1 mei in Berlijn: ANTIFA-activisten slaan ZDF-team naar ziekenhuis – Groene jeugd juicht toe

In Berlijn sloeg een groep van zes linkse extremisten op 1 mei een camerateam van ZDF naar het ziekenhuis. De Groene Jeugd had onlangs publiekelijk solidariteit getoond met de crimineel ANTIFA.

Het is bekend dat er op 1 mei, vooral in Berlijn, rellen zijn door linkse extremistische rellen. Nieuw is echter dat vertegenwoordigers van de systeemgetrouwe media ook het doelwit zijn van daders van geweld. Concreet moest een camerateam van de Second German Television (ZDF) uit de eerste hand ervaren hoe zo’n revolutionaire demo op 1 mei voelde.

ZDF-medewerkers belanden in het ziekenhuis

“Het team, namens ZDF, was na het filmen op weg naar zijn voertuigen. De aanval vond plaats. Er zijn nog geen verdere details bekend ”, legde de omroep van Mainz die avond uit en bevestigde de aanval op zijn werknemers in Berlijn-Mitte. De extreem linkse daders hebben zo gewelddadig opgetreden tegen het ZDF-team dat uiteindelijk vier van de medewerkers in het ziekenhuis moesten worden opgenomen.

Pittig: Volgens de ZDF was het camerateam in beweging voor het format “heute-show”, dat zelf regelmatig wordt opgemerkt door linkse extremistische agitatie. Dit was echter geen hindernis voor de zes aanvallende ANTIFA-activisten. ZDF-programmadirecteur Norbert Himmler klaagde: “Vrijheid van de pers is – vooral tegenwoordig – een grote troef. Onze zorg is nu echter in de eerste plaats voor de teamleden en hun gezondheid. ”De getroffenen zullen nu uitleg nodig hebben omdat ze niet door rechtsextremisten, maar door ANTIFA naar de eerste hulp zijn gebracht.

Lees ook:  Zweden roepen op om je cultuur te verdedigen tegen de islam tijdens groot protest

Groene jongeren tonen solidariteit met daders

Ondertussen lijken de Groene Jeugd dergelijke gewelddaden uitdrukkelijk toe te juichen. Een paar uur voor de aanslag op het camerateam van ZDF maakte de jongerenorganisatie van de Bündnis90 / Die Grünen-partij via Twitter duidelijk dat ze geen probleem had met extreem links geweld. Integendeel, de Groene Jeugd toonde zelfs solidariteit met de linkse terrorist ANTIFA en dus met de vermeende daders uit Berlijn. Onder de hashtag #WirSindAntifa maakten de vertegenwoordigers van de jongerenorganisatie duidelijk dat ze volledig achter de linkse gewelddadige daders staan.

De Groene Jeugd maakte zelfs grapjes over kritiek op brandstichtingen en andere misdaden die regelmatig worden gepleegd door ANTIFA-activisten. Het is niet voor het eerst dat de Groene Jeugd solidariteit toont met de extreem linkse scene. In 2013 lanceerde ze samen met de linkse jeugd de campagne ‘Ik ben linkse extremist’, als protest tegen de vermeende stigmatisering van het linkse extremisme. Een jaar later riep de Groene Jeugd op tot toetreding tot de extreem-linkse hulporganisatie “Rote Hilfe”.

GRÜNE JUGEND on Twitter

Wer kennt sie nicht, die mordenden Antifa-Netzwerke mit ihren regelmäßigen, tödlichen Anschlägen �¡ #WirsindAntifa https://t.co/LW7S9txvWV

OPMERKING VAN DE REDACTIE: Indignatie.nl is van mening dat het helpen van lezers om op de hoogte te blijven van de gevolgen van de coronaviruscrisis een vorm van openbare dienstverlening is. Om die reden is dit artikel en al onze coronavirus-dekking gratis. Als u ons wil helpen met eenkleine donatie voor onze schrijvers en medewerkers te ondersteunen, en gezond te blijven.

Lees ook:  FRANKRIJK: migranten in de buitenwijken van Parijs vallen de politie aan en steken auto's en scholen in brand

Comments

comments

Indignatie redactie

© Indignatie

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
dinsdag 22 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Eindelijk het verband tussen 5G en het coronavirus
11 september 2020
100% mee eens! De elite probeert ons de mond te snoeren, maar moet ges...
Voorspellingen 2020
07 september 2020
lol hoe 10 minuten verspillen in uw leven, wat een paranoid gedoe, en ...
Onthulling: “Wat Covid-19 wordt genoemd is geen virus, maar chromosoom 8, een essentieel onderdeel van het menselijke DNA”
24 augustus 2020
Vandaar dat ze dna veranderende vaccin nodig hebben om het te bestrijd...
Willekeurige partner