Explosief gerucht over Jaap van Dissel: ‘Dit is een nucleaire bom’

24 juli 2021 20:10 - 26 juli 2021 19:05 #1
Het gerucht gaat dat RIVM-baas Jaap van Dissel beschikt over een vermogen van zes miljoen euro en dat hij aan het begin van de coronacrisis zijn vermogensbeheerder opdracht heeft gegeven om dit geld veilig te stellen. Als het gerucht klopt, is de vraag natuurlijk hoe Van Dissel aan zes miljoen euro komt. En je kunt je dan ook afvragen of er sprake is van voorkennis.

Het gerucht is afkomstig van een ‘goede bron’, zo vertelde ondernemer Erik de Vlieger in de podcast van Yves Gijrath. “Zes miljoen – als het waar is – dat is een nucleaire bom bij Jaap van Dissel van het RIVM. We zijn gaan onderzoeken waar z’n bezit zat en we kwamen toen tot de ongelooflijke conclusie dat zijn huis op naam van zijn vrouw staat. Ik heb altijd geleerd: als mensen spullen op naam van hun vrouw zetten, dan is dat een stap naar voren. Zoiets doe je met een reden.”

De Vlieger merkte op dat Van Dissel ook voorzitter is van een commissie die geneesmiddelen keurt. In de farmaceutische industrie gaat het om miljarden en als je even wat coulanter bent, dan kan dat een leuk zakcentje opleveren.

Als het niet klopt, dan is het een atoombom. Dan valt de regering

“Die farmaceuten zijn de grootste ratten die er rondlopen en weten precies hoe ze legaal geld krijgen naar mensen die er geen recht op hebben. Die hebben alle boeken al gelezen, zeker in Amerika. Daarom is Trump altijd met ze aan het knokken. En daarom hebben die farmaceuten ook altijd aan Biden gestort in de verkiezingskas.”

Gijrath, die benadrukte dat dit niet bedoeld is als een aanval richting de RIVM-baas, voegde toe dat Jaap van Dissel ook geld kan hebben verdiend aan een patent. “Als het niet klopt, op wat voor manier dan ook, dan is het een atoombom. Dan valt de regering. En als er helemaal niks aan de hand is, dan zeggen wij sorry.”

“Het is een uiterst explosief gerucht,” zei De Vlieger nog.
 


24 juli 2021 20:12 #2
Maar dat was toch al bekend? Dacht dat het 6,8 miljoen was.
24 juli 2021 23:13 #3
En afgezien daarvan... volgens mij maakt ie zich ook nog eens schuldig aan genocide... Hij wordt genoemd als (kinder)moordenaar, zijn dubieuze lidmaatschap van enkele genootschappen: De ronde Tafel, Negende cirkel Satanisten... Minerva! O ja, en hij is een top meneer in het MK Ultra project. Niet als slachtoffer maar als Handler!
En gaat het niet over geld, belasting ontduiking, voorkennis... dan neemt de politie nog niet eens de aangifte op!!

(zie: Joost Knevel, Bodegraven)
25 juli 2021 00:27 #4
Hele enge man inderdaad
25 juli 2021 03:38 #5
En bijna zeker is hij ook nog een bastaard kind van het koninklijk huis. (Net als Joris D....)
Vergelijk de foto's van Van Dissel maar eens met onze Koning Willem...
van: Ezzy
26 juli 2021 11:25 #6
Smeerlap bah
26 juli 2021 21:30 #7


Hele enge man inderdaad


van: Ronald
Mods: Lexie026RonaldGEERTVB

Inloggen

Favorieten

  • Geen berichten om weer te geven.

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers