Details
Groep betreden is op eigen risico alsmede de media bekijken. Kan schokkende beelden bevatten van hoe de wereld er daadwe..

Groep betreden is op eigen risico alsmede de media bekijken. Kan schokkende beelden bevatten van hoe de wereld er daadwerkelijk uit ziet.. 


Lees meer ...

Uit het archief

Link copied to your clipboard
Filter:
Vastgezet
 • Welkom in de groep, je mag hier media plaatsen waarvan je denkt dat dat wellicht schadelijk kan zijn voor normale gebruikers. Denk aan bloederige taferelen, de ophanging van belangrijke leiders, dingen waarvan je denkt dit moet de wereld weten.. Maar mag ik nergens anders delen vanwege al het censuur in de wereld.

  Mijn theorie is dat wij door het censuur een raar vertekend beeld hebben van de echte wereld en ik wil hier een stukje realiteit creeeren.. Hoe hard die ook soms kan zijn.

  Als je wat leuks wilt plaatsen, wat wellicht elders..
  Welkom in de groep, je mag hier media plaatsen waarvan je denkt dat dat wellicht schadelijk kan zijn voor normale gebruikers. Denk aan bloederige taferelen, de ophanging van belangrijke leiders, dingen waarvan je denkt dit moet de wereld weten.. Maar mag ik nergens anders delen vanwege al het censuur in de wereld.

  Mijn theorie is dat wij door het censuur een raar vertekend beeld hebben van de echte wereld en ik wil hier een stukje realiteit creeeren.. Hoe hard die ook soms kan zijn.

  Als je wat leuks wilt plaatsen, wat wellicht elders ongepast is, om de sfeer af en toe te breken.. Dan ben je natuurlijk ook welkom in de groep.

  Het doel hier is om wel een beetje een bepaald soort media open te boren. Dingen die echt impact hebben. Voor de duizendste keer een auto tegen een andere auto aan zien rijden is niet interessant. Kijk als er in die auto nou Diana zat of zo.. jaa.. Kom maar op.

  Iedereen kan je berichten zien, het is openbaar, er zal wel een waarschuwing boven komen te staan voor mensen die liever in een sprookje leven. Want ook dat mag en respecteren we in deze groep..

  Deel geen embedded videos maar alleen de links anders komt het zonder waarschuwing alsnog bij de rest van de videos.

  Lees meer ...
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream
Recent Activities
Er zijn hier nog geen activiteiten
Unable to load tooltip content.