file Vergelijk steeds nieuws van oos en west als je de waarheid zoekt.

05 juni 2022 08:09 #1
Neem nu deze stelling in Rusland:Het eigendom van rechters kan ook worden gearresteerd, zei Kirill Stremousov, plaatsvervangend hoofd van de militair-civiele administratie.CHERSON, 5 juni. /TAS/. De eigendommen van SBU-officieren die zijn gevlucht na de start van de militaire operatie, en rechters die illegale politiek gemotiveerde beslissingen nemen, kunnen worden gearresteerd in de regio Cherson, zei plaatsvervangend hoofd van de militair-civiele administratie Kirill Stremousov tegen TASS."Er is een voorstel om de inbeslagname van eigendom [in de regio Cherson] van SBU-medewerkers die zijn gevlucht, en rechters die illegale beslissingen nemen. De eigendommen die ze hebben gestolen van de bevolking van Oekraïne te starten. En om de uitlevering van grote families te starten, mensen met een laag inkomen zoveel mogelijk. Dat zullen de juiste sancties zijn”, weet hij zeker.

n.tass.ru/...ama/14825589


En het + artikel in de krant "de morgen" waar je leest dat mensen, zodra ze kunnen weggaan naar Rusland.
 De vraag die almaar prangender wordt: hoe moet Oekraïne met collaborateurs omgaan?Het is een vraag die alleen maar prangender en complexer wordt, naarmate de oorlog langer duurt: hoe moet Oekraïne omgaan met wie collaboreert met Rusland? Nu al lopen 1.400 zaken tegen “collaborateurs en verraders”. Maar behandel je een gouverneur die openlijk oproept tot aansluiting bij Rusland hetzelfde als een burgemeester die zijn dorp overgeeft om zijn inwoners te sparen? En plegen de Oekraïners geen oorlogsmisdaden met de schijnbare executies van verraders?

www.gva.be...605_91963197
05 juni 2022 08:28 - 05 juni 2022 08:29 #2
Kijk naar de verrassing in het westen, nu opnieuw, na de raket op Kiëv.
Gisteren waren er in Dinêtsk reeds 20 burgers gewond en 5 gedood.
De reactie van Rusland op het vermoorden van burgers die pro Rusland zijn naar het westen toe is evenredig.
Dit is een punt dat Rusland gemaakt heeft twee maand terug maar de westerse uil heeft nog niet genoeg kaarsen aangestoken om zelfs met de bril op te zien wat en feitelijk gebeurd.
Kijk, Donbass/
Daar gaat het al jaren over.
De rijke streek aan steenkool etc word geplunderd net zoals we ook andere landen van hun bodemschatten beroofden.
Het zou een bloeiende en welvarende staat moeten zijn en toch hebben de hard werkende mensen er niets, absoluut niets.
Waar gaan de inkomsten van al die grondstoffen die geexporteerd werden naar Polen heen?
Kiëv en Polen worden er beter van.
Donbass????

Kiëv ziet haar inkomsten opdrogen bij elke meter grond die ze verliezen en gedraagt zich als een kind.
En dan weeg ik nog mijn woorden, er zijn feitelijk geen woorden voor.

n.tass.ru/...a/14825151De beschietingen begonnen na 21.00 uur Moskouse tijd. Eerst rapporteerde een TASS-correspondent een reeks explosies in het stadscentrum, daarna begon het DPR-vertegenwoordigingskantoor in het Gemeenschappelijk Centrum voor Controle en Coördinatie van het staakt-het-vuren massale beschietingen te melden van gebieden uit het door Oekraïne gecontroleerde gebied vanaf Grad meervoudige lanceringsraketsystemen en artillerie. Woongebouwen, winkels, de Overdekte Markt, een lyceum, twee scholen, een gymnasium en een kinderdagverblijf vielen in het beschietingsgebied. Veel gebouwen stonden in brand. Vanwege schade aan het contactnetwerk en om veiligheidsredenen stopte het transport in het stadscentrum. Later kwam informatie binnen over een beschadigde hogedrukgasleiding.AangetastOp dit moment zijn 13 slachtoffers van de beschietingen bekend, onder wie een kind. Negen mensen zijn in matige toestand in het ziekenhuis opgenomen, één patiënt is in ernstige toestand, de rest van de slachtoffers is ter plaatse behandeld. In totaal werkten 11 ambulanceploegen ter plaatse.De stadsautoriteiten specificeren dat de gegevens over de vernietiging en slachtoffers voorlopig zijn, aangezien de dreiging van verdere beschietingen blijft bestaan. Bovendien is met het invallen van de nacht het werk van reddingswerkers en openbare nutsbedrijven gecompliceerd.Over het algemeen werden op zaterdag, als gevolg van beschietingen op het grondgebied van de DPR , vijf burgers gedood (drie in Donetsk), 23 raakten gewond  . Verergering van de situatieDe afgelopen dagen hebben de strijdkrachten van Oekraïne de beschietingen op Donetsk aanzienlijk verhoogd. Op 30 mei zei eerste plaatsvervangend hoofd van het DPR-ministerie van Informatie Daniil Bezsonov dat dergelijke beschietingen pas eerder in 2014 waren geregistreerd.
Mods: Lexie026RonaldGEERTVB

Favorieten

  • Geen berichten om weer te geven.

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers