file Dringende oproep door artsen voor het stoppen van dat wat vaccinatie genoemd word.

12 sept 2022 12:02 #1
delen en tekenen delen en tekenen delen en tekenen delen en tekenen delen en tekenen delen en tekenen delen en tekenen delen en tekenen delen en tekenen delen en tekenen delen en tekenen delen en tekenen delen en tekenen 


medicalcri...m/VERKLARING VAN INTERNATIONALE MEDISCHE CRISIS DOOR DE ZIEKTEN EN OVERLIJDEN DIE IN COVID-19 VACCINS VERBAND HOUDENWij, de artsen en wetenschappers van over de hele wereld, verklaren dat er een internationale medische crisis is als gevolg van de ziekten en sterfgevallen die verband houden met de toediening van producten die bekend staan ​​als "COVID-19-vaccins".
 
We zijn momenteel getuige van een verhoogde mortaliteit in die landen waar de meerderheid van de bevolking de zogenaamde “COVID-19-vaccins” heeft gekregen. Deze oversterfte is tot op heden onvoldoende onderzocht en bestudeerd door nationale en internationale gezondheidsinstellingen.
 
Het grote aantal plotselinge sterfgevallen bij voorheen gezonde jonge mensen die met deze "vaccins" werden ingeënt, is bijzonder zorgwekkend, evenals de hoge incidentie van miskramen en perinatale sterfgevallen die niet zijn onderzocht.
 
Een groot aantal nadelige bijwerkingen, waaronder ziekenhuisopnames, blijvende invaliditeit en sterfgevallen in verband met de zogenaamde “COVID-19-vaccins”, zijn officieel gemeld.
Het geregistreerde nummer heeft geen precedent in de wereldgeschiedenis van vaccinaties.
 
Bij het onderzoeken van de rapporten over CDC's VAERS, het Britse Yellow Card System, het Australian Adverse Event Monitoring System, Europe's EudraVigilance System en de VigiAccess Database van de WHO, zijn er tot op heden meer dan 11 miljoen meldingen van bijwerkingen en meer dan 70.000 sterfgevallen die met elkaar verband houden tot de inenting van de producten die bekend staan ​​als “covid-vaccins”.
We weten dat deze cijfers ongeveer tussen de 1% en 10% van alle echte gebeurtenissen vertegenwoordigen.
 
Daarom zijn we van mening dat we te maken hebben met een ernstige internationale medische crisis, die door alle staten, gezondheidsinstellingen en medisch personeel wereldwijd als kritiek moet worden aanvaard en behandeld.
Daarom moeten met spoed de volgende maatregelen worden genomen:
 1. Een wereldwijde 'stop' voor de nationale inentingscampagnes met de producten die bekend staan ​​als 'COVID-19-vaccins'.
 2. Onderzoek naar alle plotselinge sterfgevallen van mensen die vóór de inenting gezond waren.
 3. Implementatie van programma's voor vroege detectie van cardiovasculaire gebeurtenissen die kunnen leiden tot plotselinge dood met analyse zoals D-dimeer en troponine, in al die programma's die werden ingeënt met de producten die bekend staan ​​als "COVID-19-vaccins", evenals de vroege detectie van ernstige tumoren.
 4. Implementatie van onderzoeks- en behandelingsprogramma's voor slachtoffers van bijwerkingen na ontvangst van het zogenaamde "COVID-19-vaccin".
 5. Analyses uitvoeren van de samenstelling van injectieflacons van Pfizer, Moderna, Astra Zeneca, Janssen, Sinovac, Sputnik V en elk ander product dat bekend staat als "COVID-19-vaccins",
  door onafhankelijke onderzoeksgroepen zonder banden met farmaceutische bedrijven, noch enig belangenconflict .
 6. Uit te voeren onderzoeken naar de interacties tussen de verschillende componenten van de zogenaamde "COVID-19-vaccins" en hun moleculaire, cellulaire en biologische effecten.
 7. Implementatie van psychologische hulp- en compensatieprogramma's voor iedereen die een ziekte of handicap heeft ontwikkeld als gevolg van de zogenaamde "COVID-19-vaccins".
 8. Implementatie en promotie van psychologische hulp- en compensatieprogramma's voor de familieleden van een persoon die stierf als gevolg van ingeënt zijn met het product dat bekend staat als "Covid-19-vaccins".
 Bijgevolg verklaren we dat we ons in een ongekende internationale medische crisis in de geschiedenis van de geneeskunde bevinden, als gevolg van het grote aantal ziekten en sterfgevallen die verband houden met de "vaccins tegen Covid-19". Daarom eisen we dat de regelgevende instanties die toezicht houden op de veiligheid van geneesmiddelen, evenals de gezondheidsinstellingen in alle landen, samen met de internationale instellingen zoals de WHO, PHO, EMA, FDA, UK-MHRA en NIH reageren op deze verklaring en handelen in in overeenstemming met de acht maatregelen die in dit manifest worden geëist.Deze Verklaring is een gezamenlijk initiatief van verschillende professionals die zich voor deze zaak hebben ingezet. We roepen alle artsen, wetenschappers en professionals op om deze verklaring te onderschrijven om de betrokken entiteiten onder druk te zetten en een transparanter gezondheidsbeleid te bevorderen
15 sept 2022 15:25 #2
Doen ze toch niets mee.

Een echte opstand is de enige oplossing
Mods: Lexie026RonaldGEERTVB

Favorieten

 • Geen berichten om weer te geven.

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers