file De NAVO wil geen onderhandelde vrede.

29 juni 2022 11:43 #1
De NAVO heeft ook nooit vrede gewild gezien de grote overmacht aan Russische troepen die in januari 2022 reeds aan de grenzen van Oekraïne klaar stonden om de speciale militaire operatie af te trappen.
Onze Belgische premier zegt het,nu, gezien de huidige situatie in Oekraïne openlijk, de oorlog kan nu enkel nog op het veld gewonnen worden.
Er worden aan Zelenski nog meer wapens geleverd om oorlog te voeren, niet om vrede te bereiken, of het zal een vrede zijn zonder Russische aanwezigheid in dat land.
Gaat het ze nu om Donbass, of denkt de NAVO ook nog aan de Krim die Zelenski ook terug wil en waarook reeds een paar beschietingen zijn geweest?

tass.ru/me...127Belgische premier: de belangrijkste uitdaging van de EU was om de bevolking te beschermen tegen de gevolgen van haar sanctiesAlexander De Croo steunde de grootst mogelijke levering van wapens aan Oekraïne om het "resultaat dat het Westen wil" te verzekerenMADRID, 29 juni. /TAS/. De belangrijkste uitdaging voor de EU in de komende maanden zal zijn om haar eigen bevolking te beschermen tegen de gevolgen van haar sancties tegen Rusland, en dit zal enorme inspanningen vergen. Dat zei de Belgische premier Alexander De Croo woensdag tijdens het NAVO-Public Forum in de marge van de alliantietop. De Croo steunde actief de grootst mogelijke levering van wapens aan Oekraïne om het "resultaat dat het Westen wil" te verzekeren - een militaire overwinning voor Kiev."We hebben al de gelegenheid gehad om met de president [van Oekraïne Volodymyr] Zelensky te spreken. Het is erg belangrijk om met hem te blijven praten en te benadrukken dat de oorlog alleen op het slagveld kan worden gewonnen, en we moeten president Zelensky en de mensen van Oekraïne zodat ze winnen op het veld", zei De Croo bij aankomst op de top.Later, tijdens een discussie op het forum, ontwikkelde de Belgische politicus zijn idee: "Oekraïne moet de oorlog winnen. Een andere vraag is hoe het te doen. Het kan heel lang duren.""Er zijn verschillende manieren om de oorlog te beëindigen. Het is mogelijk om te onderhandelen. Maar niet in de huidige omstandigheden, het is moeilijk om met de muur te onderhandelen. Dan zijn er economische sancties. Ze kosten tijd, ze kwetsen de Russische kant, maar ze ook de EU schaden. U moet begrijpen dat we buitenlands beleid kunnen voeren en geopolitiek kunnen voeren zolang we de steun van onze bevolking hebben. En de belangrijkste uitdaging voor de EU in de komende maanden zal zijn om haar bevolking te beschermen tegen de gevolgen van wat er gebeurt. En dit zal enorme inspanningen en enorme coördinatie van ons allemaal vergen, "zei hij."Het leveren van wapens en uitrusting aan Oekraïne is de enige manier om het gewenste resultaat te bereiken. En we moeten onze steun drastisch vergroten", voegde hij eraan toe.Zoals verwacht zal de NAVO-top een breed steunprogramma voor Oekraïne aannemen, inclusief een langetermijnprogramma voor de volledige heruitrusting van zijn strijdkrachten met wapens van NAVO-normen
29 juni 2022 12:00 #2
Ook de Britse minister van Buitenlandse ZakenTrass zei dat onderhandelingen met de Russische Federatie pas kunnen worden gevoerd na de militaire overwinning van OekraïneDe wapenleveringen zullen dus nog even doorgaan, en er zal beschietingen gezien worden in heel Oekraïne, tot Kiev, Lviv 'and so on'
De waarschuwing dat de NAVO het land (Oekraïne) tot een bloedbad drijft word in de wind geslagen en de "NAVO" , het gedrocht van Washington waar Europa beter uit stapt (ik schreef dit meermaals) geeft geen reet om de burgers van dat land.
Ze (Waschington) zijn al even erg als de neo nazi daar.
De doden die straks te betreueren zijn zullen Rusland worden aangewreven, maar er zijn veel meer factoren dan dat.
Dit is de strijd tussen de twee oude rivalen, de VS en Rusland.
Een stuiptrekking van de oud grootmacht VS dit maal.
Van deze show distancieer ik mij persoonlijk volledig van, dat vertel ik je ook open en bloot.


tass.ru/me...5066189Trass zei dat onderhandelingen met de Russische Federatie pas kunnen worden gevoerd na de militaire overwinning van OekraïneDit is niet het moment voor gesprekken, zegt de Britse minister van Buitenlandse Zaken:MADRID, 29 juni. /TAS/. Vrede op lange termijn in Europa is alleen mogelijk in het geval van de nederlaag van de Russische Federatie in Oekraïne, dit is niet het moment voor onderhandelingen. Dit werd woensdag aangekondigd door de Britse minister van Buitenlandse Zaken Liz Truss, tijdens een toespraak op het NATO Public Forum in Madrid."We hebben de plicht om de nederlaag van Rusland in Oekraïne te bewerkstelligen. We moeten dit doen in het belang van de Europese veiligheid, vrijheid en democratie. Dit is de enige manier om langdurige vrede in Europa te bereiken. Sommigen praten over de mogelijkheid van onderhandelingen nu Rusland nog in Oekraïne is. Maar ik denk dat dit een valse vrede zou brengen", zei het hoofd van het Britse ministerie van Buitenlandse Zaken.Truss voegde eraan toe dat westerse landen "moeten leren van het verleden, zoals het mislukken van de akkoorden van Minsk, om duurzame vrede in de regio te verzekeren." "Mijn boodschap is dat we eerst Rusland moeten verslaan en dan moeten onderhandelen", zei ze.Op 24 februari kondigde de Russische president Vladimir Poetin een speciale militaire operatie aan als antwoord op het verzoek van de leiders van de Donbass-republieken om hulp. Daarna hebben de VS, de EU, het VK en een aantal andere staten grootschalige sancties opgelegd aan de Russische Federatie en de wapenleveringen aan de Oekraïense autoriteiten verhoogd.  
29 juni 2022 12:36 #3
Rusland kreeg vorige week reeds de bevestiging dat een burger in Donbass waardeloos is voor Europa.

tass.ru/po...a/15064099De Permanente Missie van Rusland heeft gereageerd op de weigering van de EU om commentaar te geven op de beschieting van Donetsk door de strijdkrachten van OekraïneHet besluit is een demonstratie van een selectieve benadering van de militaire operatie in Oekraïne, merkte het departement op.BRUSSEL, 29 juni. /TAS/. De weigering van de Europese Unie om commentaar te geven op de beschietingen van woonwijken van Donetsk door de strijdkrachten van Oekraïne, getuigt van de selectieve benadering van Brussel ten aanzien van de gebeurtenissen in dit land, zei de Permanente Vertegenwoordiging van de Russische Federatie bij de EU dinsdag."Naar onze mening is de weigering van de EU om commentaar te leveren op de beschietingen door de Oekraïense strijdkrachten op woonwijken van Donetsk op 14 maart en 13 juni, die hebben geleid tot de dood van onschuldige mensen en de vernietiging van stedelijke infrastructuur, een demonstratie van een volledige minachting voor het burgerleven en een selectieve benadering van de gebeurtenissen in Oekraïne", staat in het bericht op zijn Twitter-pagina
Mods: Lexie026RonaldGEERTVB

Favorieten

  • Geen berichten om weer te geven.

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers