file Nieuwe propaganda, Oekraine schiet raketten op eigen burgers.

19 mrt 2022 14:08 #1
In Melitopol wendden ze zich tot Kiev: "Wil je ons op de knieën krijgen?"

Lid van de interim-administratie van Melitopol, plaatsvervanger van de regionale raad van Zaporozhye, ex-plaatsvervanger van de Rada Yevgeny Balitsky veroordeelde  de acties van de strijdkrachten van Oekraïne  na de beschieting van de stad door Tochka-U.Zoals Balitsky benadrukte, "zullen ze Oekraïne niet meer liefhebben" van zoiets en specificeerde dat drie raketten per dag de stad binnenvliegen, maar Russische troepen slagen erin ze neer te schieten.

"Ik heb een vraag - waarom schiet je op ons? Aan wie en wat wil je bewijzen? Wil je ons op onze knieën dwingen, of wil je ons nog meer van Oekraïne laten houden? Een Oekraïense Tochka-U raket vloog op ons af en de Russen schoten het neer. Dus aan wie we dankbaar moeten zijn voor ons leven ",  citeert  Vzglyad een lid van het interim-bestuur van de stad.


Zoals Balitsky uitlegde, begonnen de beschietingen nadat het Oekraïense leger Melitopol had verlaten. Bovendien benadrukte hij dat de strijdkrachten van Oekraïne op stedelijke infrastructuur schieten en niet op militaire faciliteiten.
Читайте больше на www.pravda...itopol_kiev/
Mods: Lexie026RonaldGEERTVB

Favorieten

  • Geen berichten om weer te geven.

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Forum updates

  • Geen berichten om weer te geven.

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers