Toparts: er is iets heel erg mis in de wereld, bereid je voor op 3-5 jaar ‘onrus

26 juli 2021 22:21 #1
Toparts Peter McCullough van de Texas A&M-universiteit heeft gewaarschuwd dat de wereld zich schrap moet zetten voor drie tot vijf jaar ‘onrust’ vanwege de ineenstorting van de geloofwaardigheid van het medische establishment, dat ‘angst’ en ‘wantrouwen’ aanwakkert.

“Ik denk persoonlijk dat er iets heel erg mis is in de wereld,” zei professor McCullough in de podcast Jerm Warfare. “Er is geen sprake van op feiten gebaseerde geneeskunde. Er worden geen verstandige conclusies getrokken.”

Als voorbeeld noemde de arts dat het medische establishment niet eens meer kijkt naar de besluiten die door de toezichthouders worden genomen ten aanzien van de PCR-tests en de experimentele mRNA-vaccins.

Kan de bearer token (consumer) niet vinden

Dit slaat nergens op
Zo is bijvoorbeeld besloten dat alleen zieke mensen moeten worden getest op corona. Maar er worden ook mensen getest die geen klachten hebben, zei hij. De vaccins waren vrijwillig, maar worden op steeds meer plekken verplicht.

De arts zei dat mensen neurotisch gedrag vertonen en dat dit gedrag besmettelijker lijkt te zijn dan het virus. Ze laten zich leiden door angst en wantrouwen. Het verspreidt zich over de hele wereld en leidt tot de meest belachelijke besluiten, zoals het opdringen van vaccins, het scheppen van verdeeldheid en het dragen van mondkapjes als mensen autorijden, joggen of zwemmen. “Dit slaat nergens op,” zei hij.

Het is echt zorgwekkend
McCullough benadrukte dat deze op angst gebaseerde mindset zal leiden tot enkele jaren van ‘onrust’, zo’n drie tot vijf jaar schat hij. “Het is echt zorgwekkend,” zei hij. “Op dit moment worden niet de juiste keuzes gemaakt, met als gevolg dat mensen worden geschaad.”

odysee.com...:f?src=embed 
van: Jessica
27 juli 2021 00:05 #2
Duidelijk verhaal?
Mods: Lexie026RonaldGEERTVB

Favorieten

  • Geen berichten om weer te geven.

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers