijk dat ze het debat gaan verliezen. We hebben ze inhoudelijk tegen de muur gewerkt.”

“Ze willen alleen luisteren naar hun eigen priesters,” zegt de FVD’er, eraan toevoegend dat de Tweede Kamer kritische geluiden bewust buitenhoudt. “Het is een cult. Het is vreselijk wat er gebeurd is, want zelfs in deze Slaapkamer wordt de discussie dus niet gevoerd.”

bron
Mods: Lexie026RonaldGEERTVB

Favorieten

  • Geen berichten om weer te geven.

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers