Klokkenluider NASA biecht op over Poleshift – ben je voorbereid?

Als we het onbekende binnentreden … zul je de gelegenheid aangrijpen of langs de weg gaan zitten. De beslissing is aan jou en aan jou alleen. Niemand kan je vertellen wat je moet doen. Wij zullen u helpen om geïnformeerd en voorbereid te zijn op het onvermijdelijke.

De heer Greg Allison is momenteel programmabeheerder voor het HALO-programma (HighALitude Lift-Off (HAL5)) van Huntsville Alabama en als voorzitter van de High Altitude Research Corporation (HARC). In deze hoedanigheden ontwikkelt de heer Allison actief goedkope toegang tot ruimtetechnologieën. De heer Allison heeft gewerkt aan het International Space Station Program voor Grumman als een systeemingenieur die gespecialiseerd is in robotica, voor de Mevatec Corporation als een ingenieur voor de integratie van elektrische energiesystemen en voor Teledyne Brown Engineering als een ingenieur voor nuttige ladingintegratie voor experimenten met externe ruimtestations.

De heer Allison werkt momenteel voor Hernandez Engineering als ingenieur voor veiligheid en productverzekering aan projecten als Orbital Space Plane, X-37 en HyTEx. Mr. Allison bestudeert ook middelen om de aarde te beschermen tegen asteroïden en de bouw van grootschalige ruimtestations.

 Afbeeldingsresultaat voor pole shift

Redactie World Unity

© worldunity.me

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
dinsdag 07 april 2020

Zoek in nieuwsberichten

Laatste reacties....

Jouw account

Nieuws updates RSS