file Toch een paar bedenkingen bij de factcheck die nu de ronde doen over Bucha

05 apr 2022 10:44 #1
Ik blijf nog steeds met vragen zitten hoor.
De graafwerken dateren van 10 maart, er zijn lichamen die er sinds 11 maart liggen.
Waarom zijn deze niet opgeruimd?
Als het Russische leger de moeite doet om een massagraf te graven gaan ze niet 3 weken tussen lijke rond lopen met het risico ziektes op te lopen.
Dus ondanks de factcheck over claim 1 zijn er zaken die geen steek houden.
Dit gesteld dat The New York Times evangelie schrijft, wat ik evenzeer in twijfel trek als de redeneringen van het kremlin.
Dat moet je ook als je objectief verslag wil uitbrengen.
'Het belang van Limburg' heeft de satelietbeelden niet zelf geanalyseerd, dus ik beveel u aan toch enige nuance te leggen in uw fact checks in het vervolg.
Deze stelling houd ook verband met claim 3.
Het kan goed zijn dat de bandera aanhang en azov in de straten zakken heeft gelegd terwijl de lichamen zelf aan de kerk lagen te rotten, om deze later op de plaats van die zakken te dumpen en de schuld op 'de Russen' af te schuiven.

Over claim 5, als een man verteld dat vijf mensen zijn opgepakt, en na verhoor er 1 geexecuteerd werd wil dat nog steeds niet zeggen dat de Russische soldaten een burger hebben geexecuteerd.
Vergeet niet, Rusland heeft in februari reeds geschreven dat de bandere en azov aanhangers gekend zijn a.d.h. van hun internet activiteiten en telefoonverkeer.
Het kremlin liet ook weten al die mensen te zullen vinden.
De facktchek bevestigt dus helemaal niet dat de Russische militairen de lichamen drie weken lieten liggen, dat zou suicidaal zijn.
En de factcheck, gesteld dat TheNewYorktimes evangelie schrijft wat ik betwijfel, bevestigt al helamaaal niet dat er burgers zijn getroffen.


www.hbvl.b...6Kpq4g%3D%3D
Mods: Lexie026RonaldGEERTVB

Favorieten

  • Geen berichten om weer te geven.

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers