Klimaatverandering - Het hele zonnesysteem verandert

Escalerende extreme weersomstandigheden en klimaatveranderingen worden niet veroorzaakt door auto's, vliegreizen, mensen of dieren, maar door veranderingen in zonneactiviteit. 

De zon, de planeten en het zonnestelsel ondergaan grote veranderingen, en het publiek is zich daar niet van bewust. Net nu de Aarde getuige is van het begin van dramatische klimaatveranderingen door de activiteit van de Zon, worden het hele zonnestelsel en de magnetische velden van alle planeten be├»nvloed. 

Op de planeten in ons zonnestelsel zijn de afgelopen jaren belangrijke en in veel gevallen onverwachte veranderingen begonnen. een overzicht gemaakt van alle planeten (vanaf de zon naar buiten toe) De Aarde heeft een verzwakt magnetisch veld, met de polen die dichter naar elkaar toe bewegen en een versnellende verandering in rotatiesnelheid. 

Het resultaat is veranderde straalstromen in de atmosfeer, meer bewolking, meer water in de atmosfeer, meer neerslag (sneeuw, hagel en regen), grotere hagel, verminderde zonnestraling, koeler klimaat, extremere temperaturen en luchtdruk, extreem weer, veranderde oceaanstromingen, sterkere en kleurrijkere aurora's (omdat kosmische deeltjes dieper in de atmosfeer doordringen), en een snel dunner wordende ozonlaag (vooral op het zuidelijk halfrond), actievere vulkanen (er barsten er 50 uit), en waarschijnlijk binnenkort meer en grotere aardbevingen. 

Concluderend is het duidelijk dat deze dramatische veranderingen in ons zonnestelsel nauwelijks veroorzaakt worden door door de mens geproduceerde kooldioxide-uitstoot of koeienvlaaien, maar eerder door de gemeenschappelijke noemer van alle planeten: de zon. 

Gedeeltelijk vertaald uit onderstaande links: 

https://freewestmedia.com/2023/09/07/the-entire-solar-system-is-changing/

En 

https://freewestmedia.com/2023/09/05/the-sun-drives-earths-climate-not-carbon-dioxide/

Geef je tekst hier ...

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zaterdag 24 februari 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Priv├ę Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

Bezoekers

Vandaag780
Gisteren3594
Deze week20249

8
Online

Mainstream RSS feeds ?
Laatste bezoekers