times 18 positieve tests en 1 ziekenhuisopname, risiconiveau ‘zeer ernstig’ STOP deze onzin!

02 sept 2021 09:42 #1
Tweede Kamerlid Wybren van Haga (Belang van Nederland) vraagt aandacht voor de absurditeit van het coronabeleid. Volgens het coronadashboard zijn er in de gemeente Delft gisteren 18 mensen positief getest op corona. Daarnaast was er eergisteren één nieuwe ziekenhuisopname. Toch geldt voor de veiligheidsregio van de gemeente het risiconiveau 4: zeer ernstig.

“Kunnen we deze onzin alsjeblieft vandaag nog stoppen? Waarom deze misplaatste bangmakerij?” vraagt Van Haga.

Corona was statistisch gezien in juni 2020 al voorbij
Hij heeft ook gekeken naar de situatie in de gemeente Barendrecht. Daar waren gisteren zeven positief geteste mensen. Dat is lager dan het gemiddelde van de afgelopen week. Eergisteren waren er geen nieuw gemelde ziekenhuisopnames. Het weekgemiddelde ligt op nul. Toch geldt ook in Barendrecht risiconiveau 4.

“De overheid maakt ons onnodig bang. Corona was statistisch gezien in juni 2020 al voorbij. Laten we vandaag nog stoppen met de onzinnige coronamaatregelen die ons allemaal in de greep houden,” stelt zijn partij.

Direct de prullenbak in
“De overheid strooit met misplaatste bangmakerij in plaats van écht eens naar de feiten te kijken. De coronamaatregelen kunnen wat Belang van Nederland betreft direct de prullenbak in. Zo spoedig mogelijk terug naar normaal!” voegt Van Haga toe.

Kan de bearer token (consumer) niet vinden
02 sept 2021 10:28 - 02 sept 2021 10:51 #2
In België is de beweging net tegenovergesteld.
De positivityrate stijgt wekelijks, van 1.2% in juni tot nu reeds 5.4%.
Het aantal testen mindert weklijks waardoor het aantal nieuwe cases maar zeer langzaam stijgt.
Zo wil men waarschijnlijk de illusie wekken dat de vaccin die begin dit jaar werden verdeeld nog steeds goed werken.
Volgende weken zullen ze overgaan tot meer testen omdat de mensen vrijwilligers recht hadden om hun verlof nog op te nemen.
Ook zal er dan gewezen worden naar de groep niet gevaccineerden omdat er plots een enorme onverwachte stijging zal plaatsvinden van nieuwe covid cases, en ze zullen waarschijnlijk opnieuw mensen met zeer matige symptomen opnemen die ze na 2 dagen reeds huiswaarts moeten sturen om de cijfers van ziekenhuisopnames eveneens fors de hoogte in te jagen.
Bijlagen
02 sept 2021 10:52 #3
Ook zoiets
Bijlagen
Mods: Lexie026RonaldGEERTVB

Favorieten

  • Geen berichten om weer te geven.

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers