Politie op meerdere plekken in het land bekogeld met zwaar vuurwerk

20 nov 2021 22:31 #1
Op verschillende plekken in Nederland is het zaterdagavond onrustig. Een dag na de coronarellen in Rotterdam wordt de politie ook in andere steden bekogeld met vuurwerk.

In Roermond zorgden enkele tientallen jongeren voor overlast in de wijk De Kemp. Ze gooiden zwaar vuurwerk naar de politie, die in groten getale aanwezig is. De politie probeert de relschoppers uiteen te jagen en achtervolgt ze door de wijk.

Ook op Urk werd de politie met zwaar vuurwerk bekogeld. De plaatselijke officier van justitie heeft bepaald dat preventief fouilleren toegestaan is.In de gemeente Stein, net als Roermond gelegen in Limburg, moest de politie optreden na diverse meldingen van overlast. Ook daar werd door jongeren vuurwerk afgestoken. Voor het centrum van Stein geldt een noodbevel.

Zaterdag, een dag na de rellen in Rotterdam, circuleerden er oproepen om naar diverse plaatsen in Nederland te komen om vuurwerk af te steken. Zo zou het ook onrustig zijn geweest in het Utrechtse Bunschoten.

In Eindhoven worden de berichten op sociale media "scherp in de gaten gehouden, omdat we niet willen dat het uit de hand gaat lopen", aldus een politiewoordvoerder.

Politie waakzaam in grote steden, Eredivisie-wedstrijden verstoord

De politie in Den Haag is in groten getale op de been in de Schilderswijk, na oproepen om in de wijk te gaan rellen. Er zou in de wijk een auto in brand zijn gestoken en ook op enkele andere plekken brand gesticht zijn.

Rond de Coolsingel in Rotterdam, waar gisteren de rellen het hevigst waren, is ook veel politie aanwezig. Daar is het voorlopig nog rustig, al worden af en toe luide vuurwerkknallen gehoord.

Zaterdagavond werden de Eredivisie-wedstrijden AZ-NEC en Heracles Almelo-Fortuna Sittard tijdelijk stilgelegd, omdat supporters vuurwerk afstaken en het stadion binnendrongen.

Zowel in Alkmaar als in Almelo gingen de supporters na enkele minuten weer weg en kon de wedstrijd worden hervat. Als gevolg van de coronamaatregelen mag er tot zeker 4 december geen publiek aanwezig zijn bij sportwedstrijden.Bron
Bijlagen
20 nov 2021 23:48 #2
Nog geen beelden uit Den Haag of Eindhoven?

21 nov 2021 05:18 - 21 nov 2021 05:20 #3
Die laten niks door komen op de reguliere social media, wedden? Zoals je kan lezen zitten ze er boven op. Zullen wel weer bang zijn na hun stommiteiten en dan mag de rest het ontgelden.. De data zal wel tot je komen, maar pas later als het bijna geen schade meer kan doen.. Net als vorige winter.. Telkens komt de informatie te laat..

Wacht trouwens nog steeds op een statement, een excuus of zo.. Sorry dat we die meneer hadden neergeschoten zonder zelf in levensgevaar te zijn.. Maar nee.. Ze zitten liever op social media.. Mijn overheid is net een tiener meisje met een bi-polaire of dissociatieve identiteitsstoornis.
21 nov 2021 05:30 - 21 nov 2021 05:34 #4
Na al het reguliere nieuws doorgespit te hebben is dit mijn conclusie:

Eindhoven is verdacht stil.. Ik kan helemaal niks vinden voor het afgelopen uur, wat best raar is. Misschien had de sinterklaas intocht invloed op het gebeuren daar?

Den Haag heeft meerdere situaties

Revolution in the streets was live:


District 8 toont geweld:


Snapchats die gered zijn:


Ruptly (is die nog veilig?)


En er rijden twee autos tegen elkaar.
21 nov 2021 10:26 #5
Niet zo heel spannend dus
22 nov 2021 01:05 #6
Vond hier nog wat beelden van vrijdagavond die ik nog niet had gezien.

crazyshit....terdam-riots

Het staat ook op Worldstar!
27 nov 2021 18:58 #7
Oh beter! Zal het ff posten. Thanks.

 
van: Dune
Mods: Lexie026RonaldGEERTVB

Favorieten

  • Geen berichten om weer te geven.

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers