Kanker werd eindelijk genezen in Canada, maar werd genegeerd door Big Pharma (video’s)

Winst is opnieuw bewezen belangrijker te zijn dan het menselijk leven voor farmaceutische bedrijven. Er zijn verschillende soorten behandelingen voor kanker. De belangrijkste kankerbehandelingen zijn chirurgie, chemotherapie en radiotherapie.

Andere behandelingen omvatten hormonale therapie, gerichte therapie, immunotherapie en stamceltransplantaties.

CTV News in Atlantic Canada meldt dat er een Cure for Cancer is gevonden en is gecensureerd, net als Dr. Buzinski’s Cure for Cancer uit Houston, Texas. Dit rapport van CTV News heeft betrekking op Dr. Evangelos Michelakis aan de Universiteit van Alberta en het medicijn DCA, waarvan is vastgesteld dat het de omvang van kankertumoren vermindert.

Dr. Dario Alterieri van de Universiteit van Massachusetts was het ermee eens dat het medicijn op zijn bijwerkingen en veiligheidsproblemen moest worden getest. Er is echter geen patent op dit medicijn.

Zoals u wellicht weet doen de Social Media sites zoals Facebook en Twitter er alles aan om ons bereik tot een minimum te beperken! We zijn daarom meer dan ooit afhankelijk van uw support om het woord bij de mensen te krijgen.
Wanneer u bovenstaand artikel nuttig, interessant of leerzaam vond, like het dan en deel het overal waar u maar kunt!
Alvast heel hartelijk bedankt voor de support!

© worldunity.me

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
dinsdag 07 april 2020

Zoek in nieuwsberichten

Laatste reacties....

Jouw account

Nieuws updates RSS