Duitse minister van Volksgezondheid geeft toe dat ‘pandemie van de ongevaccineerden’ een hoop onzin

28 jan 2022 09:00 - 28 jan 2022 09:00 #1
De Duitse regering heeft toegegeven dat het “pandemie van de ongevaccineerden”-narratief dat zij gebruikte om de Puurbloedigen te onderdrukken, gebaseerd was op een “softwarefout” die hen ten onrechte vertelde dat 90% van de nieuwe covid-gevallen zich voordeed onder de ongevaccineerden, meldt Informationliberation.com.
In feite, in de meeste gevallen “wisten ze niet eens wie gevaccineerd was en wie niet,” rapporteert de National Pulse.

Minister van Volksgezondheid Karl Lauterbach, de hoogste gezondheidsfunctionaris in Duitsland wiens positie gelijk is aan die van de CDC directeur in Amerika, beweerde vorige week dat “het een vergissing was” en “niet met opzet was gedaan om de ongevaccineerden grotendeels de schuld te geven van de pandemie.”

Uit The National Pulse,

“Onderdrukkende COVID-maatregelen voor de ongevaccineerden waren gebaseerd op ‘software’-fout, beweert Duitse minister”:

De “pandemie van de ongevaccineerden” is veroorzaakt door een computerstoring. Dat was de conclusie van de Duitse minister van Volksgezondheid Karl Lauterbach, na maanden van belasteren van de ongevaccineerden in de op één na grootste stad van het land, Hamburg.

In november 2021 berichtten nieuwszenders over het stijgende aantal “incidenten” in de stad — waar het cijfer steeg van 111,6 besmette mensen per 100.000 tot 160 per 100.000 in een tijdsbestek van enkele dagen. Tegen eind november schoot dat aantal omhoog van 209,2 naar een record van 223,3.

De ogenschijnlijk drastische stijgingen zijn gebruikt om nieuwe COVID-beleidsmaatregelen in de stad te legitimeren. Eerst werd een beperking van de 2G-status (gevaccineerd of hersteld) afgekondigd om winkels, restaurants en clubs binnen te mogen. Voor de ongevaccineerden werd een beperking van het sociale contact verplicht gesteld. Na het bevel beweerde burgemeester Peter Tschentscher een toename van het aantal vaccinaties waar te nemen, en impliceerde hij dat het de enige uitweg uit de pandemie was.

Nu heeft een onderzoek van de Sueddeutscher Zeitung en de Welt uitgewezen dat de cijfers van de Hamburgse gemeentediensten drastisch scheefgetrokken waren en dat ze in de meeste gevallen niet eens wisten wie wel en wie niet gevaccineerd was. Dit weerhield hen er echter niet van om iedereen met een onbekende status als ongevaccineerd te classificeren. Eind november had maar liefst 70 procent van de positieve gevallen een onbekende status.

In de tweede week van november gaf de burgemeester van Hamburg een persconferentie en beweerde hij ten onrechte dat 90 procent van alle nieuwe infecties zich voordeed onder de ongevaccineerden. Bovendien beweerde hij dat het gemiddelde van 7 dagen infectie bij de ongevaccineerden 605 per 100.000 bedroeg en bij de gevaccineerden slechts 22 per 100.000.

Bovendien ontving de krant Welt van de senaat van Hamburg het volgende antwoord over de classificaties:

“…De categorisering (gebruikt in Hamburg) komt overeen met die welke landelijk wordt gebruikt…”


Kan de bearer token (consumer) niet vinden

Tot dit weekend zijn de gegevens over hoe de classificaties tot stand komen en hoe de uiteindelijke cijfers worden “berekend”, niet openbaar gemaakt. De burgemeester beweerde eind december dat de verkeerde classificaties te wijten waren aan het gebruik van “verschillende IT-systemen”, waarbij elk systeem een andere classificator gebruikte.

Op 17 januari had minister van Volksgezondheid Karl Lauterbach het volgende te zeggen:

“…met de situatie in Hamburg… Ik kan zonder enige twijfel beweren dat het probleem in de automatische classificator van de software zat. Het probleem is nu opgelost… en het was een vergissing en niet met opzet gedaan om de ongevaccineerden grotendeels de schuld te geven van de pandemie…”

De stad Hamburg was niet de enige regio die getroffen werd door valse COVID cijfers.

Half november werden in Beieren 48.468 gevallen van onbekende vaccinatiestatus toegevoegd aan de categorie ongevaccineerden – waardoor het aantal ongevaccineerden op 1469 kwam, tegenover 110 voor de gevaccineerden.

De Duitse COVID-maatregelen tegen ongevaccineerden zijn in november 2021 ingevoerd en hebben deze twee grote fouten in het gegevensbeheer als basis voor legitimiteit gebruikt.

Mods: Lexie026RonaldGEERTVB

Favorieten

  • Geen berichten om weer te geven.

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers