Mijn verontrusting over Iran en de rol van Trump..!

Mijn verontrusting over Iran en de rol van Trump..!

2020 © Janneke Monshouwer

Janneke Monshauer

Graag wil ik mijn verontrusting met je delen, naar aanleiding van de ontwikkelingen in Iran. Echt schokkend wat daar aan het gebeuren is. Waarom moest Soleimani met zijn mensen dood? Het lijkt wel weer het oude liedje met een vliegtuig dat is neergehaald, studenten die opgehitst worden (doet me weer denken aan George Soros) en Trump die ze steunt… We hebben nog wel heel veel ‘hobbels’ te gaan. En ik word er eerlijk gezegd, misselijk van..

Het gedonder begon nadat Trump in zijn persconferentie bij 70-jaar NAVO in Londen had gezegd dat hij vrede met Rusland wil en een akkoord met Rusland sluiten over een stop op de nucleaire wapenwedloop. En hij was bezig met een nieuwe deal met China. Een paar dagen daarna staan Trump en de Russische Lavrov samen lachend op de foto. Dit is de laatste lachende foto van Trump die ik heb gezien… Wat is er sindsdien gebeurd? En dat is nog lang niet alles, wat daarvóór al gebeurde, geheel tegen zijn eerdere uitspraken in..

Trump had beweerd dat hij ISIS had verslagen in Syrië door hun hoofdman, Al Baghdadi, te vermoorden. Maar was dat een toneelstukje? Net als Osama Bin Laden destijds? En Trump had gezegd dat hij de Amerikaanse troepen zou terugtrekken uit Syrië… en hij had eerder al gezegd dat olie uit het Midden Oosten voor de VS niet meer belangrijk was, omdat de VS nu helemaal self-supporting is…, zelfs de grootste olieproducent is geworden… Maar toch pikte hij (of staat toe) de olie met (Westerse) pijpleidingen van Syrië en wees de Syrische Golanhoogten met olie, pijpleidingen en waterbronnen officieel toe aan Israël; evenals de Israëlische nederzettingen in de Westbank. Hoe kan hij dit allemaal doen?

Is Trump nu toch door de knieën gegaan voor de City of Londen?
Is Trump nu toch door de knieën gegaan voor de City of Londen en (hun bezit) de staat Israël & hun vrienden? En werkt hij mee aan een ‘Land for Peace’-deal, wat de elite wil, een ‘groter’ Israël – het Yinon-plan, het hele omringende Arabische gebied opdelen in kleinere landjes: Lybië verdelen in 4 kleine landjes, Syrië verdelen in 4 landjes, waaronder één Koerdistan, en het opheffen van alle Arabische landen? Dit Yinon-Plan is al tientallen jaren een blauwdruk voor het stichten van een: Groter Israël, 1982 Plan voor een Midden Oosten-imperium, met hulp van ISIS.

Heb ik me vergist in zijn intenties: America First? Was dit een stiekem doel van Trump, om de elite in de City of London & Vrienden te helpen om op een ‘vredelievende manier’ (zonder I.S. en verder bloedvergieten) mee te werken aan het Yinon-Plan en het groter maken van Israël? Of wordt Trump hier nu toe gedwongen? Wordt hij gechanteerd door kabinetsleden als Mike Pompeo en (oud kabinetslid John Bolton) en mensen in de Senaat als Lindsay Graham, die hem anders tot Impeachment gaan dwingen?

Allemaal vragen..
Komen nu allemaal apen neocons tegelijk uit de mouw zoals eerst John Bolton die weg moest, Mike Pompeo, Lindsey Graham (McCain-vriend) worden genoemd als tegenstanders, maar er zit nog een (naar mijn idee) onbetrouwbare in het kabinet: Mnuchin, hij is een Skull and Bones man (MkUltra). En er is natuurlijk de hele PNAAC groep die de (Britse) regime-change plannen hadden uitgewerkt voor het Midden Oosten (al vóór 9/11). Uiteindelijk allemaal trouwe agenten van de elite in de City of Londen – en haar filiaal ‘Wall Street’.

Trump had gezegd dat hij geen regime-changes meer wilde; doet hij dit nu toch…? Iran stond nog op het (Britse City of London) to-do-lijstje van Tony Blair, dat George W. Bush moest uitvoeren (voor en na 9/11). Waarom volgt Trump nu deze agenda? Nu is het van het grootste belang, zelfs prioriteit, dat het hele 9/11-verhaal nu snel, dit jaar nog, als een inside job wordt ontmaskerd. Als een valse-vlag-aanslag, gepland door de satanische elite in de City of Londen, de oorlogsstokers en grootaandeelhouders van het militair industrieel complex, en uitgevoerd door satanische geheime diensten binnen het Pentagon, met steun van Wall Street & Vrienden en satanische elites van Israël en Saoedi Arabië.


Om dit aan bewijs boven tafel te krijgen ben ik een onderzoek begonnen en er een boek aan het (af)schrijven. Het is een hele klus, dit duurt nog even, maar ik schiet wel op. Mensen, QAnon-volgers met het ‘Plan to Save the World’ en volgers van Avatars en andere Grootheden, we kunnen niet zelf achterover leunen en alles ‘over ons heen’ laten komen… We zullen echt zelf aan de bak moeten blijven.

Acteur Ed Asner, lid van het bestuur van Truth Lawyers Committee for 911 Inquiry.

Hoe dan ook roep ik iedereen op om onze schouders te zetten onder het verspreiden van de feitelijke informatie over 9/11. En te helpen bewerkstelligen, dat er een onafhankelijk internationaal onderzoek (proces) kan plaatsvinden, waar mensen al hard mee bezig zijn om dit voor elkaar te krijgen.

Steun hen alsjeblieft, zie info van de ‘Stichting 11 September’, de ándere feiten over 9/11 (HIER)  en Truth Lawyers’ Committee for 9/11 Inquiry (HIER) Het gaat hier in feite om een COUP-poging, regime change in de VS, weg met Trump. Dit zit erachter. En sturen ze Trump nu ook, ongewild, op weg naar een 3e Wereldoorlog, iets waar de satanische elite van de City of London & Vrienden & Filialen ons steeds toe opstoken?

Aan Trump’s gezicht is af te lezen dat hij op een spoor zit waar hij helemaal geen plezier in heeft… Hij lacht al een maand niet meer.. Of.. nog niet. Wanneer gaat hij weer lachen?

Ik hoop dat hij zich kan vermannen, al zijn kracht bij elkaar pakt en met een briljante zet komt om zich los te maken van de satanische eilite in de City of London en Vrienden / vazallen. Hier sluit ik me aan bij LaRouche, die oproept tot actie: STOP THE COUP -END THE WARS (HIER) Zie hierover ook deze link HIER en er zal wel meer nieuws over verschijnen.

Met hartelijke groeten,
Janneke Monshouwer

14 januari 2020
www.andernieuws.eu

(Klik op deze afbeelding / screenprint van de WantToKnow-bookshop

voor de specificaties van de 2 boeken van Janneke Monshouwer)

GuidoJ.

© www.wanttoknow.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
Vrijdag 24 januari 2020