map-pin Protesten (Centraal topic)

20 nov 2021 00:29 #1
Rotterdam

Er is één persoon overleden een ander bekend persoon Marco buis wordt op dit moment geopereerd. Politie heeft enorm veel geschoten pers pakt zo 5 hulzen op van politie kogels. Ook zeer uitlokkend door de menigte rijden. Door dit optreden voorspel ik burgeroorlog. Sukkels
van: Dune
20 nov 2021 00:37 #2
Neergeschoten door de politie

20 nov 2021 00:37 #3
20 nov 2021 00:39 #4
20 nov 2021 00:40 #5
20 nov 2021 00:45 #6
Rellen Rotterdam


20 nov 2021 00:52 #7
Politie grijpt wel heel snel naar hun vuurwapens...
Nog geen beelden kunnen vinden waar de popo's in een levensbedreigende situatie verkeerden...
Lijkt wel weer gecreeerde chaos... Weer een stapje dichter bij het EU Leger wat ze in Brussel al
lang in de planning hebben...
20 nov 2021 03:28 #8
Is gewoon moord. Heeft niets te maken met in nood zitten oid.
20 nov 2021 09:53 #9
We leven nu in een land waar onze rechten worden ontnomen. Je vrijheid word ontnomen en de politiek verteld dingen die haaks tegen mekaar staan . Het klopt niet !!!

Dan bouw je een bepaalde gevoel op . Het is onrecht wat je aangedaan word en je word er boos om . Je gaat er dan voor kiezen om je stem te laten horen. Je gaat naar demonstraties met gelijk gestemde . En zoals mensen zijn , iedereen heeft een andere manier van uiting . De ene staat met bloemen en wilt vrede en de andere gooit een steen uit woede . Hoe wij als mens onze emotie tonen is bij iedere individu verschillend ..

Maar je kan verwachten van een tak die voor de overheid functioneert dat ze getraind zijn en hun werk uitvoeren als 1 orgaan . Gisteren heb ik met eigen ogen gezien dat dat totaal niet aan de orde is . Op afstand gericht schieten is niet de escalerend werken . Het met ze 6 en uitstappen iemand helemaal de @“%* in slaan om vervolgens in te stappen en weg te rijden om de jongen daar voor vuil te laten liggen is niet correct maar wraak .
Er was overal politie aan het rijden en als je niet achter een paal of iets dergelijks weg dook werd je gewoon aangereden . Dit heeft niets met handhaven van de wet te maken .

Okee zwaar vuurwerk gooien naar de politie mag niet . Stenen gooien mag ook niet ook al staan ze in volle bepakking en merken ze niets van een steen op een schild . Om dan mensen van vlees en bloed van een afstand neer te knallen als wild vee is onmenselijk . Daarmee bepaal je de toon van de muziek .

Ik vraag me dan ook werkelijk af . Wat nou als de politie gisteren helemaal niet was gekomen . Ik denk dan persoonlijk dat iedereen uit eindelijk naar huis was gegaan en er niets aan de hand zou zijn . Nu door politie optreden zijn er veel mensen gewond geraakt . Ik heb zelf tientallen mensen in elkaar geslagen zien worden . Dus de cijfer van 7 gewonden klopt niet . Er is er minimaal 1 overleden en een van de vreedzaamste demonstrant die ik ken is geopereerd omdat die neergeschoten was !!
Dit was gisteravond een jacht om mensen te meppen . Het leek voor de politie vrij spel . Je was nergens veilig in centrum van Rotterdam . En omdat het zo grote chaos was en dit nooit onder een vergrootglas kan worden gezet van wie wat gedaan heeft als agent . Kunnen we er van uit gaan dat er geen consequenties aan zullen hangen en de volgende keer weer zo opgetreden zou worden

Wij van Defend wensen de nabestaande van de overledene veel sterkte en steun toe in deze tijd .

Wij van defend zullen dit rustig evalueren en besluiten hoe wij door gaan . Maar stoppen doen wij NIET !!!
van: Dune
20 nov 2021 10:44 #10
Demo WWD Amsterdam afgelast!

Gisterenavond laat had ik vanwege de trieste ontwikkelingen in Rotterdam, spoedoverleg met de World Wide Demo. Want vandaag zou er een grootse demo zijn in Amsterdam, waarbij de kinderen en de jeugd centraal zouden staan. Ook P4F had z’n jeugd hiervoor opgeroepen. De tekst die ik hier schrijf, is een vreselijke moeilijke tekst en ik realiseer mij, dat je vrijwel alleen maar foute dingen kan zeggen. Maar gezien onze verantwoordelijkheid als P4F naar de mensen die altijd trouw komen, is hier een onoverkomelijke verantwoordelijkheid weggelegd voor ons en ga ik het toch doen.

In ons gesprek stond onze verslagenheid over menselijk leed centraal. Mensen die in een poging iets te doen aan hun toekomst, of die van hun kinderen, gewond zijn geraakt of wellicht overleden.

Ik maakte in dit gesprek een metafoor.

‘Soms heb je groen licht en ga je tóch niet oversteken’.

Dat was mijn gevoel over vandaag. We waren voornemens de P4F jeugd niet op te roepen vandaag te komen. Omdat wij en waarschijnlijk niemand met ons, kon gaan voorspellen, hoe of wat de emoties zouden gaan doen in Amsterdam vandaag. Kinderen konden en wilde wij niet blootstellen aan zoveel onzekerheid.

Later zal ik mijn gedachten en gevoelens over deze donkere en trieste dagen verder uiteen zetten. Want er gebeurt veel. En het is gewoon te prematuur om basis van zware emoties en trieste gedachten, een verhaal te formuleren, die de lading goed dekt. Desondanks wil ik van deze gelegenheid, namens Police For Freedom Nederland, maar ook internationaal een korte statement maken. En die gaat over menselijkheid. Want wat er ook is gebeurd, menselijkheid, is iets waar je altijd een stelling over kan innemen.‘Menselijkheid’

Gisteren keek ik naar beelden in Rotterdam. Beelden van mensen. Mensen in conflict. Mensen met dromen over hun toekomst en mensen met wensen en hoop voor een betere wereld voor hun kinderen. En wat ik zag bedroefde mij en mijn vrouw Micha zeer diep. Emoties kwamen in mij op, van boosheid, woede en onmacht. Er is twee jaar lang onrecht over mensen uitgestort door een internationaal aangestuurde donkere en duistere kracht. Dat drijft mensen tot wanhoop en strijd. Laten we daarom elkaar vastpakken en elkaar steunen in dit belachelijke en dystopische tijdperk.

Wij van P4F wensen iedereen van uit het diepst van ons hart onwijs veel sterkte toe. De slachtoffers die op dit moment strijden voor hun leven. Nabestaanden van overleden en iedereen die gisteren op welke manier dan ook vanuit zijn of haar ‘menselijkheid’ lichamelijk of mentaal is aangeslagen.

Tevens roepen wij iedereen op in het licht te blijven. Vandaag en de in donkere periode die we doorstaan. Want alleen in saamhorigheid, standvastigheid, liefde en daadkracht, gaan we hier doorheen komen. Wij zijn aangeslagen, maar niet afgeslagen.

Want wij zijn mensen.
Mods: Lexie026RonaldGEERTVB

Favorieten

  • Geen berichten om weer te geven.

Inloggen

Uit het archief....

20 november 2020

What's wrong with the world

Forum updates

  • Geen berichten om weer te geven.

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers