map-pin The Great Reset (Centraal topic)

18 feb 2022 11:49 - 18 feb 2022 11:49 #1
19 feb 2022 18:08 #2
In Ottawa, Canada is burgeroorlog gaande. Ivm gedwongen injecteren door Trudeau, de nieuwe dictator. 10 vaks per burger zijn besteld, Trudeau heeft 40% fin. belangen bij deze 'vaccinaties'. Geld is bevroren, honden weggenomen van vreedzame truckers die hier tegen zijn
19 feb 2022 18:09 #3
Zat eraan te komen.
19 feb 2022 18:09 #4
Yup
21 feb 2022 18:08 #5
Zou het?

Bijlagen
21 feb 2022 18:09 #6
28 feb 2022 12:11 #7
Het wordt steeds duidelijker waarom de C*vid-maatregelen wereldwijd ineens in rap tempo versoepeld werden. De basis voor het digitale Europese gezondheidsbewijs was immers gelegd, en een groot gedeelte van de wereldbevolking is na 2 jaar niet alleen zo’n 3 keer gevaccineerd, maar tevens mentaal ingesteld op het feit dat overheden onze vrijheden zomaar drastisch kunnen beperken in naam van de volksgezondheid, en dat zij zich onbeperkt schuldig kunnen maken aan “grensoverschrijdend gedrag” wanneer hen dat uitkomt. Overheden kunnen zelfs beslag leggen op de bankrekeningen van demonstranten, zonder dat er één mainstream-journalist is die daar schande van spreekt.

Net zoals terreurdreiging “spontaan” verdween toen de WHO op basis van een niet bestaand v*rus een wereldwijde pandemie aankondigde – alsof zelfmoordterroristen uit angst voor een snotneus hun activiteiten staakten, en zich 2 jaar lang vrijwillig isoleerden in hun grotten – zo lijkt c*vid nu even “spontaan” naar de achtergrond te verdwijnen, en is er een nieuwe dreiging voor in de plaats gekomen; oorlog.

Naar mijn idee zijn we dan ook wederom een nieuwe fase van “The Great Reset” ingegaan.

Het zou me niet verbazen als de enorme prijsstijging van gas en olie zal worden gebruikt als aanleiding voor de geplande energietransitie, en wellicht voor een digitaal georganiseerde rantsoenering van energie. Hogere gas- en olieprijzen leiden tot hogere transportkosten, en dit, in combinatie met de hoogste inflatie in 40 jaar, zal neem ik aan resulteren in enorme prijsstijgingen van zowel voedsel als van andere gebruiksartikelen. De multinationals van de elite zullen waarschijnlijk in staat zijn hun prijzen relatief laag te houden, kleine bedrijven echter niet. Vele nieuwe faillissementen liggen naar mijn idee in het verschiet, en uiteraard de inbeslagname van bezit. Schaarste, de mogelijke ineenstorting van de economie, nieuwe dreigingen – waaronder niet bestaande virussen en “natuurrampen” – en nieuwe oplossingen – waaronder een monetaire transitie naar de overheidscrypto en een universeel basisinkomen – zullen vele mensen voort doen dobberen op golven van paniek, valse hoop en teleurstelling.

We kunnen niet voorkomen dat de elite haar plannen zal blijven uitrollen. In deze donkere tijden is het daarom goed om de rust in ons zélf te creëren. Daar ligt de capaciteit om uit de mentale gevangenis te ontsnappen. De mensheid zal nooit vrij worden als zij niet eerst zélf vrij wordt van de wil om de verrotte maatschappij in stand te houden, en als zij niet bereid is los te laten. Tot in de eeuwigheid zullen samenlevingen opbloeien en in verval raken. Strijd daarom niet tegen het verval, maar help het nieuwe om tot bloei te komen. Eeuwig zullen de seizoenen elkaar afwisselen. Het bevechten van de natuurlijke cycli is zinloos. Ontkennen dat de winter in het verschiet ligt zal ons niet beschermen tegen de kou, maar de wetenschap dat de winter gevolgd zal worden door de lente kan onze harten van genoeg warmte voorzien om de koude maanden te doorstaan. We kunnen schreeuwen tegen de winter, maar beter doen we eraan ons warmer aan te kleden. De winter is de nacht van het jaar, maar tevens de tijd waarin we met onze families rond de open haard kunnen zitten, en kunnen genieten van de koude, frisse lucht tijdens een wandeling in het bos. Omarm daarom het onvermijdelijke, en vertrouw er op dat niets je zal overkomen dat niet de bedoeling is. Mooie tijden liggen in het verschiet voor degenen die in staat zullen zijn de werkelijke vijand onder ogen te komen; de angst voor het onbekende.
van: Fox
28 feb 2022 18:46 #8
Niet eens met deze zin "maar tevens mentaal ingesteld op het feit dat overheden onze vrijheden zomaar drastisch kunnen beperken in naam van de volksgezondheid" maar de rest is een goed verhaal!
van: Fox
02 mrt 2022 10:06 #9
Met de vredelievende marsen tegen corona of andere regels kom je nergens.
De beelden van de zwart geklede oproermensen die ingehuurd worden door politie.
Dit om maar een paar voorbeelden te noemen.
Het enige wat een volk kan (moet) doen vandaag is een staatsgreep plegen met geweld.
De Republikeinse kiezers van Donald Trump hadden dit ook reeds begrepen maar waren met veel te weinig.
Blijf mensen wakker maken.
De gele hesjes in Frankrijk, daar is het stil rond maar ik hoop dat ze aan het ronselen zijn en sterk groeien.
Vaak heb ik geponneerd dat enkel een geweldadige volksopstand hieraan iets kan doen.
Dat is bij deze bevestigd.
Nu weet je ook waarom De Jong zijn rug toont als de opositie aan het woord is.
Die kan 'letterlijk' zijn rug op.
Alles zou nu overduidelijk moeten worden toch?
12 mrt 2022 10:38 #10
Was de great reset de voorbereiding op de komende oorlog?
De polarisatie gaat door naar anti Rus, anti Oosten.
Ze word 'opnieuw' aangewakkerd door Meta, het bedrijf dat de 'Amerikaanse' social media netwerken in huis heeft.
Deze column vind ik zeer verhelderend, en ik hoop dat mensen dit maal sneller wakker worden dan toen men dit 'voorbereidde' onder het coroagevaar.

Nebojsa Malic is een Servisch-Amerikaanse journalist, blogger en vertaler, die van 2000 tot 2015 regelmatig een column schreef voor Antiwar.com en nu senior writer is bij RT.

Onder verwijzing naar Oekraïne, verklaart Facebook dat sommige haatzaaiende uitlatingen OK zijn
Wat gebeurde er nadat Meta haar beleid had gewijzigd om oproepen tot geweld en dood tegen Russen in sommige landen toe te staan?

Wanneer is 'haatspraak' geen haatspraak? Als het is gericht tegen de goedgekeurde doelen, natuurlijk - althans volgens Meta, het bedrijf achter Facebook, Instagram en WhatsApp, dat zojuist zijn censuurrichtlijnen heeft gewijzigd om oproepen tot geweld tegen Russen in bepaalde landen toe te staan.

"Als gevolg van de Russische invasie van Oekraïne hebben we tijdelijk rekening gehouden met vormen van politieke expressie die normaal gesproken in strijd zouden zijn met onze regels, zoals gewelddadige uitlatingen zoals 'dood aan de Russische indringers'", bevestigde een woordvoerder van Mark Zuckerbergs sociale media-gigant na afloop. Reuters citeerde donderdag interne e-mails van bedrijven.

Vermoedelijk zal dit niet van toepassing zijn op Russische burgers – hoewel de dood wensen van president Vladimir Poetin van Rusland en Alexander Loekasjenko van Wit-Rusland naar verluidt nu ook in orde is – en de speciale regel zal alleen van kracht zijn in Armenië, Azerbeidzjan, Estland, Georgië, Hongarije, Letland, Litouwen, Polen, Roemenië, Rusland, Slowakije en Oekraïne. Dus in tegenstelling tot een principe dat voor iedereen en overal van toepassing zou zijn, zijn deze nieuwe uitsluitingen alleen van toepassing op specifieke groepen en in specifieke gebieden.

Zou Meta deze uitzondering maken voor, laten we zeggen, Syrië, Iran, Irak of Libië om oproepen tot geweld tegen Amerikanen toe te staan? Natuurlijk niet. Wat dacht je van in Jemen, tegen de Saoedi's of Emirati die sinds 2015 genadeloos delen van het land bombarderen en bezetten? Geen kans. Maar Russen haten? Dat is niet alleen toegestaan, het wordt aangemoedigd – men zou zelfs verwachten – in het Westen dat al Russische muziek, literatuur en zelfs katten heeft verboden.

Kremlin-woordvoerder Dmitry Peskov zei dat de rapporten "moeilijk te geloven" waren, en voegde eraan toe: "We hopen dat ze niet waar zullen zijn, omdat anders een zeer krachtige actie vereist zal zijn om de activiteiten van dit bedrijf te stoppen."

Zijn hoop werd echter de bodem ingeslagen, aangezien Meta-woordvoerder Andy Stone de rapporten als juist bevestigde .

De Russische ambassade in Washington heeft Meta berispt en gezegd dat zijn gebruikers "de eigenaren van deze platforms niet het recht hebben gegeven om de criteria van waarheid te bepalen en naties tegen elkaar op te zetten."

Natuurlijk niet - maar Zuckerberg heeft de gebruikers nooit gevraagd. Net zoals Facebook nooit iemand heeft gevraagd naar het verbieden van een zittende Amerikaanse president in januari 2021, of het censureren van de iconische foto van de Sovjetvlag boven de Reichstag uit mei 1945, of het toelaten van lof voor ‘Azov’, de beruchte en openlijk neonazistische eenheid van de Oekraïense nationale Garde.

Samen met andere bedrijven in Silicon Valley verbiedt, onderdrukt of censureert Meta gretig standpunten die de Amerikaanse regering mishagen. Het Witte Huis en het ministerie van Buitenlandse Zaken hebben dit in principe bij meerdere gelegenheden toegegeven.

Washington kan technisch gesproken spraak niet verbieden onder de Amerikaanse grondwet, maar gebruikt deze zogenaamd particuliere bedrijven in plaats daarvan als volmachten. Het is gewoon een opmerkelijk toeval dat de hogere staf van Meta openlijk sympathie heeft voor de partij die momenteel aan de macht is - van Stone die eerder voor congresdemocraten werkte, tot Zuckerberg zelf , die $ 400 miljoen van zijn eigen geld schonk om Joe Biden te helpen winnen in 2020.


American Big Tech has been on a censorship spree of US dissidents for years. Now it’s expanding this practice to global affairs, using the conflict in Ukraine as a pretext to censor any narrative they disapprove of – with the only “principle” behind the practice apparently being the Leninist “who/whom.”

Als reactie daarop is Rusland ertoe overgegaan Meta te bestempelen als een "extremistische organisatie" en de toegang tot Instagram te blokkeren vanaf 14 maart. Het had Facebook vorige week al geblokkeerd , daarbij verwijzend naar Meta's inspanningen om "Russische media te beperken" na het verbod op RT en Spoetnik op de platform. De Russische autoriteiten hebben duidelijk gemaakt dat ze niet achter Russische burgers aan zullen gaan die tijdelijke oplossingen gebruiken om 'te goeder trouw' toegang te krijgen tot Meta's producten .

WhatsApp - een ander Meta-product - is een veelgebruikte messenger, die volgens Russische functionarissen niet zal worden beïnvloed door het verbod. Instagram, volgens de Financial Times-correspondent Polina Ivanova , is "een zeer geliefd platform" en "alles" voor "jonge Moskouse elites" - de demografische meest sympathieke naar het Westen.


Mods: Lexie026RonaldGEERTVB

Favorieten

  • Geen berichten om weer te geven.

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers