250 miljard Duits belastinggeld voor ‘vluchtelingen’ – peanuts voor de gezondheidszorg

Merkel en haar bende geven 50 miljard euro per jaar uit om de Arabische gelukzoekers te verzorgen, 250 miljard euro (!) aan belastinggeld alleen al sinds 2015. Voor het Duitse gezondheidssysteem zorgt Merkel daarentegen net zo goed als voor de geruïneerde Bundeswehr (Duitse leger). De Corona-crisis laat nu zien dat het Duitse medisch zorgstelsel net zo vervallen is als onze nationale defensie, er is een chronisch tekort aan alles.

Foto: Fotocollage © Anonymous News

Merkel, Spahn en Co. reageren zo hulpeloos op het Coronavirus omdat ze er sowieso toch niets tegen kunnen doen. Sinds december is bekend dat dit virus zich zeer agressief verspreidt en  het aantal besmette mensen per dag met 50 procent toeneemt. Sinds januari is bekend dat dit virus zich niet bekommert om landsgrenzen. Sinds februari is bekend dat dit virus in Europa is opgedoken. En sinds uiterlijk begin maart is bekend geworden dat dit virus zich in Duitsland, net als overal ter wereld, met 50 procent per dag uitbreidt als er niets aan gedaan wordt, en dat we dus aan het eind van de maand omstandigheden hebben zoals in Wuhan, schrijft John Wittich op Anonymous News.

Hoewel dit alles al weken en maanden bekend is, heeft niemand aan de kabinettafel in Berlijn de moeite genomen om ervoor te zorgen dat Duitsland op deze epidemie is voorbereid en dat ten minste de medische basisuitrusting beschikbaar is om dit virus tegen te gaan. Er zijn reeds nu al niet genoeg eenvoudige ontsmettingsmiddelen in de ziekenhuizen – en we staan nog maar aan het begin.

Het medisch personeel heeft geen beschermende pakken. De ziekenhuizen zijn al overbelast zonder Coronapatiënten. De kwestie wordt overgelaten aan de huisartsen, die de Coronapatiënten zo snel mogelijk uit hun praktijk willen en terugsturen naar hun eigen huis, waar ze vervolgens hun familieleden besmetten. Als je kijkt naar de toestand van de Duitse ziekenhuizen, op een paar topklinieken na, kan men zich de horror voorstellen als dit virus zich in het licht van de hulpeloosheid en inactiviteit van de regering de komende weken waarschijnlijk op dezelfde manier zal ontwikkelen als in Wuhan. In Duitsland wordt al jaren te weinig geïnvesteerd in medische apparatuur. In Wuhan liggen momenteel 5000 patiënten gelijktijdig op de intensive care. Hoeveel van de dure levensreddende hart-longmachines die in China routinematig voor Corona-behandelingen worden gebruikt, zijn er in Duitsland beschikbaar?

Laten we een kijkje nemen in onze ziekenhuizen: Op een paar topklinieken na, heerst daar visueel de sfeer van de jaren ’70. De artsen zwoegen en verdienen aan het eind van de maand evenveel als een afdelingshoofd bij een klein, middelgroot bedrijf.

Ernstig zieke gepensioneerde vliegt eruit – vluchtelingen hebben huisvesting nodig

De verpleegkundigen werken voor hongerlonen en moeten nu hun leven riskeren omdat er niet eens genoeg mondmaskers zijn in het vermeende high-tech land Duitsland, beschermende kleding is sowieso niet beschikbaar. De medische technologie is in veel ziekenhuizen, vooral in de kleine steden, van de vorige eeuw.

Alleen al in de afgelopen vijf jaar heeft deze vervloekte vrouw 250 miljard euro (!) uitgegeven voor het verzorgen van haar geliefde jonge mannen uit Arabië. Het Duitse gezondheidssysteem, daarentegen, heeft ze verwaarloosd en verrot achtergelaten. We zullen de komende weken allemaal de rekening moeten betalen voor dit infame beleid.

Merkel-Duitsland: gepensioneerde (71) veroordeeld voor het verzamelen van statiegeldflessen

Rommel

© Fenixx

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zaterdag 24 oktober 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Willekeurige partner