file Een toelichting over het VN handvest en de niet ongelimiteerde soevereiniteit van een staat.

29 sept 2022 10:39 #1
Nebenzya: CVO zou niet nodig zijn als het Westen Kiev zou dwingen mensenrechten te respecteren
(CVO = de speciale militaire operatie ter bevrijding van de russischtalige gebieden in Ukraine)
Wanneer spreekt Rusland over een oorlog? Wel wanneer het een conflict word tegen heel Ukraine, wanneer Kiev zal ophouden te bestaan, dan is het een oorlog tussen twee 'vijandige' staten.
Nu heeft het enkel te maken met de gruwelen die er gebeurd zijn, van maidan 1 in 2005, maidan in Odessa en de discriminatie van afgelopen 3 of 4 jaar.

tass.ru/politika/15888627
Nebenzia gelooft dat het principe van territoriale integriteit niet onvoorwaardelijk is
tass.ru/politika/15889327

"Het VN-Handvest bevat het principe van respect voor territoriale integriteit, maar een dergelijk respect is, in overeenstemming met het internationaal recht, niet onvoorwaardelijk", zei hij. "Zoals u weet, heeft de Algemene Vergadering collectief, op consensusbasis, het principe van territoriale integriteit in de Verklaring bij het VN-Handvest en luidt als volgt: alle staten zijn verplicht de soevereiniteit en territoriale integriteit te respecteren van alle staten waarvan de regeringen het beginsel van zelfbeschikking van volkeren respecteren, en vertegenwoordigen alle volkeren die op hun grondgebied wonen. "Nebenzia merkte op dat westerse landen dit criterium liever niet noemen. "Na de staatsgreep van 2014, na het verbod op de Russische taal, het onderwijs, de media, nadat de Maidan-autoriteiten het gebied jarenlang hadden gebombardeerd, waarvan de bevolking weigerde de resultaten van de staatsgreep te erkennen, nadat Russische activisten levend verbrand in Odessa, na een regime dat de Oekraïense natie boven alles stelde en fascistische collaborateurs en hun nalatenschap verheerlijkte, zou iemand durven zeggen dat de autoriteiten in Kiev de belangen vertegenwoordigen van de bevolking van Donbass, en, in het algemeen, de Russische sprekende bevolking, die ze met al hun macht trachten te Oekraïniseren of uit te roeien?" hij wees erop.  
Mods: Lexie026RonaldGEERTVB

Favorieten

  • Geen berichten om weer te geven.

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers