Kijk: Angela Merkel zegt: “We moeten accepteren dat vluchtelingen meer crimineel zijn”

Een schokkende video uit 2011 die dit jaar wederom viraal is gegaan op social media, toont Angela Merkel’s uitspraken over de hoge misdaadcijfers onder immigranten.

Zoals je kunt zien in de video hieronder zegt ze dat jonge migranten een hoog misdaadcijfer hebben. Op een gegeven moment zegt Merkel: “Maar we moeten accepteren dat het aantal misdaden van jonge migranten bijzonder hoog is”.

Afgelopen juni werd Trump onder vuur genomen omdat hij erop wees dat migranten verantwoordelijk zijn voor de toename van de criminaliteit in Duitsland.

Op 18 juni 2018 richtte president Trump zich met een Tweet op de Duitse Angela Merkel waarin hij stelde dat het open grenzen beleid van de Duitse kanselier ten aanzien van migratie en vluchtelingen heeft geleid tot een crisis in haar regeringscoalitie.

“De criminaliteit in Duitsland is met 10% toegenomen (ambtenaren willen deze misdaden niet melden) omdat migranten werden toegelaten. Andere landen zijn nog erger. Wees slim Amerika!…… De bevolking van Duitsland keert zich tegen hun leiderschap, want de migratie wankelt de toch al zwakke Berlijnse coalitie. De criminaliteit in Duitsland is nu veel groter. Grote vergissing die in heel Europa is gemaakt door miljoenen mensen toe te laten die zo sterk en gewelddadig hun cultuur hebben veranderd…..”.

 

© Fenixx

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
Maandag 17 februari 2020

Jouw account

Zoek in nieuwsberichten

Laatste reacties....

Hoelang voordat het wel raak is?
16 februari 2020
Gaat een keer mis ja. En al die 'tests' om iets ui...
Omvolking = Vijfwegen in Poelkapelle: 200 inwoners + 300 asielzoekers
15 februari 2020
SLUIT DE GRENZEN SVP. AUB. SVP.
Vaccin coronavirus waarschijnlijk dichterbij dan we denken
08 februari 2020
HOE IK VAN KANKER WERD GEHOUDD MET HET GEBRUIK VAN...
Willekeurige partner