Premier van Israël: ongevaccineerden vormen bedreiging voor de samenleving

24 juli 2021 20:09 #1
De Israëlische premier Naftali Bennett deed donderdag een oproep aan alle Israëliërs om zich te laten vaccineren. Hij zei ook dat mensen die zich nog niet hebben laten vaccineren de rest van het land ‘in gevaar brengen’, schrijft The Times of Israel.

“Eén miljoen Israëliërs weigeren om zich te laten vaccineren,” sprak Bennett. “Zij brengen de hele bevolking in gevaar, zij brengen de andere acht miljoen inwoners van dit land in gevaar.”

Hij waarschuwde dat de weigeraars ervoor kunnen zorgen dat de overheid straks weer een nieuwe lockdown moet instellen. “Als je een vaccinweigeraar kent, overtuig diegene dan en leg uit dat ze de gezondheid van anderen in gevaar brengen,” zei de premier.

De Pfizer-prik die Israëliërs krijgen, is nu slechts 39 procent effectief tegen besmetting en slechts 41 procent effectief tegen symptomatische infecties, blijkt uit cijfers van het Israëlische ministerie van Volksgezondheid.

Kan de bearer token (consumer) niet vinden

Meest fascistische en discriminatoire speech in jaren
De Israëlische Efrat Fenigson trok de dag na de speech met een grote groep betogers naar de woning van premier Bennett in Raänana. Ze sprak van ‘de meest fascistische en discriminatoire speech’ in jaren. Hij zei dat de ongevaccineerden een bedreiging vormen voor de samenleving, aldus Fenigson. Ze voegde toe dat mensen die nu nog niet gevaccineerd zijn niet gevaccineerd willen worden. “Je kunt ze niet dwingen.”

Ze zei ook dat premier Bennett en zijn voorganger Netanyahu zich gedragen alsof Israël een dictatuur is. “Ik heb nieuws voor Naftali Bennett, alle ministers, de inwoners van Israël en de rest van de wereld: wij zijn soeverein, en dit is onze keuze en ons lichaam en onze vrijheid.”

Kan de bearer token (consumer) niet vinden
 
24 juli 2021 20:13 #2
Ja verdeel en heers. Stond ook al vast in het script. Ongelooflijk.
24 juli 2021 20:15 #3
Vieze spelletjes. En die makke schapen blijven erin meegaan.
26 juli 2021 20:12 #4
Ze willen gewoon een ontploffing in de samenleving.
27 juli 2021 11:35 #5
Zeg toch gewoon dat je wacht op prik 3, die aangepast is aan de delta, en deze winter zeg je dat die prik niet getest is.
Mods: Lexie026RonaldGEERTVB

Favorieten

  • Geen berichten om weer te geven.

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers