file Is de nieuwe boosdoener PFAS een hoax?

12 aug 2022 08:36 #1
Kijk, in "den aldi" waren er enkele maanden terug nog anti kleefpannen te koop met teflon, bevat PFAS en daar ga je op koken. De acceptabele waarden zijn verlaagd, en verlaagd totdat ze onder de metingen zitten.
Een artikel in de krant bij ons in België.

Het is geen ideale situatie wanneer we het milieu zo vervuild hebben dat natuurlij­ke blootstel­ling niet echt veilig isProfessor en hoofdauteur van de studie Ian Cousins


DrempelwaardeDe wetenschapper merkt echter op dat de PFAS-niveaus in het lichaam van de mens de afgelopen twintig jaar aanzienlijk zijn gedaald en dat het omgevingsniveau (van PFAS in het milieu) de afgelopen twintig jaar gelijk is gebleven. “Het zijn de aanbevelingen die veranderd zijn”, zegt hij. “Het aanbevolen niveau van PFAS is miljoenen keren verlaagd sinds het begin van de jaren 2000, omdat we meer weten over de toxiciteit van deze stoffen.”Ondanks de bevindingen van de studie vindt Cousins dat we ermee moeten leren leven. “Ik maak me niet te veel zorgen over de dagelijkse blootstelling in de bergen, beekjes of voedsel. We kunnen er niet aan ontsnappen. We zullen er gewoon mee moeten leven.” “Maar het is geen ideale situatie wanneer we het milieu zo vervuild hebben dat natuurlijke blootstelling niet echt veilig is”, zo besluit hij.
Als je de regel een miljoen keer verstrengt sinds het jaar 2000 lijkt dit me opnieuw politiek gestuurd.
10 jaar terug werd er nog met de rapporten van de fabriek M3 in Zwijnaarde gesjoemeld terwijl de regels al 600;000; keer verstrengd waren. Serieus?
Hoe veel mensen zijn er dan tot levenslang veroordeeld voor deze dodelijke misdaad, als, als het dan zo ernstig is.
Waar zijn de lynch partijen?
Mods: Lexie026RonaldGEERTVB

Favorieten

  • Geen berichten om weer te geven.

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers