file Vuurwerkverbod

02 dec 2021 16:22 #1
Nu ook in Duitsland

NEW WORLD ORDER

 
Bijlagen
02 dec 2021 19:06 - 02 dec 2021 19:06 #2
Die vuile gifangel van een hoer merkel, hoop dat er weer fusie rellen komen tussen beide landen!
02 dec 2021 22:53 #3
Die Duitsers gaan dat ook niet pikken.
03 dec 2021 02:15 #4
Heb een keertje daar oud en nieuw gevierd en dat was idioot gewoon.. Die gasten staken standaard lawine pijlen vanuit de hand af als of het sigaretten waren.. Maar als het echt zo is.. Dan ga ik toch België/Brussel verdenken.. Tenzij die ook mee gaan doen.. Maar betwijfel het.
03 dec 2021 02:31 #5
Het gaat hier trouwens enorm te keer.. Heb nog nooit zulk zwaar vuurwerk gehoord! Elke dag en elk moment van de dag gaat het hier nu al los. Eentje was zo heftig dat ik er zelfs van schrok (was 1 uur snachts, zat diep te coderen en verwachtte em niet hahah) lekker man die adrenaline.

Deze oud en nieuw gaat fucking spannend worden, heb er zin in! Of het gaat een geweldige avond worden of het is het begin van een complete oorlog. Ben benieuwd welke huizen na afloop nog zullen staan,, mijn advies aan de politie is om de kamerleden op te sluiten die avond en onder strenge bewaking te zetten als mede hun woningen en overheidsgebouwen. Wedden dat mensen ze gaan afleiden..
Utrecht staat zoals elk jaar weer te popelen.. Ze gaan nooit genoeg "troepen" hebben om alles te beveiligen.. Zelf niet met het leger en de rest van dat nazi tuig. En dan hangen ze zichzelf nog eens compleet op door dit Duitse verhaaltje.. Geweldig.. Want dat was hun enige redding. Zullen ze het nooit aan kunnen en hoe harder ze trekken en doen.. Destemeer ze laten zien hoe zielig ze zijn en destemeer mensen door zullen hebben hoe de vork echt in de steel zit..
Mods: Lexie026RonaldGEERTVB

Favorieten

  • Geen berichten om weer te geven.

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers