Bewijzen dat de pandemie gepland werd met een doel [100% FACT CHECKED]

Honderden artsen verklaren dat de pandemie gepland werd

Een groep van meer dan 500 artsen in Duitsland, genaamd 'Artsen voor Informatie', heeft tijdens een nationale persconferentie een schokkende verklaring afgelegd: (1)

Deze grote medische groep publiceert wekelijks een krant op 500.000 exemplaren, om het publiek te informeren over het massale bedrog in de reguliere media. De 'Artsen voor Informatie' worden gesteund door meer dan zesduizend professionals en deskundigen. Ze organiseren verschillende massaprotesten in Europa, zoals die van 29 augustus 2020, waar 12 miljoen mensen zich inschreven en naar schatting een miljoen mensen daadwerkelijk kwamen opdagen.

Waarom zeggen deze honderden medische deskundigen dat de pandemie een toneelstuk en zelfs een misdaad is?

Wat weten zij, dat jij en ik niet weten?

Honderden Spaanse artsen verklaren dat de pandemie opgezet werd

De Duitse artsen zijn niet de enigen die zeggen dat de pandemie een 'wereldwijde misdaad' is. In Spanje heeft een groep van 600 artsen met de naam 'Artsen voor de Waarheid' tijdens een persconferentie een soortgelijke verklaring afgelegd.

Duitsland en Spanje zijn slechts twee voorbeelden. In landen over de hele wereld bestaan vergelijkbare grote groepen van medische deskundigen.

In de VS werd een documentaire gepubliceerd met de naam PLANDEMIC. Daarin wordt Covid-19 ontmaskerd als een criminele operatie. Deze film wordt ondersteund door meer dan 27.000 artsen!

Waarom zeggen deze duizenden medische professionals wereldwijd dat de pandemie een toneelstuk en een misdaad is? Wat weten zij, dat wij niet horen in de media?

Ik nodig je uit om met een open geest naar de volgende feiten te kijken en dan je eigen conclusies te trekken...

In 2015 werd een testmethode ontwikkeld voor COVID-19

In 2015 werd een 'Testmethode voor COVID-19' gepatenteerd door Richard Rothschild, bij de Nederlandse overheid. Dringt het tot je door? In 2015 - vier jaar voordat de ziekte zelfs maar bestond - werd een testmethode voor COVID-19 ontwikkeld. (2B)

Haal diep adem en laat dat even bezinken...

Degenen die de Rothschild-dynastie kennen, begrijpen dat zij de wereld al eeuwenlang beheersen. Zij bezitten de centrale banken in bijna elke natie ter wereld, waardoor ze de economie, politiek en vele aspecten van de samenleving manipuleren. (2D) De Rothschilds staan bekend om het organiseren van oorlogen en andere catasteofes, waardoor ze hun macht vergroten.

Een Rothschild die een testmethode patenteert voor COVID-19, is daarom op zijn zachtst gezegd... opmerkelijk.

Honderden miljoenen COVID-19 test kits verspreid in 2017 and 2018

We weten dat de nieuwe ziekte COVID-19 in China opdook tegen het einde van 2019. Daarom kreeg ze de naam COVID-19 wat een acroniem is voor Corona Virus Disease 2019. De gegevens van de World Integrated Trade Solution laten echter iets verbazingwekkends zien:

Deze verbijsterende gegevens werden ontdekt op 5 september 2020, en iemand plaatste het op social media. De volgende dag ging het viraal over de hele wereld. De dag daarop veranderde de WITS de oorspronkelijke aanduiding 'COVID-19' opeens in de algemene term 'Medical Test Kits'.

In handel is dat echter niet toegestaan. Je moet altijd specifiek zijn.

Ze vergaten echter één detail te verwijderen: de productcode voor deze 'Medical Test Kits' is 300215, wat betekent: 'COVID-19 Test Kits'.

Hun cover-up kwam te laat: deze informatie werd ontdekt en mede door StopWorldControl.com wordt het nu wereldwijd onthuld. Je kunt een PDF downloaden waarop je de oorspronkelijke data van de WITS kunt zien.

Een argument om deze gegevens te ontkennen, is dat het label COVID-19 pas in 2020 is toegevoegd. Dat is echter een onbewezen theorie, die haaks staat op de feiten.

Bovendien zijn deze COVID-19 Test Kits de beroemde PCR-tests die inderdaad over de hele wereld worden gebruikt voor COVID-19.

Zelfs als het waar is dat ze met het label hebben geknoeid (wat hoogst onwaarschijnlijk is, aangezien dat uiterst onprofessioneel zou zijn) dan nog verandert het niets aan het feit dat twee jaar voor de pandemie plotseling alle landen in de wereld honderden miljoenen PCR-tests voor COVID-19 begonnen te importeren en exporteren. De kern van de zaak verandert dus niet.

De vraag is: waarom begon de hele wereld opeens honderden mijoenen PCR tests voor COVID-19 te distributeren, de twee jaren voorafgaand aan de pandemie?

Waar bereidden ze zich op voor?

Het COVID-19 'project'is gepland tot... 2025

De wereldbank laat zien dat COVID-19 een project is dat gepland staat om door te gaan tot... eind maart 2025! De bedoeling is dus om er nog VIJF JAAR mee door te gaan. (2C)

Anthony Fauci garandeerde stellig een pandemie binnen twee jaar

In 2017 deed Anthony Fauci een zeer vreemde voorspelling, met een nog vreemdere zekerheid. Met het volste vertrouwen kondigde Fauci aan dat er tijdens de eerste termijn van President Trump gegarandeerd een verrassende uitbraak van een besmettelijke ziekte zou plaatsvinden. Dit is wat hij zei: (3)

Hoe kon Fauci garanderen dat er een verrassingsuitbraak zou plaatsvinden tijdens de eerste termijn van de Trump-administratie?

Wat wist hij, dat wij niet weten?

'Er zal een onverwachtse uitbraak zijn. Daar bestaat geen twijfel over.'

Anthony Fauci

Bill en Melinda Gates garandeerden een op handen zijnde globale pandemie

In 2018 kondigde Bill Gates aan dat er een wereldwijde pandemie op komst was die 30 miljoen mensen zou kunnen uitroeien. Hij zei dat dit binnen de komende jaren zou gebeuren. (4)

Melinda Gates voegde eraan toe dat een gemanipuleerd virus de grootste bedreiging voor de mensheid is en verzekerde ook dat dit de wereld in de komende jaren zou treffen. (5)

Laat hun woordkeuze even tot je doordringen...

'Een globale pandemie is ONDERWEG.
Een GEMANIPULEERD VIRUS is de grootste bedreiging voor de mensheid.
Dit zal gebeuren in de KOMENDE JAREN.'

Bill EN Melinda Gates

Ze beweren dat de dichte bevolking van de wereld garant staat voor deze dreigende wereldwijde pandemie. Maar laten we eerlijk zijn: het grootste deel van de aarde is onbewoond. Vlieg gewoon boven Amerika, Afrika of Azie en kijk uit het raam. Je ziet meestal lege ruimte, met hier en daar een paar steden. Het grootste deel van de aarde is nog onbewoonde wildernis. Onze planeet is lang niet zo 'overbevolkt' als Bill Gates ons wil doen geloven. Deze wereldkaart laat het duidelijk zien...

De Gates beweerden ook dat vliegreizen zeker een wereldwijde pandemie zouden veroorzaken. Maar talloze mensen hebben de afgelopen eeuw in vliegtuigen gereisd. Heeft dat geleid tot voortdurende uitbraken van wereldwijde pandemieën? Natuurlijk niet!

Hun argumenten waarom ze een wereldwijde pandemie in de komende jaren garandeerden, zijn klinkklare leugens. Wat is hun ware basis om zulke gegarandeerde voorspellingen te doen?

Bill Gates oefende voor een globale coronavirus pandemie

Enkele maanden voor de coronavirus pandemie organiseerde Bill Gates een evenement in New York City. Raad eens waar het evenement over ging? Het was een 'coronavirus pandemie oefening'. Ja, dat heb je goed gelezen:

Bill Gates organiseerde een coronavirus pandemie oefening,
vlak voordat het gebeurde!

Op het grote scherm in het auditorium zie je de tekst afgedrukt: 'We moeten ons voorbereiden op de gebeurtenis die een pandemie wordt'. Deze pandemieoefening heette Event201 en vond plaats in oktober 2019, letterlijk vlak voor de uitbraak. Organisatoren waren de Bill and Melinda Gates Foundation, de Rockefeller Foundation en de John Hopkins University.

Hun conclusie was... dat de hele mensheid gevaccineerd moet worden.

Kort na deze 'oefening voor een coronavirus pandemie' waar men officieel besloot dat de hele mensheid gevaccineerd moet worden, schreef Bill Gates het volgende op Twitter: 

Denk hier eens over na: 's werelds nr. 1 vaccindealer staat garant voor een wereldwijde pandemie in de komende jaren, en zijn vrouw zegt dat we allemaal bang moeten zijn voor een gemanipuleerd virus dat 'onderweg' is. Vervolgens organiseren ze een oefening voor een wereldwijde coronavirus pandemie en zeggen dat vaccins de enige oplossing zijn. Daarna tweet Bill Gates hoe opgewonden hij is over de verkoop van vaccins in het komende jaar. Onmiddellijk daarop breekt de aangekondigde pandemie uit.

De 2020 coronavirus pandemie werd voorspeld in 2013

In 2013 schreef een muzikant een lied genaamd PANDEMIC. In zijn teksten beschreef hij een wereldwijde pandemie die miljoenen mensen doodt, economieën stillegt en aanleiding geeft tot rellen.

Zijn lied beschreef letterlijk tot in detail wat we nu, zeven jaar later, in onze wereld zien.

Hij noemde zelfs het exacte jaar van de pandemie: 2020, en het specifieke type virus: een coronavirus. (6) Dit is een regel in zijn tekst uit 2013:

'2020 gecombineerd met CoronaVirus, lichamen stapelen zich op.'

Dit lied voorspelde ook de rellen die nu in heel Amerika woeden:

Hoe had deze musicus in 2013 kunnen weten dat er in 2020 een coronavirus pandemie zou uitbreken en dat er tijdens deze pandemie gewelddadige rellen zouden losbarsten? Hij legt uit: 

'Ik heb in 2012 onderzoek gedaan en de zogenaamde 'complottheorieën' gelezen. Weet je, die onderzoeken waarvan de media niet wil dat we er aandacht aan besteden. Volgens die theorieën zouden pandemieën in het decennium 2020 - 2030 plaatsvinden. Dus heb ik er het lied Pandemic over geschreven.'

Maak je klaar voor een wereldwijde coronavirus pandemie

In september 2019 - ook vlak voor de uitbraak - heeft de Global Preparedness Monitoring Board een rapport uitgebracht met de titel 'A World At Risk'.

Het benadrukte de noodzaak om voorbereid te zijn op... een uitbraak van het coronavirus!

Op de omslag van het rapport staat de afbeelding van een coronavirus en mensen die gezichtsmaskers dragen.

In het verslag lezen we de volgende interessante paragraaf:

Heb je het gelezen? Ze hebben geoefend hoe ze moeten reageren bij een opzettelijke verspreiding van een dodelijke ziekteverwekker van de luchtwegen.

De uitbraak vanuit China werd op voorhand in beeld gebracht

In 2018 maakte het Institute for Disease Modeling een video waarin ze een griepvirus laten zien dat afkomstig is uit China, uit het gebied van Wuhan, en zich over de hele wereld verspreidt, waarbij miljoenen mensen omkomen. Ze noemden het 'Een simulatie voor een wereldwijde grieppandemie'.

Dat is een exacte, gedetailleerde voorspelling van wat er gebeurde, twee jaar later.

Waarom zeiden ze dat het uit China zou komen? Waarom niet Afrika, waar veel meer ziekten voorkomen? Of waarom niet Zuid-Amerika? Of India?

Hoe konden ze weten dat er een griepvirus uit China zou komen en zelfs Wuhan laten zien als het oorsprongsgebied, dat de hele wereld zou besmetten?

Werd dit coronavirus ontwikkeld in een laboratorium?

Waar kwam het virus vandaan? Een van 's werelds grootste experts in biowapens is Dr. Francis Boyle. Hij is ervan overtuigd dat het afkomstig is van een biowapenlaboratorium in Wuhan, het Bio Safety Lab Level 4.

Deze faciliteit is gespecialiseerd in de ontwikkeling van... coronavirussen!

Ze nemen bestaande virussen en 'bewapenen' ze, wat betekent dat ze veel gevaarlijker zijn, om te worden gebruikt als biologisch wapen. In het volgende videofragment van twee minuten zie je een woordvoerder van de Trump administratie, biowapenexpert Dr. Francis Boyle en president Trump praten over hoe dit virus uit het lab in Wuhan is gekomen.

Nu komt het interessante gedeelte: in 2015 gaf Anthony Fauci dit labo 3,7 miljoen dollar.

Stel je voor: dezelfde man die garant stond voor een verrassende uitbraak van een virus in de komende twee jaar, gaf bijna 4 miljoen dollar aan een lab dat coronavirussen ontwikkelt. In het korte filmpje hieronder kun je zien hoe een journalist aan president Trump vraagt naar deze subsidie die Fauci aan het Wuhan lab heeft gegeven.

Volgens Chinese virologe werd het virus bewust verspreid door de WHO

In April 2020 vluchtte de Chinese virologe en immunologe Li-Meng Yan uit China weg, en vroeg politiek asiel aan in Amerika. Reden? Ze wilde de waarheid over Covid-19 onthullen. Yan beweert een van de eerste wetenschappers te zijn die gewerkt heeft aan dit nieuwe coronavirus. Toen bekend werd dat dit virus ernstige ziektes veroorzaakte in het binnenland van China, kreeg Yan opdracht onderzoek te doen.

Geef je tekst hier ...

Ze ontdekte iets ernstigs: dit virus werd door menselijk contact overgedragen. Toen ze deze verontrustende informatie bekendmaakte bij haar overziener, kreeg ze de nadrukkelijke opdracht hierover het stilzwijgen te bewaren.

Vlak daarna maakte de Wereld Gezondheids Organisatie bekend dat er een nieuw, gevaarlijk virus was in China… maar dat het NIET door menselijk contact overgedragen werd en er dus geen gevaar was voor de wereldbevolking.

Na deze onjuiste verklaring door de WHO merkte Li-Meng Yan dat de toon van alle wetenschappers met wie ze over het virus sprak, veranderde van vriendschappelijk naar afstandelijk. Haar opzichter zei:

'Wees stil en voorzichtig. Overschrijd de rode lijn niet! Anders zullen we in problemen komen en verdwijnen…' 

Li-Meng Yan besloot te vluchten naar Amerika en deed haar verhaal aan Fox News en de FBI. Volgens Yan wist de Chinese overheid dat dit virus zich tussen mensen verspreidde en wachtten ze met het informeren van de wereld, omdat ze wilden dat het globaal verspreid zou worden.

De Wereld Gezondheids Organisatie werkte samen met de Chinese Communistische partij, en deed daarom de wereldwijde verklaring dat dit nieuwe virus niet op mensen overdraagbaar was. Daardoor kon het zich verspreiden over de hele aarde.

Uiteraard worden haar verklaringen ontkend door de WHO en de Chinese regering. Feit is echter dat de WHO wel degelijk begin Januari 2020 verklaard heeft dat het nieuwe coronavirus niet van mens tot mens overdraagbaar is, waardoor er geen maatregelen genomen werden en de mensheid erdoor besmet raakte.

De virologe Li-Meng Yan leeft nu ondergedoken en wordt beschermd door de Amerikaanse overheid. 

Films voorspelden de coronavirus pandemie

Voorspellende programmering is het proces van het informeren van de bevolking over gebeurtenissen die zich binnenkort zullen voordoen. De afgelopen jaren zijn er verschillende films en televisieseries geproduceerd, over... een wereldwijde coronaviruspandemie!

De film 'Dead Plague' toont een wereldwijde pandemie met een coronavirus en noemt zelfs hydroxychloroquine als geneesmiddel.

Een andere film genaamd 'Contagion' laat zien hoe een coronavirus zich wereldwijd verspreidt met sociale afstand, gezichtsmaskers, lock-downs, het wassen van handen etc. als gevolg.

Letterlijk alles wat we nu zien, wordt in deze films tot in detail voorspeld.

Stripverhaal van de Europese Unie verbeeldt globale pandemie 

In 2012 werd een vreemd stripboek geproduceerd door de Europese Unie, dat uitsluitend verdeeld werd onder hun werknemers. (6B) De titel van de strip is 'INFECTED' en het toont een nieuw virus dat afkomstig is uit een Chinees laboratorium en zich over de hele wereld verspreidt. De oplossing voor deze pandemie wordt geschetst in het stripverhaal: globalisten dwingen één wereldwijd gezondheidsplan af. Dit betekent:

Geen medische vrijheid meer, maar medische tirannie door globalistische entiteiten.

Dat is de boodschap van dit stripboek, gepubliceerd voor de werknemers van de Europese Unie. Een van de citaten uit het stripboek luidt: 

Opnieuw zien we een gedetailleerde voorspelling van de pandemie: een Chinees virus dat de hele wereld besmet en globale dictatuur volgt als 'oplossing'.

Pandemie uitgebeeld tijdens Olympische Spelen 2012

Over voorspellende programmering gesproken: tijdens de openingsshow van de Olympische Zomerspelen van 2012 werd een coronaviruspandemie voor de ogen van de hele wereld gespeeld. Tientallen ziekenhuisbedden, grote aantallen verpleegkundigen die marionetten van een controlesysteem worden, de dood die op de loer ligt, een demonische reus die over de hele wereld opstaat, en het hele theater werd zodanig verlicht dat het er vanuit de lucht uitzag als een coronavirus.

Waarom lieten de Olympische Spelen een coronaviruspandemie zien, in hun openingsshow?

Wereldwijde lockdowns voorspeld

De auteur en onderzoeker Robin de Ruiter voorspelde in 2008 dat er een wereldwijde lockdown zou komen.


Hij zei dat het doel hiervan zou zijn om een nieuwe wereld van autoritaire controle te creëren.


Omdat veel van wat hij in 2008 schreef nu recht voor onze ogen gebeurt, is dit boek opnieuw uitgegeven. 

Journalisten voorspelden geplande pandemie

In 2014 voorspelde de onderzoeksjournalist Harry Vox een geplande wereldwijde pandemie en zei waarom de 'heersende klasse' zoiets zou doen:

'Het plan is om mensen te laten infecteren en de volgende fase van de controle te creëren.'

Harry Vox,
Renown Investigative Journalist

'Scenario voor de Toekomst' voorspelt globale coronavirus pandemie

Deze onderzoeker verwijst naar een beroemd document van de Rockefeller Foundation waarin alles wat we nu zien gebeuren, letterlijk tot in detail wordt voorspeld: de wereldwijde pandemie, de lock-downs, de ineenstorting van de economie en het opleggen van autoritaire controle.

Het wordt allemaal met angstaanjagende precisie beschreven... tien jaar voordat het gebeurde!

Het document is getiteld 'Scenario voor de toekomst van technologie en internationale ontwikkeling'. (9) Dat zegt genoeg: een scenario voor de toekomst. Het heeft een hoofdstuk genaamd 'LockStep' waarin een wereldwijde pandemie wordt gerapporteerd alsof deze zich in het verleden heeft voorgedaan, maar dat duidelijk bedoeld is als een repetitie voor de toekomst.

Het 'Scenario voor de toekomst' gaat verder met het vergelijken van twee verschillende reacties op hun voorspelde pandemie: de VS hebben de mensen alleen 'nadrukkelijk afgeraden' om te vliegen, terwijl China een verplichte quarantaine voor alle burgers heeft afgedwongen. De eerste reactie wordt beschuldigd van het nog verder verspreiden van het virus, terwijl het opleggen van een verstikkende lock-down wordt geprezen. Vervolgens wordt de uitvoering van de totalitaire controle beschreven:

Het is duidelijk dat het uitbreiden van de autoriteit het gewenste antwoord is. Maar het wordt nog erger, volgens dit 'Scenario van de Toekomst':

Handboek voor totalitaire controle

Nu de aangekondigde pandemie er inderdaad is, kwam dezelfde Rockefeller Foundation met stap twee: een handboek voor de toepassing van nieuwe controlesystemen tijdens deze pandemie. Pas als alle vereiste controlenetwerken aanwezig zijn, kan de wereld weer opengaan.

Als je de twee Rockefeller documenten combineert, zie je het plan:


1) Eerst kondigen ze een wereldwijde pandemie met een coronavirus aan en zeggen ze waar het toe moet leiden: een heel nieuw niveau van autoritaire controle.

2) Ten tweede geven ze praktische stappen voor de toepassing van dit controlesysteem.

Dit zijn illustraties en citaten uit hun gids:

Volgens hun 'Scenario van de toekomst' zou de hele wereldbevolking een digitaal ID moeten krijgen dat aangeeft wie alle vaccins heeft ontvangen. Zonder voldoende vaccinaties zal de toegang tot scholen, concerten, kerken, openbaar vervoer etc. worden geweigerd.

Nu in 2020 is dat precies wat Bill Gates en veel regeringen eisen.

Iedereens contacten moeten nagegaan worden

In een Amerikaanse overheidsvideo (10) zien we een gesprek tussen de voormalige Amerikaanse president Bill Clinton en Andrew Cuomo, de gouverneur van de staat New York. Ze bespreken hoe een groot controlesysteem moet worden opgezet om de hele bevolking te testen en al hun contacten te controleren. Ze bespreken hoe een leger moet worden opgebouwd om dit controlesysteem uit te voeren.

Een nieuw niveau van totale controle

Bill Gates maakte ook duidelijk dat alleen mensen die gevaccineerd zijn tegen Covid-19 mogen reizen, naar school gaan, vergaderingen bijwonen en werken. (11) Er worden al digitale vaccin-ID's ontwikkeldd (12) en Gates heeft een patent op de technologie die het mogelijk maakt het lichaam van een individu overal te traceren. Deze technologie heet WO2020-060606 (13). Daarnaast wil Gates een wereldwijd monitoringnetwerk opzetten, dat iedereen die in contact is gekomen met Covid-19 zal volgen.

Het plan: injecteer de mensheid met een vaccin dat het DNA wijzigt

De beroemde onderzoeksjournalist Anthony Patch deed jarenlang onderzoek naar de plannen om de wereld te beheersen, door middel van gecreëerde pandemieën en verplichte vaccins. Tijdens een interview in 2014 voorspelde deze onderzoeker het volgende:

'Ze zullen een door de mens gemaakt coronavirus vrijlaten. Als gevolg daarvan zullen de mensen een vaccin eisen om hen te beschermen. Dit vaccin zal een derde stam DNA aan het menselijk lichaam toevoegen, waardoor ze in wezen een hybride zijn. Als een persoon eenmaal is ingespoten, ondergaat zijn DNA vrijwel onmiddellijk een transformatie. Deze genetische verandering zal ervoor zorgen dat mensen het vermogen verliezen om voor zichzelf te denken, zonder dat ze zich er zelfs maar van bewust zijn dat dit is gebeurd. Zo kunnen ze gemakkelijker gecontroleerd worden, om slaven te worden voor de elite.'

Dat klinkt natuurlijk krankzinnig en het is inderdaad krankzinnig. Toch moeten we ons ervan bewust zijn dat deze professionele onderzoeker geen dwaas is. Hij heeft jarenlang onderzoek gedaan en dit is wat hij in de loop der jaren heeft ontdekt.

20 jaar onderzoek zegt: het vaccin zal het DNA wijzigen

Dokter Carrie Madej leidde twee grote klinieken in de Amerikaanse staat Georgia, voordat ze naar de Dominicaanse Republiek ging om humanitair werk te doen. De afgelopen twintig jaar bestudeerde ze DNA en vaccins en maakte een dringende video waarin ze waarschuwt dat er een plan is om de mensheid te injecteren met zeer gevaarlijke vaccins voor Covid-19. Volgens Dr Madej zal het doel van deze nieuwe vaccins drievoudig zijn:

1) het herprogrammeren van ons DNA, zodat we in feite hybriden zijn die makkelijker te controleren zijn.

2) ons verbinden met kunstmatige intelligentie door middel van een digitaal vaccin-ID, wat een heel nieuwe dimensie van controle zal openen.

3) grote aantallen mensen na verloop van tijd laten sterven, zodat de wereldbevolking afneemt.

Deze ervaren medische deskundige zegt dat ze tijdens haar medische praktijk meerdere malen heeft waargenomen hoe ziekten werden verspreid door middel van vliegtuigen. Om veiligheidsredenen kan ze hier niet meer details over delen in het openbaar.

Depopulate the earth by means of organized epidemics

Dr. John Coleman is een beroemde inlichtingenofficier van de CIA die een boek heeft geschreven met de titel 'The Committee of 300'. Daarin legt hij uit hoe geheime genootschappen in feite de baas zijn over regeringen, gezondheidszorg, voedingsindustrieën en de media. Dit boek is te vinden op de website van de CIA. (15)

Een van de belangrijkste doelen van de vele geheime genootschappen, die de regeringen en de media controleren, is de ontvolking van de aarde.

Dr. Coleman zegt het volgende over hun strategie:

Beperk de mensheid onder een half miljard mensen

In 1980 werd in Georgia een granieten monument opgericht, de zogenaamde 'Guidestones'. Een set van 10 richtlijnen is gegraveerd op de structuur in acht moderne talen en een kortere boodschap is gegraveerd aan de bovenkant van de structuur in vier oude talen. De eerste richtlijn zegt het volgende:

1. Handhaaf de mensheid onder 500,000,000 in voortdurende eenheid met de natuur.

De CIA-officier Dr. Coleman onthulde dat een van hun methoden om 'de mensheid te handhaven' bestaat uit het veroorzaken van 'georganiseerde epidemieën van dodelijke snelwerkende ziekten'.

Met nieuwe vaccins kunnen we de mensheid tot 15% uitdunnen

Tijdens een TED-spreekbeurt weerklonk dit doel door Bill Gates, toen hij letterlijk zei dat nieuwe vaccins kunnen worden gebruikt om de wereldbevolking met 10 - 15% te verminderen!

Covid19 vaccin voor bevolkingsbeperking?

Mike Adams is een gepubliceerde voedingswetenschapper, auteur van het populair-wetenschappelijke boek Food Forensics en oprichter van ISO-geaccrediteerde CWC Labs. Jaren geleden zei hij het volgende:

Er is inderdaad sprake van het vrijgeven van een gemanipuleerd biowapen, gevolgd door een vaccinatiemandaat, massale overheidsfinanciering voor de vaccinindustrie en een vaccin dat in recordtijd wordt ontwikkeld.

De rest van zijn boodschap is dat dit vaccin in de loop van een paar jaar langzaam miljoenen - zo niet miljarden - mensen zal beginnen te doden. Het zal een kill-switch-vaccin zijn, ontworpen om na verloop van tijd de wereldbevolking te verminderen. Dat is de reden dat men erop staat dat de hele mensheid ermee ingespoten wordt. 


 

Reacties 1

San op zaterdag 04 december 2021 19:10

Goed verhaal. 👍

Goed verhaal. 👍
Gast
vrijdag 12 augustus 2022

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Inloggen

Uit het archief....

Bezoekers

Vandaag722
Gisteren3066
Deze week13261

3
Online

Mainstream RSS feeds 🤔

Einde van de Theorist

Laatste bezoekers