file BPOC2020 bereidt rechtszaak voor om het ‘vaccineren’ onmiddellijk te stoppen

27 juli 2021 16:18 - 27 juli 2021 16:19 #1
De Buitenparlementaire Onderzoekscommissie 2020 bereidt een gang naar de rechter voor om het ‘vaccineren’ onmiddellijk te stoppen. Dat laat de commissie weten via social media. “Ook vandaag weer meldingen van reanimatie, overlijden en ernstige gezondheidsklachten na ‘vaccinatie’. We hebben vele honderden van dit soort meldingen.”

Volgens de BPOC2020 vertoont de registratie van het Lareb van de bijwerkingen na de coronavaccins grote gebreken. Bij het Lareb zijn inmiddels 448 meldingen van overlijden na coronavaccinatie binnengekomen. Op 18 mei schreef de commissie in een reactie op een tweet van het bijwerkingencentrum: “Uw registraties zijn ondoorzichtig. Overlijdensgevallen na vaccinatie worden steevast als overlijden aan corona geregistreerd.”

Vaccinologen leggen verklaring af
Begin september, mogelijk begin augustus, zullen Franse, Britse, Belgische en Duitse vaccinologen een verklaring afleggen bij de BPOC2020 over de ‘coronavaccins’. Zij gaan onder andere in op de vraag of er sprake is van een oorzakelijk verband tussen de ziekte- en sterfgevallen en de vaccins.

Indien een oorzakelijk verband volgens de vaccinologen aannemelijk is, worden hun verklaringen meegenomen in de klacht die de BPOC2020 bij het Internationaal Strafhof heeft neergelegd.

Nederlandse jongeman sterft na Pfizer-vaccin
Berichten over sterfgevallen na de coronavaccinatie zijn schering en inslag op social media. Op LinkedIn gaat momenteel een bericht rond over een jongeman van in de 20 die vorige week dinsdag in elkaar zakte in de supermarkt en overleed. Een volgelopen hartzakje en een minuscuul scheurtje in een levensader lijkt de oorzaak te zijn.

De jongeman was ongeveer twee weken daarvoor gevaccineerd met het vaccin van Pfizer. Zijn broer laat in het bericht weten dat de klachten die hij had passen bij dit vaccin en dat het een mogelijke bijwerking is. “Ik kan het vermoeden helaas niet uitsluiten.”

www.ninefo...-te-stoppen/
 
van: GEERTVB

Inloggen

27 juli 2021 18:41 #2
Net nog een video gezien van de Oostenrijkse prof Professor Dr. Martin Haditsch, interview afgenomen door Willem Engel.
Wat me bijblijft uit het interview is het feit dat niet enkel de experimentele vaccin (fase 3) illegaal zijn als de ontvanger niet tekent, dat weet iedereen nu wel, maar dat ook de PCR test en pathogeentest niet enkel onbetrouwbaar zijn, maar ook deze testen zouden illegaal zijn.
Ontwikkeld voor labo onderzoek, niet voor gebruik op mensen.
Misschien toch een nuttige herhaling.
ik was op zoek naar zijn docu, en denk ze net gevonden te hebben (Duitstalig)
Interview met Professor Dr. Martin Haditsch, een Oostenrijkse microbioloog en infectioloog die de halve wereld heeft rondgereisd voor een documentaire die als belangrijk de geschiedenis zal ingaan. Hij interviewde de volgende beroemdheden over de crisis die de hele wereld al meer dan een jaar in zijn greep houdt.

• Dr. Pierre Kory - IC-arts en onderzoeker in New York
• Professor Dr. Michael Levitt - Nobelprijswinnaar aan de Stanford University
• Professor Dr. Roland Wiesendanger - Universiteit van Hamburg
• Professor Dr. Klaus Stöhr - Viroloog en Epidemioloog
• Professor Dr. Klaus Püschel - juridisch arts
• Professor Dr. Kurt Zatloukal - directeur van het onderzoeksinstituut voor pathologie en microbiologie in Graz.
• Dr. Thomas Ly - leidt de grootste ziekenhuisketen in Thailand in de strijd tegen de pandemie en is een vertrouweling van de Dalai Lama
• Professor Marco Confalonieri - hoofd van het gespecialiseerde Cattinara Long-ziekenhuis in Triëst

het interview (Engels)
www.bitchu...VHz6RUTUUv8/

Corona - op zoek naar de waarheid (Duits)
www.bitchu...9XIYYuzNad1/

Inloggen

27 juli 2021 18:46 #3
Thanks! Effe kijken zo.

Inloggen

Mods: RonaldGEERTVB

Favorieten

  • Geen berichten om weer te geven.

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers