De Jonge krijgt wind van voren: ‘Deze cijfers zijn misleidend'

21 juli 2021 17:43 - 21 juli 2021 19:02 #1
Zorgminister Hugo de Jonge schreef gisteravond op social media dat we van de ruim 100.000 mensen die afgelopen week positief testten de vaccinatiestatus weten. Zo zou 77 procent niet gevaccineerd zijn, 14 procent deels en negen procent volledig. De Jonge erkent dus in ieder geval dat vaccinatie ‘besmetting’ niet voorkomt. In eerdere berichten schreef hij dat mensen na vaccinatie ‘volledig beschermd’ zijn.

“Het is duidelijk dat vaccinatie wel beschermt tegen het coronavirus, maar niet volledig. Gevaccineerde mensen kunnen nog steeds besmet raken en het virus verspreiden. Zij worden echter zelden ernstig ziek,” citeert het AD Susan van den Hof van het RIVM.

Besmette gevaccineerden lopen gewoon door

Het RIVM roept intussen ook gevaccineerden op om afstand te houden en zich bij klachten te laten testen. “Laat je testen bij klachten, en na terugkomst van vakantie. Voorlopig is het belangrijk dat iederéén zich aan de maatregelen houdt,” zei Van Hof.

Ook De Jonge stelt: “Vaccineren werkt.”

Eerder andersom

Dat kan hij volgens Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren (FVD) op basis van deze cijfers helemaal niet zeggen. “Alleen ongevaccineerden moeten zich massaal laten testen voor toegang of om te reizen,” zegt hij. “Gevaccineerden – ook die besmet zijn – lopen gewoon door met hun QR-code.”

“Deze cijfers zijn dus misleidend en kunnen nooit tot de conclusie leiden dat vaccineren werkt. Eerder andersom,” benadrukt Van Meijeren.

Kan de bearer token (consumer) niet vinden
 
21 juli 2021 17:45 #2
Hugo geeft nooit zijn fouten toe. Fucking looser!
van: mathie
21 juli 2021 17:46 #3
Precies
Mods: Lexie026RonaldGEERTVB

Favorieten

  • Geen berichten om weer te geven.

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers