Kamerlid onthult in video: zo wordt u iedere dag voorgelogen door het kabinet en KNMI

Het kabinet wil de Waterwet gaan aanpassen. Met ingang van volgend jaar krijgen gemeenten en provincies geld om hun gebieden meer ‘klimaatbestendig’ in te richten. De PVV is bang dat de groene partijen het fonds zullen kapen.

“Het is jammer dat het kabinet de gelegenheid schaamteloos aangrijpt voor een portie feitenvrije klimaatpropaganda,” zei Kamerlid Roy van Aalst (PVV).

Hij voegde toe dat we doodgegooid worden met het vakjargon van de groene onheilsprofeten.

Aantoonbaar onjuist

“Het woordje ‘extreem’ wordt graag van stal gehaald en zo ontstaan bijvoorbeeld begrippen als extreme buien van korte duur,” zei Van Aalst.

Alles om maar de suggestie te wekken dat het heel erg slecht gaat met onze aarde.

Wij snappen dat die gedachte kan leven bij mensen die zich laten leiden door allerlei linkse media en niet uit hun bubbel van eigen gelijk durven te komen, maar dat het weer extremer is geworden, is aantoonbaar onjuist, aldus het Kamerlid.

Top 10

Het enige wat is toegenomen, is de media-aandacht ervoor, lichtte hij toe.

Voor iedere windvlaag wordt code geel uitgeroepen, maar als we kijken naar de top 10 van zwaarste stormen dan vinden acht van de 10 gewoon plaats in de vorige eeuw.

“Dus hoezo meer extreme weersomstandigheden?” vroeg Van Aalst.

Politiek gewin

Het kabinet baseert haar beleid op klimaatscenario’s van het KNMI, u weet wel die club die de temperatuur van de vorige eeuw naar beneden bijstelde zodat de linkse weermannen nu kunnen roepen dat het zo warm is geweest.

“Deze jongens kunnen het weer voor morgen nog niet eens voorspellen, maar de regering neemt de doemscenario’s wel als uitgangspunt voor het politiek gewin,” zei het Kamerlid.

Van alle tijden

De realiteit toont aan dat klimaatverandering van alle tijden is, en dat het bij lange na niet zo snel gaat als al die linkse duurzaamheidsdrammers ons willen laten geloven, benadrukte hij.

De PVV wil niet dat de linkse kerk de boel kaapt.

Bekijk de video hieronder:

Vind je deze informatie leuk? Deel het dan met je kennissen op Facebook/Twitter

© Copyright (c) NineForNews.nl

NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Robin de Boer

© www.ninefornews.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
Woensdag 26 februari 2020