file De leugens (vergeten/verzwijgen = liegen).

03 aug 2022 14:53 #1
Duitser Sholz vergeet er bij te zeggen dat de turbine uit Canada daar 3 maand geblokkeerd was, en ook was er protest van Litouwen en Kiëv die eisten dat deze turbine, de hoofdturbine van nord stream 1 in Canada bleef.
Welke rol Siemens Canada speelt zal nog moeten blijken. Iets vertelt mij dat de turbine problemen zal geven na installatie omdat het onderhoud slecht uitgevoerd zal zijn door anti Rus Canadezen.
Persagentschap Tass publiceerd in ieder geval wat er in Duitsland gezegd is, neutraal en objectief. Ook al lijkt dit bericht in het nadeel van Rusland.

BERLIJN, 3 augustus. /TAS/. Duitsland is klaar om een ​​turbine te sturen voor Nord Stream, Rusland moet op zijn beurt documenten overleggen en aanvragen. Dat maakte de Duitse bondskanselier Olaf Scholz woensdag bekend, die een bezoek bracht aan de productielocatie van Siemens Energy in Mülheim an der Ruhr.
 "De turbines zijn operationeel", betoogde hij. "Niets [van de kant van Duitsland] is tegen het transport naar Rusland", voegde Scholz eraan toe. Volgens hem moet de Russische kant melden "dat het het nodig heeft" en douane- en transportdocumenten overleggen.Alle andere documenten zijn volgens hem - "uit de EU, het Verenigd Koninkrijk, Canada." "Er zijn geen sancties in de gassector die het gebruik van deze turbine zouden verbieden", voegde het hoofd van het Duitse kabinet eraan toe. "Het niet nakomen van leveringen heeft geen technische redenen", betoogde de kanselier.De voorzitter van de raad van bestuur van Siemens Energy van zijn kant zei ook dat er nog steeds niet genoeg documenten uit Rusland zijn om de turbine voor Nord Stream te vervoeren.Door het ontbreken van een turbine was de Russische zijde genoodzaakt de stroom door de Nord Stream te verminderen tot 40%. Sinds 27 juli is het pompen teruggebracht tot 20%.   
tass.ru/ek...ika/15379443
03 aug 2022 15:11 #2
Nog eentje

HRC klaagt over onjuist gebruik van video van Donbass door Daily Mail
Marina Akhmedova, de auteur van de video, stuurde een soortgelijke klacht naar de redactie van de krant.
MOSKOU, 2 augustus. /TAS/. De Raad voor de ontwikkeling van het maatschappelijk middenveld en de mensenrechten onder de president van de Russische Federatie (CHR) heeft de Britse zelfregulerende organisatie van journalisten gevraagd te helpen bij het weerleggen van het onjuiste materiaal van de krant Daily Mail, die videomateriaal van een CHR gebruikte. lid van Donbass.

"De raad heeft een klacht ingediend bij de Britse zelfregulerende organisatie van journalisten over het onjuiste gebruik van de videobeelden van Marina Akhmedova uit Donbass", aldus de Telegram-zender van de raad in een verklaring.

Volgens de HRC plaatste Akhmedova op 31 juli op haar Telegram-kanaal een video waarin een lid van de DPR-militie de mijnen deactiveert die door de strijdkrachten van Oekraïne in woonwijken van Donetsk zijn verspreid door er een oude autoband op te gooien, en in de avond van dezelfde dag verscheen dezelfde video op de Daily Mail-website onder de kop "Dappere Oekraïense soldaat vernietigt mijnen met een band."

"In een brief aan de Independent Press Standards Organization (IPSO) vestigt de voorzitter van de raad de aandacht op deze nep en dringt er bij de organisatie op aan om te helpen bij het publiceren van een intrekking op de website van de krant", zegt het rapport.

Er wordt vermeld dat Achmedova zelf eerder een soortgelijke klacht naar de Daily Mail heeft gestuurd.


tass.ru/politika/15373773
03 aug 2022 15:15 #3
Cherson is Russisch gezind, dus die kan Kiëv beschieten om de schuld in de schoenen van het Russische leger te schuiven.
Het zijn maar Russen.

Ministerie van Defensie van de Russische Federatie: militanten schoten een bus neer met geëvacueerde inwoners in de regio Cherson
Mikhail Mizintsev, hoofd van het Nationaal Centrum voor Defensiecontrole van de Russische Federatie, zei dat specialisten van het Centrum voor Informatie en Psychologische Operaties van de Strijdkrachten van Oekraïne foto- en video-opnamen hebben gemaakt van zogenaamd willekeurige Russische aanvallen op de burgerbevolking.
MOSKOU, 2 augustus. /TAS/. Soldaten van Oekraïense formaties schoten een bus neer met burgers in de regio Cherson, die werden geëvacueerd naar gebieden die werden gecontroleerd door de autoriteiten van Kiev. Dat heeft het hoofd van het National Defense Control Centre van de Russische Federatie, kolonel-generaal Mikhail Mizintsev, dinsdag bekendgemaakt.

tass.ru/ar...opk/15375729
Mods: Lexie026RonaldGEERTVB

Favorieten

  • Geen berichten om weer te geven.

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers