Italianen de straat op om te protesteren tegen verplichte vaccinpaspoorten

23 juli 2021 12:41 - 27 juli 2021 17:01 #1
Nadat de Italiaanse overheid verplichte vaccinpaspoorten had aangekondigd, gingen Italianen de straat op om te protesteren tegen de maatregel. In Turijn riepen demonstranten: “Geen dictatuur!”

In Italië is net als in Frankrijk voortaan een coronapas nodig als je binnen in een restaurant wilt eten of naar een bar wilt gaan. De eis gaat op 6 augustus in. De pas, die aantoont dat je gevaccineerd bent of onlangs getest, wordt ook een vereiste voor stadions, sportscholen, zwembaden, musea en beurzen.

Geen groene pas!
Woedende Italianen gingen na de aankondiging meteen de straat op. De menigte scandeerde: ‘Geen groene pas, geen groene pas!’, ‘Geen dictatuur, geen dictatuur’ en ‘vrijheid, vrijheid!’.

De nieuwe maatregelen zijn aangekondigd vanwege een toename van het aantal ‘besmettingen’ met de ‘deltavariant’. Op donderdag werden in Italië 5057 nieuwe ‘coronabesmettingen’ gemeld. Dat zijn er ongeveer 10 keer minder dan tijdens de piek in november vorig jaar.

Kan de bearer token (consumer) niet vinden
Grote Transitie, de ‘reset’
In Italië worden meer demonstraties verwacht. Zaterdag vindt ook in Londen een groot protest plaats tegen de vaccinpaspoorten.

FVD-voorman Thierry Baudet zegt over de maatregelen: “Ik weet nog zo goed dat ik dit voorspelde: de komst van een semi-verplicht vaccin. ‘Welnee, gaat nooit gebeuren’, zei iedereen. ‘Corona is binnenkort weer voorbij’, ook dat werd steeds gezegd. Maar het gaat niet voorbij. Het wordt aangegrepen voor de Grote Transitie, de ‘reset’.”

Kan de bearer token (consumer) niet vinden
23 juli 2021 14:53 #2
Daar snappen ze het wel
23 juli 2021 15:14 #3
Doen ze goed
23 juli 2021 19:56 #4
Nu hier nog
Mods: Lexie026RonaldGEERTVB

Favorieten

  • Geen berichten om weer te geven.

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers