Neergehaalde Boeing Iran, valse vlag-aanslag..??!

Neergehaalde Boeing Iran, valse vlag-aanslag..??!

2020 ©WantToKnow.nl/be

Volgens sommige berichten vlogen ze vanaf een Israëlische basis in Azerbeidzjan. Een konvooi Amerikaanse F-25-gevechtsstraaljagers, dat door de waarnemend Russisch minister van Buitenlandse Zaken Sergei Lavrov, wordt besproken in zijn persconferentie van afgelopen vrijdag 17 januari jl. Hij meldt dat er ongecontroleerde informatie is, dat ten minste zes van deze Amerikaanse F-35 jets ‘in het Iraanse grensgebied’ waren, op het moment dat Iran vorige week per ongeluk de PS752-vlucht van Ukraine International Airlines neerhaalde.

“Deze informatie moet nog worden geverifieerd, maar ik wil graag de nadruk leggen op de scherpte die altijd gepaard gaat met dergelijke situaties,” zei Sergei Lavrov. Hij benadrukte dat het belangrijk is om de context van het incident te begrijpen. Een incident dat zich voordeed, omdat Iran zéér alert was, na de moord op luitenant-generaal Qassem Soleimani door Washington.

“Er is informatie dat de Iraniërs nóg een aanval van de Verenigde Staten verwachtten, maar niet wisten welke vorm deze zou kunnen aannemen,” zegt Lavrov. De minister voegde eraan toe dat hij niemand probeerde te verontschuldigen voor het incident. De Russische minister van Buitenlandse Zaken zei vrijdag ook dat de tragische neergang van het Oekraïense vliegtuig diende als een ‘zeer ernstige rode vlag’.

Op 8 januari stortte het Oekraïense vliegtuig neer, enkele minuten na het opstijgen, in de buurt van de hoofdstad Teheran, top weg was naar Kiev, de hoofdstad van Oekraïne. Het gruwelijke incident leidde tot de dood van alle 176 passagiers aan boord, waarvan de meesten Iraniërs waren. Iran schreef de crash aanvankelijk toe aan een technisch falen, maar kondigde uiteindelijk aan dat het vliegtuig door een ‘menselijke fout’ was neergehaald na verder onderzoek.

Lavrov de diplomaat, zegt méér dan je denkt..
Lavrov hierover: “Deze situatie toont de noodzaak aan om te gaan werken aan de-escalatie en niet aan constante bedreigingen. Want een toename van de spanningen tussen Iran en de VS zal niet helpen om een enkele crisis in de regio op te lossen, al was het maar omdat de spanningen zullen toenemen”.

Lavrov voegde eraan toe dat de ‘ongekende’ moord op Soleimani door Washington ‘alle denkbare normen van het internationale recht ondermijnde en in twijfel trok’. Volgens Iraakse functionarissen was Soleimani uitgenodigd in Irak als formele gast van de Iraakse regering (HIER) toen hij het doelwit werd van een Amerikaanse drone-aanval, nadat hij was aangekomen en ingecheckt op de internationale luchthaven van Bagdad.

De internationale reputatie van Sergei Lavrov als diplomaat van en voor Rusland is in een woord als ‘respectabel’ te classificeren. Zelden of nooit zal hij direct reageren op heftige ontwikkelingen in de wereld. Nadenken en dán pas met een reactie komen; een reactie die meteen ook de ‘publicitaire achterstand’ van Rusland, vaak voor een groot deel teniet doet. De vraag is wat Lavrov in dit kader nog (veel) méér zegt, dan wat je zojuist hebt gelezen als ‘hoogtepunten’ van zijn persconferentie.

De Iraanse luchtafweer gehackt..?
Uiterst slim trekt Lavrov de VS en indirect Israël, als mogelijke deelnemers, bij deze aanslag op het Oekraiense verkeersvliegtuig.. Het is natuurlijk ook vooral een begrijpelijke zaak voor degenen, die het politieke strijdtoneel in het Midden Oosten intensief volgen. Want wat we dagelijks te zien en te horen krijgen, is zelden écht nieuws rondom de Iran/Irak/VS-situatie, maar bijna altijd oppervlakkige politieke propaganda, die via officiële persbureaus wordt verspreid.

Het is begin juni 2019 als Iran haar nieuwe, technologisch geavanceerde luchtafweersysteem presenteert.. (klik voor lead op de illustratie) Zaten daar misschien al de hacking-devices of -software ingeplant..? (klik voor bron/info)

Waarom heeft de Washington Post dit bericht aangepast..?
In de Washington Post was op 23 juni 2019 een artikel te lezen, waarvan de strekking was, dat het ‘Amerikaanse hackers’ waren, die erin geslaagd waren, om Iraanse luchtafweersystemen te hacken. (HIER) Maar de website van de Post, heeft het bericht echter nadien aangepast, zoals je kunt zien. De website meldt zelfs, via de vet-gemaakte inleiding van het bericht: ‘Dit artikel is bijgewerkt om de beschrijving van doelwitten van de Amerikaanse cyberaanvallen op Iran te corrigeren. Het ging om een computerdatabase, die werd gebruikt om aanvallen op olietankers te plannen, niet computersystemen om raket- en raketlanceringen te controleren.‘

Wellicht al bekend bij je? Alle valse-vlag-aanslagen worden voorzien van een alibi.. Dat zijn -hoe ongelooflijk het ook klinkt- de gelijktijdig gehouden ‘oefeningen’. Deze dienen ale evt. verklaring/camouflage, voor het zichtbare deel van voorbereidingen van de daadwerkelijke aanslag. Deze oefeningen kunnen dus ‘IN YOUR FACE’ worden uitgevoerd, en helpen met het (extra) misleiden van de speurenden, waarheidszoekers. (Klik en kijk eens naar het verhaal van deze bizarre kerel, inzake de London bombings van 07-07-2005)

Deze aanpassing van het artikel is begrijpelijk én noodzakelijk, omdat uit het originele bericht de werkelijke kern zou kunnen worden afgeleid. Namelijk dat de VS e.a. de potentie hebben, of zouden hebben verkregen, het Iraanse luchtafweersysteem over te nemen. Hetzelfde systeem dat de Oekraïense Boeing-vlucht PS752 op 8 januari zou hebben neergeschoten. Met, zo begrijpen we inmiddels, niet één, maar 2 raketten..!

En je weet het, dat valse-vlag-aanslagen ALTIJD gepaard gaan, met ‘oefeningen’, zoals je hiernaast ook op de illustratie kunt lezen. (klik ook eens op de illustratie voor één van de meest grove ‘oefeningen’-verklaringen, inzake de 07-07-2005-aanslagen in Londen, op het exacte tijdstip van de 3 (!) aanslagen en.. op de exacte locaties..!)
Is dat de reden dat de Amerikaanse F-35 gevechtsvliegtuigen opdoken boven de gebied van de aanslagen..? Dat Lavrov heel sluw, in dit kader, gewoon bij de ‘andere kant’ van de aanval begint..? De camouflage rondom deze aanslag verwijdert..

Ook Israël betrokken, als cyber-expert-hacking-spionage-club..?
Maar het bericht over de potentie van de VS om de Iraanse luchtafweer te kraken, komt niet alléén van de Washington Post; het is de Times of Israël, die vorig jaar juni berichtte (HIER), dat bronnen binnen de Amerikaanse geheime dienst zouden hebben gemeld, dat hacken van dergelijke luchtafweersystemen mogelijk is geworden. De strekking van dit bericht is vooral, dat de computersystemen van deze supermoderne luchtafweersystemen, inmiddels ook via netwerken (en dus ook internet) verbonden zijn. Hierdoor, doordat deze netwerkverbinding dus werden gebruikt, werd ook het hacken van buitenaf mogelijk. Een militaire expert meldt hierover:

“Een luchtafweersysteem vereist dat de radarinstallatie, de controle- en commandocentra en de grond-lucht-raketsites, allemaal onderling verbonden zijn. Deze onderdelen van het systeem, zijn verbonden door intranetnetwerken, die op enig moment toch moeten worden verbonden met een soort/stuk van het internet.

In het verleden was er geen manier om verbinding te maken met een wapensysteem, maar tegenwoordig zijn de meest commerciële computerbesturingssystemen gewoon kwetsbaar geworden voor aanvallen. En ook als ‘alles’ is en wordt gedaan om ze ondoordringbaar te maken. Zoals we elders zien met hacking-praktijken, is niets ondoordringbaar.”

Iran beschuldigt de VS (en Israël) van deze aanval..
Niet gehoord waarschijnlijk, op RTL of/en NOS? De beschuldigingen van Iran, van afgelopen donderdag, dat de VS-geheime dienst (al dan niet met behulp van de Israëlische Mossad, verantwoordelijk is voor een hack van het luchtafweersysteem.. (HIER) Enja, spreken we over CIA en MOSSAD, dan zijn deze natuurlijk tot alles in staat, wanneer het aankomt op het organiseren van een perfect-georganiseerde valse-vlag-aanval..! EN.. deze evenzo vlekkeloos uit te voeren..! Al deze aanslagen hebben vooral gemeen, dat de werkelijke daders zich kunnen schuilhouden achter het publieke ongeloof van de ware toedracht van de aanslag(en). Het is precies zoals Mark Twain het verwoordde in zijn beroemde quote:

Wat wij bijzonder vinden aan deze hele zaak, is vooral het feit dat een opstijgend passagiersvliegtuig, zojuist vertrokken van de landingsbaan waar vóór en ook NÁ het neerschieten van de OekraIense Boeing, vlucht PS-752, gewoon ook andere vliegtuigen vertrokken..! Waarom ‘wist’ het luchtafweersysteem dat dan niet en werd uit al die vliegtuigen er één uitgekozen als doelwit om neer te halen. Daarbij de Iraanse militair die ‘per ongeluk’ zou hebben meegewerkt en kennelijk óók niks wist van ál die opstijgende vliegtuigen, in verwarring achter latend..

Kortom, als je goed je neus gebruikt, wéét je dat er aan deze zaak opnieuw weer een ‘valse-vlag’-luchtje zit. Het is wat ons betreft een onwelriekend rottend geurtje van de manipulatieve en nietsontziende club ‘geheime diensten’, waarvan het voor ons nog maar de vraag is, of ze hebben gehandeld in het belang van hun land en in opdracht van hun president en/of minister-president.. De tijd zal het ongetwijfeld leren..!

GuidoJ.

© www.wanttoknow.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
Maandag 17 februari 2020

Jouw account

Zoek in nieuwsberichten

Laatste reacties....

Hoelang voordat het wel raak is?
16 februari 2020
Gaat een keer mis ja. En al die 'tests' om iets ui...
Omvolking = Vijfwegen in Poelkapelle: 200 inwoners + 300 asielzoekers
15 februari 2020
SLUIT DE GRENZEN SVP. AUB. SVP.
Vaccin coronavirus waarschijnlijk dichterbij dan we denken
08 februari 2020
HOE IK VAN KANKER WERD GEHOUDD MET HET GEBRUIK VAN...
Willekeurige partner