Operatie lockdown in twaalf stappen

Alles wat er nu gebeurt in onze maatschappij berust niet op toeval, maar op heel zorgvuldige planning.

De gebeurtenissen vormen onderdeel van een stappenplan richting New World Order en het is wel handig als je weet hoe die eruit ziet.


Wij zijn als een schijnbaar niet te stoppen roller coaster onderweg naar een "nieuwe maatschappij". Een maatschappij die nooit meer zal worden als de oude en als het ligt aan degenen die de corona neppandemie hebben gepland en voorbereid dan zal dit alles regelrecht leiden naar de New World Order.

Het raamwerk waarbinnen dit alles zal plaatsvinden bestaat eigenlijk uit 12 belangrijke stappen. Van die stappen hebben wij er inmiddels een aantal meegemaakt en andere zullen nog volgen als wij dit toelaten. Dit plan of wegenkaart naar de New World Order vertoont veel overeenkomsten met het beruchte Lockstep Scenario van de Rockefeller Foundation uit 2010 waarover wij eerder schreven. Voor een gedetailleerde Duitse versie van dit plan klik hier.

Stap 1

Je neemt een doorsnee griepvirus waarvan je weet dat meer dan 99 procent van de bevolking er niet aan zal doodgaan, maar wel een behoorlijk aantal mensen die al oud en/of verzwakt zijn zullen sterven en je noemt dit virus SARS-CoV-2. De resultaten zijn dan ook vergelijkbaar met die van een vrij heftig griepseizoen.


Stap 2

Je gebruikt de mainstream media om de bevolking enorme angst aan te jagen. Iedere dag opnieuw kom je met horrorverhalen over het aantal besmettingen en mensen die zijn overleden aan de gevolgen van dit vreselijke virus. Hoe jonger de doden des te mooier. Je koopt wetenschappers om met subsidies en artsen met bonussen om toch maar vooral te benadrukken hoe belangrijk het is om je te laten testen en later om je te laten vaccineren.

Stap 3

Begin het met het invoeren van lockdowns overal ter wereld en tegelijkertijd met de The Great Reset waarbij de rijkdom van de wereld vakkundig wordt overgeheveld naar de grote bedrijven en de elite. (elite = satanische sekte met getrouwen). Maak de kleine bedrijven kapot, maak de grote nog veel groter. Laat de staatsschuld tot ongekende hoogte stijgen en push voor digitale betalingen.

Stap 4

Zorg ervoor dat er massaal wordt getest want je weet dat de totaal onbetrouwbare PCR test veel positieve gevallen zal registreren, ook bij mensen die totaal niet ziek zijn en geen symptomen hebben.

Stap 5

Hou de angst er goed in en train de bevolking in het gehoorzamen door ze maskers te laten dragen. Zorg dat ze niet medische mondkapjes dragen, want dit heeft het bijkomend voordeel dat mensen die geen of veel te weinig zuurstof krijgen en hun eigen afvalstoffen inademen veel sneller ziek zullen worden.

Stap 6

Maak het permanent volgen en observeren van mensen normaal. Zorg ervoor dat mensen het normaal gaan vinden dat iedere stap die ze doen wordt gevolgd en geanalyseerd onder het mom van het tegengaan van verdere verspreiding van het virus.

Stap 7

Introduceer een digitaal "gezondheidspaspoort" op de smartphone. Dit paspoort zal fungeren als een manier om mensen te observeren en te controleren en het opleggen van beperkingen aan hen die niet aan de gewenste overheidsnorm voldoen en daardoor geen schoon gezondheidspaspoort hebben. Zoals mensen die weigeren zich regelmatig te laten testen en/of te vaccineren.

Stap 8

Zorg dat er massaal 5G wordt uitgerold, want dit is nodig om een 24/7 observeringsstaat te kunnen creëren. Daarnaast is 5G nodig omdat bekend is dat dit genetisch materiaal genereert in het lichaam waardoor mensen massaal positief zullen testen "voor corona". 5G wordt dan ook het middel waardoor mensen overtuigd kunnen worden dat ze zich moeten laten vaccineren, want het aantal besmettingen loopt de spuigaten uit.Stap 9

Begin met het verplicht vaccineren. Deze vaccins zullen het natuurlijk immuunsysteem van de mensen vernietigen. Daarnaast zullen steeds meer mensen opeens onvruchtbaar worden en dit zal helpen bij het gewenste terugdringen van de wereldbevolking. De nieuwe vaccins die uiteindelijk overal ingezet zullen worden zijn die zoals die van Moderna, waarbij het DNA van mensen wordt veranderd. Dit DNA zal dusdanig worden veranderd dat mensen gehoorzaam worden, onvruchtbaar en heel gemakkelijk onder controle te houden.

Stap 10

Maak een einde aan iedere vorm van contante betaling. Verkoop het als contant geld is vies, besmettelijk en het bevordert criminaliteit. Deze stap maakt iedere burger volledig afhankelijk van de welwillendheid van overheden, want met één druk op de knop kunnen ze financieel worden uitgeschakeld.

Stap 11

Schakel over van het digitale gezondheidspaspoort op de smartphone naar de onderhuidse RIFD-chip. Hierdoor wordt het voor de overheid een stuk gemakkelijker om iedereen 24/7 te observeren en te controleren. Deze chips zullen een eind maken aan het allerlaatste beetje privacy en daarom zullen ze in eerste instantie vrijwillig zijn en pas later verplicht worden.

Stap 12

Dan zijn we beland in een hightech wereld waar al een fiks deel van de bevolking is verdwenen. We hebben dan een genetisch gemodificeerde bevolking met verzwakte immuunsystemen, gechipt en permanent verbonden met internet. In dit stadium zijn mensen niets meer dan biologische machines die leven in een hightech gevangenis. Het werkelijke doel van The Great Reset is een wereld die bestaat uit fascisme gecombineerd met communisme. Het "vreselijke coronavirus" is hetgeen dat nodig is om dit alles te kunnen bereiken.

The 12 Step Plan To Create a Totalitarian New World Order#COVID19 pic.twitter.com/DvEtpsPlfH

— Jim Corr (@Jimcorrsays) October 2, 2020


Bron: Niburu

 

Reacties 1

Eva op maandag 21 februari 2022 18:27

Dit is zo eng

Dit is zo eng
Gast
zondag 23 juni 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

Bezoekers

Vandaag2582
Gisteren3146
Deze week26842

9
Online

Mainstream RSS feeds ?
Laatste bezoekers