11 hartaanvallen tijdens festival

Zeker acht mensen zijn omgekomen bij een show van de Amerikaanse rapper Travis Scott in Houston, in Texas. Ze kwamen in het gedrang voor het podium. Zeker 17 mensen raakten gewond, onder wie een kind van 10 jaar.

Scott gaf een drukbezocht optreden op het Astroworld Festival. "Het werd krap voor het podium en dat zorgde voor paniek", zegt het hoofd van de brandweer in Houston volgens persbureau AP. "Daarbij vielen gewonden en mensen raakten bewusteloos. Dat zorgde voor nog meer paniek."

Bij het gedrang vielen dus zeker acht doden. 17 mensen moesten naar het ziekenhuis, van wie er 11 een hartaanval hadden gehad. Een aantal mensen is ook ter plekke behandeld.

 Bronnen: Youtube / RTL

 

Reacties 4

Ellie op zondag 07 november 2021 01:03

Wow! 😲

Wow! 😲
Nerissa op zondag 07 november 2021 01:08

Iemand zou mensen hebben geïnjecteerd. Ja klopt... maar niet daar. Wat een fantasten weer.

Iemand zou mensen hebben geïnjecteerd. Ja klopt... maar niet daar. Wat een fantasten weer.
Ronald op zondag 07 november 2021 15:58

Tja... De Mainstream Media spreekt van verdrukking slachtoffers.... Nu zie ik de beelden, en moet zeggen dat ik wel op drukkere feestjes ben geweest... Ook vaag dat die Travis Scott in een soort trans is en terwijl hij naar de re-animaties voor hem blijft kijken en absoluut niet direct is gekapt met z'n GiG... Maar goed... Ik heb wel weer dat False Flag gevoel...

https://www.bitchute.com/video/x1omAlL8Nj0i/

Tja... De Mainstream Media spreekt van verdrukking slachtoffers.... Nu zie ik de beelden, en moet zeggen dat ik wel op drukkere feestjes ben geweest... Ook vaag dat die Travis Scott in een soort trans is en terwijl hij naar de re-animaties voor hem blijft kijken en absoluut niet direct is gekapt met z'n GiG... Maar goed... Ik heb wel weer dat False Flag gevoel... https://www.bitchute.com/video/x1omAlL8Nj0i/
Ronald op zondag 07 november 2021 15:58
https://www.bitchute.com/video/x1omAlL8Nj0i/
Gast
woensdag 17 augustus 2022

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Inloggen

What's wrong with the world

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers