Breaking: Pfizer expirimenten

03 okt 2021 11:15 #1
BREAKING – Pfizer Covid-19-vaccin kreeg alleen noodtoestemming voor gebruik bij kinderen omdat Pfizer studiegegevens manipuleerde en ernstige overtredingen beging   Er is bewijs gevonden dat Pfizer studieprotocollen heeft geschonden en gegevens heeft gemanipuleerd om een ​​spoedvergunning te krijgen voor hun experimentele Covid-19-mRNA-vaccin dat aan kinderen moet worden gegeven.  

theexpose....ne-children/
16 okt 2021 17:43 - 16 okt 2021 17:44 #2
Ik heb even een stukje van de tekst vertaald, en stel vast dat dit overeen komt met de bevindingen van een vrouw die van maart dit jaar tot begin augustus aan ons les gaf.
Zij behandelt mensen met burn out, depressie.
Ze heeft tegen onze groep bekend dat alle mensen die zij behandelt, "alle" mensen benadrukte ze sterk zaten nog veel dieper na vaccinatie dan ze zaten op de dag dat ze bij haar aan de deur aanklopten.
Dit waren volwassenen, bedrijfsleiders, een psycholoog, een advocaat, noem maar op.
Dus depressie en langere behandeling zijn rechtstreeks gevolg van de vaccinatie, zo is door haar enkele maanden terug aan ons bevestigd geweest.
Het is niet enkel aan die anti-depressiva te wijten, want de jaren voor er deze vaccinatie's waren heeft zij ook mensen behandeld met deze ziektebeelden en dezelfde medicatie.
Dit is een referentie waar niemand omheen kan.

Hier ht eerste stukje van die tekst:

I. Overtreding van protocolvoorwaarden – Hoe werden kinderen met een psychiatrische diagnose opgenomen in het onderzoek?
Volgens het beoordelingsdocument dat door Pfizer aan de FDA is ingediend, leden vier van de 1131 kinderen in de onderzoeksarm die het Pfizer-BioNTech COVID-19-vaccin kregen, aan ernstige ongewenste voorvallen (“SAE’s”) – dat wil zeggen, voorvallen waarbij ten minste één criterium is voldaan: dood veroorzaakt, is levensbedreigend, vereist ziekenhuisopname of verlenging van bestaande ziekenhuisopname, resulteert in blijvende invaliditeit/ongeschiktheid, een aangeboren afwijking/geboorteafwijking.

Van deze vier kinderen hadden er drie zo'n ernstige depressie dat ze kort na vaccinatie in het ziekenhuis werden opgenomen (in de eerste 7 dagen na de eerste dosis, bij de tweede slechts één dag na de tweede dosis en in de derde 15 dagen na de eerste dosis respectievelijk).

De consequentie van deze bevinding is buitengewoon verontrustend, aangezien het betekent dat één op de 350-400 kinderen die gevaccineerd worden, aan een ernstige depressie kan lijden en in het ziekenhuis moet worden opgenomen.

Om ons gerust te stellen, merkt Pfizer in zijn beoordelingsdocument op dat in feite alle drie de kinderen een reeds bestaande diagnose van angst en depressie hadden. Bovendien leggen ze uit - alle drie rapporteerden feitelijk een selectieve serotonineheropnameremmer (SSRI) die begon binnen 1-2 maanden voorafgaand aan vaccinatie.

"Verergering van suïcidale ideeën met initiële SSRI-behandeling bij adolescenten", leggen ze uit, "is een erkend risico en biedt een redelijke alternatieve verklaring voor verergering van depressie bij deze BNT162b2-ontvangers". Dus hier ga je - waarom het vaccin de schuld geven, als er een volkomen redelijke en logische alternatieve verklaring is voor de verergering van hun depressie?
16 okt 2021 23:01 #3
Heftig zeg
Mods: Lexie026RonaldGEERTVB

Favorieten

  • Geen berichten om weer te geven.

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers