file De nationalisten van Oekraïne plegen ook misdaad op misdaad.

05 apr 2022 12:26 #1
lug-info.c...aya-miliciya Een uur terug opnieuw chemicaliën die naar dorpen met burgers gaan met de wind mee.En dit is ook niet voor het eerst.Waarom pikken jullie, westerse media deze berichten niet op?Deze wolk moet toch onmiddelijk detecteerbaar zijn vanuit de ruimte, of bekijkt het westen enkel satelietbeelden wanneer Zelenski spreekt?
05 apr 2022 13:56 #2
Even in herinnering brengen dat er ook in Bucha mensen met witte armband en handen op de rug gebonden zijn gevonden.
Mogelijk bij verhoor door mensen met blauwe armbanden.

tass.ru/pr...iya/14282899
MOSKOU, 5 april. /TAS/. Voorzitter van de onderzoekscommissie van de Russische Federatie Alexander Bastrykin gaf opdracht een strafzaak te openen naar de moord op Russische krijgsgevangenen door Oekraïense nationalisten. Dat meldden journalisten dinsdag in de persdienst van het VK.

Eerder verscheen op internet een video van de executie van een stervende Russische gevangene. Een van de doden had zijn handen op zijn rug gebonden, wat aangeeft dat de militair niet tijdens een gevechtsmissie stierf, maar terwijl hij al in gevangenschap was. De video zelf is opgenomen in de regio Kiev. "De voorzitter van de onderzoekscommissie van de Russische Federatie heeft de onderzoekers van de hoofdonderzoekscommissie van de onderzoekscommissie van Rusland opgedragen een strafzaak over dit feit te starten, de exacte plaats en tijd van de bovenstaande video te achterhalen, bewijs op te nemen van de misdaden van Oekraïense nationalisten, het identificeren van degenen die betrokken zijn bij de misdaad", merkte de onderzoekscommissie op.

De afdeling merkte op dat het militair personeel van de strijdkrachten van Oekraïne en andere Oekraïense militaire formaties met hun criminele acties de Conventie van Genève inzake de behandeling van krijgsgevangenen op grove wijze hebben geschonden.
05 apr 2022 13:58 #3


lug-info.c...aya-miliciya Een uur terug opnieuw chemicaliën die naar dorpen met burgers gaan met de wind mee.En dit is ook niet voor het eerst.Waarom pikken jullie, westerse media deze berichten niet op?Deze wolk moet toch onmiddelijk detecteerbaar zijn vanuit de ruimte, of bekijkt het westen enkel satelietbeelden wanneer Zelenski spreekt?


Meer dan 40 duizend ton zwavelzuur, zoutzuur, salpeterzuur en ammoniak bevinden zich in de fabriek in de stad Rubizhnaya in de LPR, waar Oekraïense troepen een tank met salpeterzuur opbliezen, meldde de Volksmilitie van de republiek.
05 apr 2022 14:33 #4
Kiëv onderneemt al actie, verspreid nu op dit ogenblik andere informatie over de explosie van de chemicaliën.
Benieuwd welke versie de Westerse zal oppikken?

lug-info.c...vomajska-mer

04/05/2022 om 14:27
Oekraïense media verspreiden vervalsingen over de betrokkenheid van de Volksmilitie bij de explosie in Rubizhne
Verdediging
De Oekraïense media verspreiden valse informatie over de betrokkenheid van eenheden van de Volksmilitie van de LPR bij de explosie van een tank met chemicaliën in een fabriek in Rubizhne. Dat heeft de officiële vertegenwoordiger van het ministerie van Defensie van de Republiek Ivan Filiponenko bekendgemaakt.

Tijdens de terugtocht bliezen de veiligheidstroepen van Kiev tanks met chemicaliën op in de fabriek in Rubizjne.

"Om hun criminele terroristische acties te rechtvaardigen, verspreiden de Oekraïense media momenteel actief valse informatie over de vermeende betrokkenheid van eenheden van de Volksmilitie van de LPR bij deze explosie", zei hij.

Eerder zei het hoofd van de LPR, Leonid Pasechnik, dat de militaire operatie volgens plan verliep , eenheden van de Volksmilitie van de LPR, met vuursteun van de Russische troepen , de zuivering van Popasna en Rubizhne aan het afronden waren.

Op 24 februari kondigde de Russische president Vladimir Poetin een speciale militaire operatie aan om de inwoners van Donbass te beschermen tegen Oekraïense agressie. Eerder richtten de hoofden van de LPR en DPR, Leonid Pasechnik en Denis Pushilin, zich tot de Russische leider met het verzoek om militaire bijstand. Tot op heden is ongeveer 80% van het grondgebied van de LPR bevrijd.

De Oekraïense autoriteiten lanceerden in april 2014 een militaire operatie tegen de Donbass. Sinds het najaar van 2014 hebben de deelnemers aan de onderhandelingen om het conflict op te lossen meer dan 20 keer aangekondigd dat ze afspraken hebben gemaakt om een ​​"stilteregime" in de regio te handhaven. De veiligheidstroepen van Kiev hebben voortdurend de voorwaarden van de wapenstilstand geschonden, onder meer door het vuur te openen met kanonnen van groot kaliber, mortieren en tankkanonnen, die, in overeenstemming met de overeenkomsten, uit de contactlijn moesten worden teruggetrokken. *k31*p
05 apr 2022 14:41 #5
lug-info.c...u-v-doneckom

De veiligheidstroepen van Kiev hebben een transformatorstation door beschietingen vernietigd en ook vier woongebouwen en twee bijgebouwen in de stedelijke nederzetting Donetskiy beschadigd. Dat meldt het vertegenwoordigingsbureau van de LPR in het Joint Centre for Control and Coordination of the Cease-fire ( JCCC ).

Veiligheidstroepen van Kiev om 11.10 uur voor de tweede keer sinds het begin van de dag vuurden op Donetsk vanuit een meervoudig raketsysteem ( MLRS ) Grad, waarbij 40 granaten in de richting van de nederzetting werden afgevuurd.

"Als gevolg van de beschieting van de Donetsky-nederzetting zijn vier woongebouwen, twee bijgebouwen beschadigd en is een transformatorstation verwoest", aldus het rapport.
Bijlagen
05 apr 2022 14:57 #6
lug-info.c...m-sostoyanii

Pervomaychanka-vrouwen die gewond zijn geraakt tijdens de beschietingen van de Oekraïense strijdkrachten liggen in ernstige toestand op de intensive care
Verdediging
Inwoners van Pervomaisk, die gewond zijn geraakt tijdens de beschietingen van de strijdkrachten van Oekraïne, liggen op de intensive care, artsen beoordelen hun toestand als ernstig. Dat maakte het hoofd van het stadsbestuur Sergei Kolyagin bekend.

"Onze gewonde landgenoten geboren in 1985 en 1954 bevinden zich in kritieke toestand op de intensive care-afdelingen van het (Lugansk) republikeinse (klinische) ziekenhuis en het multidisciplinaire ziekenhuis Pervomaisky", zei hij.

Bedenk dat vrouwen gewond raakten als gevolg van beschietingen op Pervomaisk door de veiligheidstroepen van Kiev.
05 apr 2022 15:51 #7
De veiligheidstroepen van Kiev schoten op Kirovsk op het moment dat de inwoners van de stad naar de kliniek, winkels en werk gingen. Dit werd aan journalisten gemeld door het hoofd van de administratie van Kirovsk, Victoria Sergeeva.

Gewapende formaties van Oekraïne beschoten op 4 april om 10:45 Kirovsk vanuit een 152 mm artilleriekanon. Vanaf het begin van de dag op 5 april schoten de veiligheidstroepen van Kiev driemaal op de stedelijke nederzetting Donetsky, die deel uitmaakt van Kirovsk, driemaal vanuit meervoudige lanceringsraketsystemen ( MLRS ) en 122 mm artilleriestukken .

"De situatie in de stad en administratief ondergeschikte nederzettingen blijft moeilijk. De beschietingen door de strijdkrachten van Oekraïne vinden bijna de klok rond plaats, zowel de stad als de dorpen worden beschoten. Gisteren waren de aankomsten praktisch in het centrum van de stad op een tijd waarin kinderen met hun ouders naar de kinderkliniek gingen, mensen gingen naar de markt, naar winkels, om te werken," zei Sergeeva.

Ze verduidelijkte dat "de situatie momenteel zeer kritiek is in de dorpen."

"Gisteren ( 4 april ) was er een aankomst op het grondgebied van de Ivushka-kleuterschool op het grondgebied van de Donetsky-nederzetting. De enige weg ( van Donetsk ) die met de stad communiceert, wordt ook systematisch beschoten, wat zelfs de watervoorziening enorm bemoeilijkt naar de dorpen. Elektriciteitsleidingen worden elke dag systematisch onderbroken. Het dorp Donetsk en het dorp Golubovsky zitten zonder elektriciteit", zei het hoofd van het stadsbestuur.

Ze vertelde dat er momenteel "ongeveer 1,5 duizend" mensen, waaronder kinderen, in drie dorpen wonen.

"Gisteren vlogen, volgens de gegevens die ik ken, twee ( MLRS ) "Hurricane" -granaten de stad ( Kirovsk ) in, een ervan raakte de tuin van een woongebouw. ​​Er zijn nu zijn elementen ( MLRS "Hurricane" granaten ), ze zijn niet ontploft, ze bedreigen het leven. Met de hulp van het ministerie van Binnenlandse Zaken en het ministerie van Noodsituaties zullen deze granaten ter plaatse worden opgeblazen, omdat hun evacuatie gevaarlijk kan zijn, "voegde Sergeeva eraan toe.


 
Bijlagen
05 apr 2022 16:03 #8
Sinds 22 februari hebben de veiligheidstroepen van Kiev 290 woningen en sociale voorzieningen in Pervomaisk vernietigd en beschadigd door beschietingen. Dit werd gemeld aan het stadsbestuur.

"( Van 22 februari tot 09:00 op 3 april ) werden in totaal 290 woningen en sociale voorzieningen vernietigd en beschadigd: individuele woongebouwen - 164; woongebouwen met meerdere appartementen - 80; industriële voorzieningen - 3; culturele voorzieningen - 4; onderwijsfaciliteiten - 10; sociale instellingen, ondernemingen en voorzieningen die levensondersteuning bieden - 16", aldus het rapport.

Handel en openbare horeca, openbare beschermingsdiensten, een speelkamer voor kinderen, een herdenkingscomplex ter nagedachtenis aan de burgers die stierven als gevolg van de agressie van de strijdkrachten van Oekraïne en de verdedigers van Donbass werden beschadigd.

De administratie meldde dat tijdens de verslagperiode twee inwoners van de stad werden gedood en vijf gewond raakten.

Het kantoor van de burgemeester liet weten dat momenteel 131 abonnees in het dorp Kalinovo-Borshchevatoye zonder stroom zitten.

In geval van ontdekking van schade of vernietiging als gevolg van beschietingen, is het noodzakelijk om telefonisch contact op te nemen met de operationele dienst van de administratie van Pervomaisk: (06455) 4 56 05, 072 121 18 19.


 


En alsof het niet voldoende is gaan we al wie de Russische nationaliteit heeft weren.
Sporters die nergens welkom zijn en zo verder.
We kennen de sanctie's wel.
En waarom, gewoon omdat die mensen de Russische nationaliteit hebben of gewoon Russisch gezind zijn.
Wij moesten ons schamen voor deze Russenvervolging.
We stoppen ze nog net niet in een concentratiekamp, al zouden sommige dan waarschijnlijk nog wel zien zitten.
De russofobie verhinderd in elk geval dit nog.
We blijven wel de nazi ginds bewapenen.
Ik schaam mij diep voor mijn eigen nationaliteit.
Stel dat ik binnen enkele jaren op reis vertrek, en ik kom aan in Rusland, Turkije zelfs.
Ik zal nooit nog mijn afkomst durven zeggen.
Bijlagen
07 apr 2022 12:17 #9
lug-info.c...oneckom-sckk

Opnieuw bugerdoelwit in Lugansk op 7 april.

 
Bijlagen
07 apr 2022 12:23 #10
Ook op 6 april drie woningen vernield.

lug-info.c...ony-vsu-sckk
Mods: Lexie026RonaldGEERTVB

Favorieten

  • Geen berichten om weer te geven.

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Forum updates

  • Geen berichten om weer te geven.

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers